tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulukalenteri - Luukku 10


 24 FACTS ABOUT ME
Kymmenes luukku pitää sisällään hauskoja faktoja minusta, joita ette ennen tienneet tai en ole blogissani ainakaan maininnut!;)


Olen luonteeltani sellainen fiilistelijä. Voin kuljeskella haaveilemassa esimerkiksi ulkona ja miettiä vaan, kuinka kaunista ympärillä on! Pienistä asioista nauttiminen tuo hymyn huulille ja kun tajuaa elää siinä hetkessä, mikä on meneillään! Joskus kannattaa oikeasti ihan vaan pysähtyä niin huomaa, että ympärillä saattaa olla jotain, mitä et ole ennen huomannut!

Liikutun erilaisista asioista todella herkästi. Esimerkiksi elokuvat, kauniit asiat, sanat, musiikki ja jos jotain ihanaa tapahtuu.

Olen yleisestikin ottaen todella herkkä luonteeltani. Jos esimerkiksi joku sanoo minulle rumasti,  jään miettimään niitä sanoja ja koko päivä(tai parikin) saattaa mennä piloille.

Kun herätyskello soi, pomppaan heti ylös ja aloitan aamutoimet. En osaa torkuttaa, koska silloin näkisin vain unia siitä, kuinka myöhästyn ja se ahdistaa minua.

Mulla on paha tapa jättää välillä vastaamatta tekstiviesteihin. Jos mulla on jokin meno päällä ja luen viestin nopeasti, se usein unohtuu ja voin vasta parin päivän päästä muistaa, että olen saanut viestin joltain ja siihenkin voisi vastata. Tämä on todella paha tapa ja välillä hävettää, kun ihmiset joutuvat lähettämään muistutusviestejä minulle.

Christmas 20121

Jos poikaystäväni kysyy, että onko toiveita ruoan suhteen, mun vastaus on aina pinaattilätyt! Rakastan poikaystäväni tekemiä pinaattilättyjä, joihin voi laittaa päälle puolukkahilloa ja nauttia.

Olen todella nirso erilaisten leikkeleiden ja pihvien kanssa. Jos leikkeleessä tai pihvissä on rustoa, punaisia laikkuja, läpinäkyviä kohtia tai verisuonia, leikkaan ne pois tai jätän lihan kokonaan syömättä. Kaupassa tulee tarkoin valikoitua leikkelepaketit, ettei niistä vain löydy ko. kohtia. Olen saanut kuulla tästä moitteita varsinkin isältäni, mutta en voi tälle mitään. Jos syön sellaista lihaa väkisin, minulle tulee oksennusreaktio.

Yksi mun suuri intohimoni on ranskalaiset perunat! Olen ihan hulluna niihin ja voisin syödä niitä vaikka joka päivä, jos ne eivät olisi niin epäterveellisiä. Tilaisin pikaruokalassa mieluummin jättikasan ranskalaisia, kuin söisin hampparia!

Mä en tiedä onko mulle tulossa varhainen dementia, kun voin jopa kesken lauseen unohtaa, mistä olin  puhumassa tai unohtaa mitä tein eilen.. pelottavaa.

En tällä hetkellä tykkää kovinkaan paljoa juhlia, vaan nukun mielummmin kunnon yöunet ja vietän rauhallisia koti-iltoja hyvässä seurassa ruoan ja juoman ja elokuvan parissa!

Christmas 20125

Mun vasen puoli kasvoista on se mun "parempi" puoli. Oikea puoli näyttää, kuin olisin surullinen ja jotenkin epävarma? Olen myös kuullut, että jokaisella on kasvoissa se niin sanottu "parempi puoli" .:D Onko teillä parempaa puoliskoa kasvoissa?

Minulla on kova vauvakuume ja olisin valmis hankkimaan lapsia. Olen varmempi asiasta, kuin koskaan ennen. Sisäinen kello alkanut tikittää kenties?

Minusta saa blogin perusteella todella rauhallisen kuvan, ehkä jopa liiankin sillä oikeasti olen luonteeltani todella energinen ja meneväinen!

Minulla on aina puhelin hukassa ja vakiokysymykseni onkin meillä kotona, että "missä mun puhelin on" ja kun poikaystäväni on alkamassa soittaa siihen, se löytyy!:D Joskus hukkasin sen vaatehuoneeseeni vaatekasojen alle ja silloin oli jo vähän hikikarpaloita otsalla!

