maanantai 20. toukokuuta 2013

Breakaway

*CLICK* to see more!

7 kommenttia:

  1. Vitsi että oot niin kaunis ja mukavan oloinen. Olen alkanut seuraamaan blogiasi ja jäänyt koukkuun :) onko noi sun hiukset clip onit vai ihan teipit? :)mukavaa kesää sinulle ja kiitti vastauksesta jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta viestistäsi♥
      Mun pidennykset on teipit, kun ne on niin helppohoitoiset!:) Ei tarvi joka aamu laittaa hiuksia niin paljoa, kun clipseissä hiusosiot täytyis aina asetella erikseen päähän.
      Ihanaa kesää sinullekin! ♥

      Poista
    2. Aaa okei :) mulla on noi clip on:it nyt kun tuntui, että omaa tukka jäi aina hirrrrveesti siihen teippiin kiinni irroittaessa..johtuikohan siitä, että pakotin poikaystänäi ne laittamaan mulla 8) hhehehe. Ne on kyl niin kätevät ja tosi upeet! Luen tosiaan sun blogia ja aina hirvee kiire lukemaan kaikkia uusi päivityksiä! ja saan muutenkin niin paljon inspistä ja ideoita omiinkin juttuihin. :)tilasin viime viikolla ton sun vikkaaman 4reasonin hopea suihkeenki ;)

      Poista
    3. hihii, ihana kuulla, että mun höpinöistä on ollut hyötyä!:)

      Juu teipeissä on aina aikamoinen irroittaminen, mutta nyt löysin ihan mahtavaa teipinpoistoainetta Zeropiu remover, jolla lähtee tosi hyvin teipit irti, eikä jätä sellaiseksi tahmaiseksi!:) Ja niiden lisäksi vähän Muumisuihketta ja Paul Mitchellin super skinny serumia tai jotain todella silikonista hoitoainetta, niin hyvä tulee!;)

      Poista
    4. Aa okei pitää laittaa korvan taakse! :) Ai, että ihana kuulla, että joku muukin käyttää Muumisuihketta <3 se on tosi hyväntuokuistakin ^^ Olis kiva kirjoitella omalla kuvalla, kun toi nimetön anonyymi jotenkin on vähä sellanen pelottava :D heheh...

      Poista
    5. Muumisuihke on ihan huipputuote!:) Hehee, mutta onneksi on ihaniakin anonyymejä ♥

      Poista
  2. Sulla on tosi nätti ja semmonen lempeä hymy. :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.