tiistai 28. elokuuta 2012

What I Bought To Myself?

Matkan ostoksia. Mä olen suhteellisen nirso ostaessani mitään. Jutun täytyy todella iskeä ja tehdä vaikutus minuun, ennenkuin ostan. Ostopäätös ei kuitenkaan kestä ikuisuuksia, vaan se on ensinäkemältä selväpeli.

 Jewellery
osti nämä hopeanväriset koristeelliset korvarenkaat violeteilla kivillä. Tykästyin näihin erikoisuutensa vuoksi. Ihanan sirot!

Näyttävä helmiranne. Ostin nämä Icmelerin markkinoilta yhdestä kojusta.:) Myyjä yritti tyrkyttää (tietysti..) riipustakin, mutta se ei iskenyt sitten alkuunkaan!

 Postauksissa nähdyt rannekorut.

Turkoosi rannekoru. Ostin tällaisen samanlaisen siskolleni, mutta punaisena.

Turkoosi ja kirkas ranne. Matkamuistomyymälöistä. Aivan ihanan kimaltelevia ja turkoosi niin raikas!

  osti samasta liikkeestä, kuin edellämaininut korvarenkaat.:) Rakastuin ensisilmäyksellä! Jotenkin toi kukkakuvio on vaan niin mun mieleen.:)


Clothes
College caprit, jotka esittelin aiemmin ovat Icmelerin markkinoilta, shortsit jostain Marmariksen basaarista.

Mekko

Tuubimekko

Toinen tuubimekko

Mekko

Pinkit uikkarit

Turkoosi mekko/tunika. Aitoa turkkilaista puuvillaa.

 Burberryn t-paita, feikki, mutta sitä ei huomaa, koska laatu on tosi hyvä!:)

Musta t-paita, jossa selkäpuolella kiva pitsikoristus timanteilla. Jostain basaarista.

 Neon pinkki huppari. Ei epäilystäkään, miksi ostin tämän.

Musta collegetakki.

Bags
Pradan pinkki nahkalaukku. Fake, mutta aitoa nahkaa. Todella tilava ja pinkki!

2 lompsaa. Toimii myös pikku clutchina. Feikkejä molemmat, mutta toimii kyllä. Suunnitelmissa ostaa samanlaiset aitona, kun nämä ei varmaan kovin kauaa kestä.:/

Tory Burchin nahkainen lompakko.

Burberry kuosinen laukku.

Shoes

Nahkaiset rusettiläpsyttimet.

  Ja aivan täydelliset korkkarit! Mahtavan näköiset ja mahtavat jalassa!

Nahkaiset läpsyttimet. Ekat varvasvälikengät, jotka ei hiertäneet!

Other Stuff

Icmelerin markkinoilta ostettiin tällaista teetä, pakkauksessa oli montaa eri makua. Todella virkistävää, sisältää myös c-vitamiinia!:) Sopii niin kuumaan, kuin kylmäänkin veteen, itse tosin tykkäämme juoda tätä mieluummin kylmänä. Ihankuin jääteetä joisi.:) Näitä ne turkkilaiset lipitti jokaikisessä kahvilassa ja ravintolassa.


Oon kyllä niin tyytyväinen näihin jokaiseen ostokseen! Harmi vaan, että en voi suurinta osaa ostoksistani käyttää vähään aikaa, jos ei mennä talvella uudestaan jollekin lämpöiselle reissulle.:)

33 kommenttia:

  1. Noi sun korkkarit on kun unelma! Olis just täydelliset töihin, iihanaaaaat <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitoksia!:) Oon itse kans niiin tyytyväinen! Jospa shoppailuhimo vähän edes laantuis joksikin aikaa...:D

      Poista
  3. Aivan ihania ostoksia! Varsinkin toi huppari. 8) Pakko saada samanlainen. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä meinasin tulla hulluks siellä, kun siellä oli niin paljon eri värejä tosta, enkä tiennyt ottaisiko kaikki, mutta sitten se järjen ääni kopautti ja valitsin pinkin.:)