Rakastan saunomista, mutta en voi kuitenkaan olla siellä kovin kauaa, kun alkaa tekemään pahaa. Siksi harrastamme varsinkin kesäisin yleensä sitä, että mennään välillä jäähylle ja taas takaisin saunaan, jäähylle, takaisin saunaan..

Christmas 20126

Mä en tiedä mistä se johtuu, mutta mä haukottelen aina, vaikka mua ei väsyttäisi yhtään ja olisin nukkunut todella hyvin. Tää on todella kiusallista varsinkin töissä, kun juttelen asiakkaalle tai hän minulle, luulee varmaan, että on tylsää seuraa.;D Tämä ongelma on ollut minulla riesana jo ihan pienestä asti. Onkohan mulla jotain vikaa hapenottokyvyssä tai jotain?

Inhoan autoilijoita, jotka eivät käytä vilkkua ajaessaan! Olen muutenkin "liikenne aggressiivinen" sen suhteen, jos joku vaikka kaahaa eteeni väkisin, vaikka takana olisi ollut tilaa, ajaa takapuskurissa kiinni tai muuten törttöilee..Ja kiroilen usein ääneen ajaessani. Minähän en koskaan tee virheitä.;)

Aina kun ajan autoa yksin, mun on pakko laulaa, mutta keskeytän laulamisen aina, jos joku tulee vastaan, sillä en halua, että kukaan näkee!

En ole allerginen millekään tai en ainakaan tiedä olevani?

Olisi joskus todella mahtavaa voittaa lotossa, jos joskus lottoaisi! En koskaan muista tehdä sitä ja haaveet voitosta taitaa kariutua siihen.


Christmas 20127

Minulta on kaksi kertaa murtunut vasen solisluu. Silloin, kun synnyin ja toisen kerran, kun tipuin 5-6 vuotiaana sängystä suoraa käteni päälle. Muuten minulta ei ole murtunut mitään tai mennyt luita poikki.

En pidä sitruunakarkeista.

Rakastan lahjojen antamista ja ihmisten yllättämistä. Vaikka ei olisi mikään juhla, tykkään ilahduttaa toista.

Kun asuin vielä kotona, meillä oli paljon kaneja. Meillä oli ulkona monta isoa kani-aitausta ja kaikenkaikkiaan pupuja on ollut varmasti yli 100. Niille tuli aina välillä poikasia, joita sitten myimme tai annoimme pois.


Semmoisia tunnustuksia tällä kertaa!:)

24 kommenttia:

  1. Mä oon kans ihan älytön ranskisfani! <3 Välillä on vaan ihan pakko saada niitä ja majoneesin kanssa tietty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi tosiaan, että ne on epäterveellisiä, muuten vois helposti syödä niitä vaikka joka päivä!8D

      Poista
  2. Haha, mun parempi puoli kasvoista on oikee! :D ja oon myös ihan samanlainen autoo ajaessa - aina pakko laulaa oikein tunteella ja lopetettava heti ku auto tulee vastaan :D

    VastaaPoista
  3. Mä kans voisin syödä ihan kauheesti ranskiksia! :D Ja hyvä, kun mainitsit tosta tekstiviesti-jutusta, mullaki yks viesti odottelee vastausta! :D

    VastaaPoista
  4. Apua, mun netti jotain temppuilee enkä tiedä lähtikö mun kommentti vai ei. No yritetäänpä varoks uudelleen, ei tarvitse julkaista molempia jos molemmat tulevat perille :-D

    Mä tykkään tälläisistä postauksista paljon, nää on aina mielenkiintoisia :) Ja löysin meistä muuten useampiakin yhtäläisyyksiä, esimerkiks herkkyyden, varhaisiändementian (:-D), hoilottamisen autolla ajaessa ja ärsyyntymisen liikenteessä törttöileviin, sen ettei nykyään juhliminen kauheasti nappaa verrattuna rauhallisiin koti-iltoihin mukavassa seurassa, taipumuksen haukotella usein vaikkei edes väsyttäisi sekä yllätysten keksimisen ja lahjojen antamisen rakastamisen. Sen sijaan pakko sanoa noista pinaattilätyistä, että mä voin syödä ihan mitä tahansa muuta (lukuunottamatta allergiarajoituksia) mutten niitä - pelkkä "tuoksu" mikä niistä tulee saa mut voimaan pahoin :-D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kun lähetit toisen, ei meinaan tullut ekaa viestiä!:)

