perjantai 13. joulukuuta 2013

Joulukalenteri - Luukku 13


Arkimeikkini videolla



004 012

Mä oon aina rakastanut meikkaamista. Sekä itseni, että toisten. Meikillä saa loihdittua niin paljon erilaista maustetta ulkonäköön.
Mulle on tärkeää, että päivittäiset meikkini pysyvät järjestyksessä ja suojassa ja siihen tarkoitukseen sopii täydellisesti TB:n meikkipussi sekä pieni meikkisivellinpenaali.

005

!. Ensin levitän kosteusvoiteen. Voiteen kannattaa antaa imeytyä ihoon 5 minuuttia ennen meikkausta. Näin en tolla videolla tehnyt, kun en osaa käyttää videonmuokkausohjelmia enkä viitsinyt olla toimettomana viittä minuuttia.:D

2. Sitten levitän meikkivoiteen meikkividesiveltimellä. Mulla on nyt tää Trie Match ollut käytössä vasta vähän aikaa, ihan ok meikkivoide, mutta tykkään enemmän IsaDorasta sekä Lorealin Matte Morphosesta. Tämä on kuitenkin käytettävä loppuun.

3. True Matchin puuteri on ihan huippu ja sitä oon käyttänyt useamman vuoden. Lukeutuu ihan mun luottotuotteisiin siis!

006

4. Poskipunaa levitän isolla sudilla poskipäille tuomaan vähän väriä mun vaalealle iholle. Tämä IsaDoran poskipuna on toella pigmenttistä ja tätä täytyy levittää varoen, jollei halua näyttää klovnilta.

5. Lorealin aurinkohohde -puuteri on myös uusi tuttavuun, mutta olen tykännyt tästä kyllä todella paljon, kun tämä luo samalla sellaista pientä hohdetta iholle. Vaaleaa puolta voi levittää kulmaluillekin!


007

6. Luomille levitän ensin Avonin valkoista mattaluomiväriä, jonka jälkeen levitän luomelle Maybellinen BigEyes - luomiväripaletista keskellä olevaa vaaleaa helmiäisluomiväriä sekä myöskin kulmaluulle.

7. Varjostukset teen tummemmalla ruskean sävyllä ja levitän sitä luomivakoon edestakaisin sudilla vetäen, jolloin tapahtuu myös häivytystä. Näin saa kivaa kontrastia katseeseen.

008

8. Minulla on tällä hetkellä ripsienpidennykset ja käytän niihin tuollaista ripsipidennyksille tarkoitettua geeliä, jotta ripset saadaan ojennukseen. Suosittelen tätä lämmöllä kaikille pidennyksien omitajille! Nimi taisi olla Finish Glaze, se kun on kulunut tuosta pakkauksesta pois..

9. Oriflamen luottoripsarini. Tätä laitan alaripsiin, sekä silmän ulkonurkkiin, jos ripsienpidennyksiä on lähtenyt jo jonkin verran irti.

10. Jos haluan silmiin näyttävyyttä, käytän vielä nestemäistä eyelineria, mutta ripsipidennysten kanssa en aina käytä, koska katseesta saa jo intensiivisen.:)

Sellainen arkimeikki! Aika simppeli.:)

28 kommenttia:

  1. Ainakaan minun koneellani kyseinen video ei näy! Tulee teksti jossa lukee jotain tähän tyyliin "video sisältää kumppanien k-star ja umg sisältöä ja se on estetty maassasi tekijänoikeusseikkojen varalta" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei.:( Mun koneella, puhelimella seka IPadilla näkyy? kokeilen mennä tästä linkistä suoraan videoon:
      http://www.youtube.com/watch?v=Nfn0ANEgs24

      Poista
  2. Oih kiitos tästä! Mä oon niin toivonutkin meikkipostausta sulta kaunokaiselta <3 hei anteeksi äärettömän tyhmä kysymys, mutta miten saat videot lisättyä postaukseen? Mä en saa :D tai ne ei näy minulla itsellä, osalla lukijoista kyllä.. Ja ps. Arvonta on taas luukussani jos tahdot käydä kurkkiin <3 oikein kaunista päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että oli mieluisa postaus♥ Eikä missään nimessä tyhmä kysymys, autan ihan mielelläni!:) Kun lataat videon YouTubeen, siello on videon alapuolella kohta, jossa lukee Jaa-> sieltä Upota ja kopioit koodin haluamanasi leveyksillä, sitte blogikirjoituksen pariin, menet pois Luo -kohdasta kun menet html -puolelle, lisäät koodin sinne menet takaisin Luo -kohtaan ja video on blogissa!:) Toivottavasti oli apua! Kysy vain jos et ymmärtänyt!:)

      Poista
    2. Kiitos neuvosta! Olet kiltti <3 kokeilen näitä ohjeita ens kerran! :)