      Poista
  4. Ihania ostoksia :D Olis niin ihana itekin lähteä johonkin reissuun pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa lähteä vaan!:) Varsinkin kun täällä Suomessa on jo niin masentavat kelitkin!:D

      Poista
  5. Mua sitten pistää vihaksi noiden piraattituotteiden ostaminen. Miksi pitää ostaa muka jotain merkkiä oleva, jos ei sitä halua ostaa aitona. Noiden piraattien ostaminen vie hohdon aidoilta tuotteilta, eikä yhtään tiedä mikä on aito ja mikä ei.. Eli kyllähän niiden sun vuittoneidenkin arvo laskee silmissä, kun periaatteessa ei voi tietää, että nekään on aitoja.

    Melkein silti ihmisestä näkee ostaako aitoja tuotteita vai ei..

    Eikä siis millään pahalla, mut jotenkin tää postaus vaan nolottaa mua, kun esittelet ihan innoissaan Turkista ostettuja feikkituotteita. Mut jokainen tyylillään.:)

    - Linda

    - Am

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mähän ostan merkkituotteita sen laadun takia. Ja tietysti sen, että ne on kivan näköisiä. Ja olisin mä ostanut noi feikkituotteet, vaikka ne ei olis minkäänlaista merkkiä olevinaankaan, koska ne miellyttävät mun silmää ja Turkissa nyt noita myydään joka kadun kulmassa. Olikohan siellä yks liike, missä oli aitoja merkkejä mm. Tory Burch ja Mulberry!:)

      Poista
    2. Ja mulle on ihan sama, mitä sä musta ajattelet, koska itse olen sinut itseni kanssa ja kannan mun aitoja laukkuja ylpeydellä siksi, että ITSE tiedän niiden olevan aitoja. Mulle on aivan sama epäilisitkö sä mun jokaisen vaatteen aitoutta.

      Poista
    3. Kannat sun aitoja laukkuja ylpeydellä? Sitä voi tietysti kukin miettiä, että onko se välttämättä ylpeyden aihe, jos laittaa johonkin hikiseen laukkuun melkein 600e...
      Anteeksi, en halua olla sinulle ilkeä ja vaikutat ihmiseltä jolla on hyviäkin elämänarvoja... mutta mulle henkilökohtaisesti ei tuu mitenkään fiksu kuva ihmisestä, joka kuuluu tavalliseen keskiluokkaan ja kuluttaa 1/3 kuukausipalkastaan johonkin vuittoniin yrittäen siten olla vähän lähempänä jotain, mitä haluaisi olla.

      Poista
    4. Ensinnäkin, mä en yritä olla mitään muuta, kuin olen. En pröystäile rahoillani tai millään muullakaan ja jokaikisen sun mielestä hikisen tuotteen olen ansainnut. Siitä mä olen ylpeä. Jos ihminen tahtoo jotakin, niin sitten sitä vaan säästää, kunnes saa sen mitä haluaa. Elämä on valintoja.

      Se on jokaisen ihmisen oma asia, mihin haluaa rahansa upottaa.:) Toiset esimerkiksi ostaa H&M & Ginan vaatteita, toiset taas ostaa merkkivaatteita.
      Toiset ostaa vaatteita ainoastaan merkin vuoksi, toiset sen takia, että tuote näyttää hyvältä omaan silmään. Toiset ostaa sen takia, että tuote kestää ja toiset taas tuijottaa pelkkää hintalappua ja ostaa mahdollisimman halvalla, mistä vaan saa.

      Henkilökohtaisesti mä halusin ostaa omat laukkuni ihan sen vuoksi, että a. tykkään Louis Vuittonin kuoseista ja b. halusin, että mun laukku kestää. Voin veikata, että noi LV:n laukut kestää enemmän, kuin mikään muu omistamani paskalaukku. Mielummin ostan yhden tai kaksi kestävää, ajatonta ja omaa silmääni miellyttävää laukkua, kuin 50 paskaa, jotka yhteensä on kuitenkin yhden kestävän laukun hinta.