      Hahaa, ihana kuulla, että löytyy samanhenkisiä ihmisiä sieltä ruudun toiselta puolen♥ Pinaatti on niiiiin hyvää! 8D

      Poista
  5. Tosi kiva postaus! :) Näitä joulukalenteri postauksia on kiva lueskella. :) <3
    Mulla on ihan sama ongelma ton haukottelemisen suhteen! :D Olen kans tehnyt sitä ihan pienestä asti ja myös asiakaspalvelutyötä teen ja saa usein hävetä sitä, kun haukottelee kesken asiakaspalvelutilanteen. Mutta sille ei voi vaan mitään! :D Olen kuullut äidiltä niin paljon valituksia esim. ruokakaupassa, kun haukottelen jatkuvasti.

    T.Natalia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos♥
      haha se on oikeesti ihan kamalaa!:D Tänään viimeksi, joku asiakas kertoi jotain juttujansa ja mä tietty haukottelin vieressä! Ja kun sitä alkaa oikein ajattelemaan niin haukottelee kahta kauheammin! :D

      Poista
  6. vähänkö kiva tää postaus!!=)))

    VastaaPoista
  7. Innolla odotan milloin tämä muuttuu "vauvablogiksi" :)

    VastaaPoista
  8. Tää oli ihana postaus! :) tosi kiva lukea noita sun juttuja. :D itsekin laulan aina, ja töissä, nosturissa ja pää heiluu :D pikkusen häpiä ku tajuaa sit miten tyhmältä näytän vaan ku mulla on niin että ku laulan niin en tajua ees rauhoittaa tilannetta ja suojella itseä toisten katseilta :D sitten on ihan et hups Haha halauksia sulle ihanuus <3 oot ihana! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunokainen♥ haha sitä ei välillä itekään huomaa, että hoilaa ratissa täyttä kurkkua, kunnes tajuaa, että ihmisiä tulee autoilla vastaan ja saattaa hieman katsoa, että mitä hittoa!? :D ♥

      Poista
  9. Näin itteni parissa kohtaa postausta hyvinkin selvästi :D Mullakin on ihan tajuton vauvakuume, ollut jo vuoden verran, poikaystävä ei kuitenkaan ole yhtä innoissaan ajatuksesta, vielä :D Lisäks ittelläniki on tämmöne rauhallinen vaihe menossa ja tykkään enemmän loikoilla kotona, ottaa rennosti ja katsoa just elokuvia hyvän ruuan ja juoman kera :) liikutun herkästi, ja ilkeitä juttuja jään miettimään ja pyörittämään päässäni aina pidemmäksi aikaa kun olisi tarve :DD haha ehkä en selosta enempää, mutta tässä postauksessa kolahti lähemmäs minua ja omia mielipiteitä ja aatteitani kun missään sun aikasemmissa postauksissa :) tää sun joulukalenteri juttu on ihana :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanainen ja mahtava kuulla, että sieltä ruudun toiselta puolen löytyy samanhenkisiä ihmisiä.♥♥

      Poista
  10. tosi hyvä postaus <3 !
    Mistä sää oot hankkinu tuo jumpsuiti ku oon ettiny semmosta kivaa :)?

    VastaaPoista
  11. Hahah, minulla on sama ongelma lihassa olevien ällötyksien suhteen :DD! Leikkeleistä otan aina kaikki läpinäkyvät kohdat ja verisuonet pois (ja tietty ne inhottavat reunat!), tonnikalasta kaiken epämääräisen näköisen ja kanastakin leikkaan kaiken valkoisen pois. Hyi mikään ei ole niin inhottavaa kun narskahtava rusto suussa, yök!!

    VastaaPoista
  12. Ite kans kauhee ranskalisten perunoitten syöjä :D mutta voin kertoo että ranskiksia kun muutaman päivän syö (siis pelkästään) niin tulee ihan hirvee olo! Ihan kun ei olis mitään syöny päiviin ja mahaan sattuu :D enpä toiste oo kokeillu, vaikka mieli tekis välillä :D

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.