keskiviikko 29. elokuuta 2012

Hallå där!


Huomenta! Tänään on taas oikein nätti ilma! Onneks ulkona ei sada vielä vettä, niin voi rauhassa pyöräillä töihin. Aamulla tosiaan oli vaan 10 astetta lämmintä, joten puin ekaa kertaa päälleni takin ulos. Sieltä se talvi hiipii pikkuhiljaa..
Eilen alkoi huippusuosittu BigBrother ja eksyin katsomaan sitä. Voin vaan todeta, etten aio seurailla tänäkään vuonna, koska suurin osa asukkaista oli juurikin sen tyyppisiä ihmisiä, joita ei vaan jaksa katsoa. Oli siellä ihan normaalejakin ihmisiä joukossa, mutta ehkä mä saan jännitystä elämääni enemmän C.S.I.n ja NCIS:n myötä.:)

Mun piti tehdä tästä mun nutturasta teille aamulla video, mutta kun katsoin sen, niin kuvakulma oli juurikin sopivasti sellainen, että mun nuttura jää siitä pois ja kuka nyt sellaista ohjetta haluais, jossa ei näy koko toimeenpiteestä yhtään mitään! No, ehkä ens kerralla uusiks tai sitten ihan vain kuvin kerrottuna.:)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! Askeleen taas lähempänä viikonloppua!:)

17 kommenttia:

  1. Oi miten ihanalta tuo paita näyttää päälläsi! Olet upea :)

    VastaaPoista
  2. Ihana asu ja toi nuttura!!:))

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo pitsipaita :) mistä tuo on? :)

    VastaaPoista
  4. oot niiin kaunis♥ miten sä onnistut näyttää niin luonnolliselta vaik eiks sul oo itseruskettavaa(?) ja ripsenpidennykset? Onks sul muuten hiustenpidennykset:o? Kun niitäkin näkee kenellä on kaikki maailman jatkeet ja rusketukset ja lopputulos on niiiin feikki :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kaniista sanoista ihanainen♥
      Juu käytän itseruskettavaa, jotten näyttäisi ihan kuolleelta.:)
      Omat ripseni on tosi pitkät, mutta kerran, kun satuin kokeilemaan ripsienpidennyksiä, niin jotenkin niihin vaan jäi koukkuun, kun ei tarvitse meikata miin paljon.:) Ja hiustenpidennyksetkin löytyy:D Huh, tulipas mulle muovinen olo:D

      Poista
  5. Tää on nii ihana blogi! Kauniita kuvia. Rakastan pitsimekkoa ja tota nutturaa. Yritä ihmeessä uutta videots, jos mäkin onnistuisin, kun ei yleensä mikään kampaus onnistu.:)

    http://pihlajadeaurora.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunokainen♥ Täytyy yrittää, toi on tosi helppo kampaus!:)

      Poista
  6. ja toi anonyymin kommentti on niin totta! ihanan luonnollisen näkönen

    VastaaPoista
  7. Ihana asu!:) Yritä uutta videoo pian!!Ois upeeta osata tehdä tollanen nuttura :))

    VastaaPoista
  8. Harmi että tekemäsi video ei ihan onnistunut :) Toivottavsti jaksat jossain vaiheessa yrittää uudellleen sillä ainakin minä palan halusta nähdä miten tuon teet ja josko siitä inspiroituneena omaankin tukkaan yrittäisi tuollaista väkertää!
    Ja todellakin, olet todella kaunis! Etkä yhtään muovisen näköinen, joten pois sen suuntaiset ajatukset <3 Hyvää loppuviikkoa Sinulle Silja!

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.