      Ihan itse ihmiset saavat päättää, mihin tuotteeseen he haluavat panostaa vähän enemmän. Toiset sijoittaa kenkiin, toiset laukkuihin, toiset tietokoneeseen, puhelimeen jne.

      Poista
    5. Kateutta ilmassa.. :D antaa toisten vain huudella! :) onneksi et välitä toisten mielipiteistä vaan olet oma aito itsesi! :))

      Poista
    6. Hmm, se ei välttämättä ole kateutta jos on eri mieltä asioista ;)

      Ihania ostoksia silja, lämpenin erityisesti noille turkkilaisille koruille! <33

      Poista
    7. Kiitos♥ Korut olivat munkin mielestä aivan ihania, vaikka nekin ihan rihkamaa onkin.:)

      Poista
  6. Maailman ihanimmat noi burberry kuosiset korkkarit!!<3 vitsi mä kaipaan taas ulkomaille, kun sieltä löytää vaan aina kaikkee kivaa edullisesti :) lisäks siellä on tosi ihanan värisiä kuoseja, kun taas syksyn tullen täällä suomessa jokaiset kaupat pullollaan tummia masentavia värejä! En tajua miks talvella tai syksyllä pitäis pukeutua hautajais teemaan :D

    Ps. katsoin kaikki muutkin matkakuvat ja oli aivan ihanan näköistä! teillä oli varmasti mahtava ja rentouttava reissu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veit sanat suustani! Pelkkää mustaa, harmaata ja kaikkea tummaa..:p Ihan tylsää! Näinä masentavina aikoinahan pitäis pukeutua just kirkkain värein!:) Ja kiitos, oli aivan ihana reissu♥

      Poista
    2. On kyllä ihanat kengät, mutta pitää kysyä mistä on nuo housut mitkä kuvassa näkyy? Olen kaikkialta yrittänyt etsiä missä olis vetskari lahkeissa... Ovatko farkkulegginsit?:)
      Mukavaa syksyä sinulle!:)

      Poista
  7. Ihania ostoksia ja varsinki nuo korkkarit<3 :))

    VastaaPoista
  8. Mulle tuli ainakin itselle hieman epämiellyttävä olo tästä postauksesta noiden feikkitavaroiden vuoksi. :/
    Itse kun teen kunnolla työtä saadakseni kantaa Pradaa ja Burchia ylläni, aitoina. Hienojahan nuo tavarat ovat, sitä en voi sanoa, mutta harmittaa vaan kun itse on raatanut omien tavaroiden eteen niin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä sulle hyvä esimerkki:
      Multa hajos omat ballerinakengät tuolla matkalla kävelystä ja menin kenkäkauppaan hankkimaan jalkaani jotain mikä on hyvä jalassa että voin jatkaa kävelemistä. Ostin noi pradaläpsyttimet. Ne on nahkaa, mukavat kävellä, ei hierrä ja näyttää hyvältä. Ainoo ongelma siinä nyt kuitenkin on toi Prada. Ulkomailla turistirysissä myydään niin hitosti tollasta kamaa, missä jokikisessä laukussa, vaatteessa, korussa tai kengässä on se brändimerkki ängetty väkisin kiinni. Tässäkin tapauksessa mä en voinut mitään sille, että satuin ostamaan "pradan" feikki läpyskät.
      Mä arvostan merkkituotteita, koska tykkään ostaa niitä itsekin, mutta minusta teet nyt huomattavasti liian ison numeron siitä, että olen sattunut lomallani ostamaan samankuosisia kenkiä jne. Se ei tee musta huonoa ihmistä, koska nekin on vain materiaa.

      Poista
    2. Miksi annoit esimerkiksi jotkut läpyskät, jotka ovat ihan eri tyyliä mitä aito Prada? Niistä kaikki huomaa selvästi, että ovat feikit.
      Mikset antanut esimerkiksi tuota tarkkaa kopiota Tory Burchista?

      En sanonut, että olet huono ihminen, eikä sinun tarvitse esittää uhria. Materiaahan ne vain ovatkin, mutta minua henkilökohtaisesti suututtaa, kun itse tienaan vaivoin omat tavarani aitoina. En pystyisi kantaa feikkiä ylläni, koska se pilaa hyvien merkkien alkuperäisen tarkoituksen. Sitä paitsi ne taitavat olla laittomia.
      Ei henkilökohtaisesti, mutta kunhan ilmaisin mielipiteeni ja pidin tätä postausta epämiellyttävänä, vaikka yleensä sinulla on ollut mukavia juttuja.

      Poista
    3. Saat olla ihan mitä mieltä haluat, mutta anna jo hyvä ihminen olla! Mä en ainakaan jaksa keskustella tästä aiheesta enempää, koska tulee vaan inhottava ja ikävä fiilis.

      Jos ostamasi kalliit merkkituotteet aiheuttavat sinulle noin paljon mielipahaa, että koet ostamani muutaman feikkituotteen noin pahaksi, kannattaisi sinunkin ajatella tekevätkö ne omasikaan sinua onnelliseksi, kun joudut maksamaan / tekemään töitä niiden eteen niin valtavasti, kuten mainitsit. Mä olen ainakin vain onnellinen, kun olen tienannut tekemisilläni haaveilemani ihanan kestävän laukun!

      Tästä eteenpäin en enää julkaise tähän aiheeseen liittyviä kommentteja, koska ne eivät mun mielestä ole enää järkeviä. Tulee kummallekin vain paha mieli. Kiitos kuitenkin mielipiteestäsi.

      kivaa syksyä

      Poista
  9. Kylläpä aina joka paikassa aiheesta merkkituotteet saadaan aikaan melkoisia keskusteluja... Eikö se ole ihan sama mihin kukakin rahansa käyttää. Itsekin satsaan tietyissä kohteissa merkkituotteisiin mieluusti, koska niitä voi toisinaan pitää ihan sijoituksina. Arvonsa ne säilyttävät moninkertaisesti paremmin, kuin vaikkapa auto :D Mutta piti mun kommentoida muutakin, nimittäin noi korkkarit näyttävät tosi hyvältä!

    VastaaPoista
  10. Ihana postaus ja ihania vaatteita. Tykästyin ihan sikana noihin rannekoruihin, joissa on pinkit ja valkoset nauhat! Näyttää täydelliseltä rusketuksen kanssa! :)

    VastaaPoista
  11. Ah noi mekot! Mä tykkäsin noista kaikista! Aion niin ostaa kans tänä kesänä ittelleni lisää maksimekkoja ja muitakin mekkoja, mulla on niitä ihan sika vähän.. kans noi korkkarit ja korvakorut on tosi ihania<3

    VastaaPoista
  12. Hei, oon itekkin menos turkkiin ja haluisin tietää noiden hinnat:)? Varsinkin laukkujen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lompakot ja laukut oli aika eri hintaisia. Mä ostin aitoa nahkaa olevat, niin ne oli jotain 30-100€ luokkaa olevia yleisesti. :) Ei nahkaa olevat oli tietty sitten halvempia ja riippui myös siitä miten osasi tingata myyjiltä. Inhottavaa hommaa muuten!:D

      Poista
  13. oliks toi ihana adidas hupparikin vaa pari kymppii?;ooo Vähä ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan!;) Voi kun pääsisi itse kans taas pian matkalle rentoutumaan, mutta vielä pari kuukautta pitäis kestää! :D Ihanaa tulevaa Turkin matkaa sinulle! ♥

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.