      Poista
  3. Oot ihanan eteerisen kaunis tossa alussa! tai tietysti muutenkin, mutta ilman meikkiä jotenkin vielä tosi herkän näköinen... kuulostipas oudolta, mutta se oli siis kehu :D :)

    Heini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon♥ Toi oli tosi kivasti sanottu, mun mielestä mä näytän ilman meikkiä lähinnä punakalta pikkupojalta!:D♥

      Poista
  4. Mua ihmetyttää että jaksatko tosiaan levittyyä kosteusvoiteen aina noin tarkasti? :D En tarkoita tätä pahalla, itselläni siihen kun vaan menee se 2sek.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvän meikkipohjan luomiseksi olis hyvä, jos antais kosteusvoiteen imeytyä sen pari-kolme minuuttia ennen meikkivoiteen levittämistä, mutta kun en videolla viitinyt alkaa odottelemaan imeytystä, niin oli pakko hieroa sitä ihoon vähän kauemmin!:) Enkä ottanut pahalla!:D♥

      Poista
  5. Voi kun sä jaksat panostaa! :-D Alkaa aina ihan nolottamaan näitä meikkivideoita katsellessa, kun ite tulee laitettua vaan huulikiilto/huulipuna, ripsari, poskipuna ja välillä luomiväri. Mutta jokatapauksessa tosi kaunis olet niin meikillä kuin ilman meikkiäkin :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kauniista sanoista♥ Mä rakastan meikkaamista ja laittautumista tosi paljon ja mun mielestä se on just ihanaa, kun saa laittautua!:D

      Poista
  6. Laita silleen että voi katsoa myös kännykällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeiles mennä videoon suoraan tästä linkistä, jos näkyis?:) Mulla video näkyy puhelimella?

      http://www.youtube.com/watch?v=Nfn0ANEgs24

      Poista
  7. Oi kiva tämä! Voi beauty sua <3

    -jela

    VastaaPoista
  8. Ihana olit kun hymyilit videossa välillä kameralle :) ♥ tuli jotenkin hyvä mieli tätä katsoessa :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että videota oli kiva katsoa, vaikka en puhunutkaan tällä kertaa siinä ollenkaan.:) Piristää ja kiva tehdä sitten uusia videoita jatkossakin.♥♥

      Poista
  9. Hei, mistä olet löytänyt tuon ted bakerin sivellinpussin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin Kreikan matkaltamme Guessin outletista, josta löytyi paljon muitakin merkkejä.:)

      Poista
  10. Kiinnittäisin sinuna vielä huomiota kulmakarvojesi muotoiluun. Kokeile vaikka sitä ikivanhaa kikkaa jossa kaksi tikkua laitetaan ristiin, niin saat selville kulmakarvan oikean muodon. Sinulla kulmakarva loppuu oudosti kesken, minkä kyllä saisi kauniiksi hyvin meikkaamalla mutta sinä teet sen "korkeimman kohdan" tilalle oudon kaaren. Jos ymmärrät mitä tarkoitan. Silloin kun kävit jossain kuvauksissa ja ammattilainen meikkasi sinut, kulmasi olivat super nätit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulmia on erilaisia:
      http://fashion-sto.blogspot.fi/2012/03/kulmakarvat-meikkia-vai-tatuoidut.html

      Niissä kuvauksissa minulle ei piirretty ollenkaan kulmia ja meikki jäi mielestäni sen takia epämääräiseksi, koska kulmat ovat kasvojen kehys. Mä piirrän omat kulmani tasan omien kulmieni mukaan kulmakarvoja pitkin. Lopussa olevat karvat ovat vain niin vaaleita, etteivät näy videolla. En ala piirtämään itselleni mitään suoria tikkuja kulmiin, jotka eivät vastaa ollenkaan omien kasvojeni piirteisiin.:) Kiitos kuitenkin kommentistasi!

      Poista
    2. Kulmia on kyllä erilaisia, mutta tuossa esimerkissäsikin kaikissa kuvissa korkein kohta on selkeästi esillä mallista riippumatta, ja viiru ohenee korkeimmasta kohdasta loppuun päin.. piirsit vain niin tasapaksun viivan lähes koko matkalle, etkä korjannut edes esim. pumpulipuikolla niin jäi suu auki.. :/ kulmasi olivat huomattavasti luonnollisemman näköiset ennen piirtämistä. Sen takia komppaan edellisen kommentin lähettäjää siinä, että loivan kaaren suhteen voisit korostaa enemmän kulman korkeaa kohtaa, ilman että se näyttäisi luonnottomalta tai tikuilta. Kulmat voi piirtää kauniistikin, ja ne silti vastaa kasvojesi piirteisiin :) Tajusin muuten nyt miks oot aina kuvissa niin oudon värinen, tuo meikkivoide on nimittäin ihan keltaista!!! Kasvosi eivät näytä edes päivettyneiltä, vaan enemmän keltatautiselta tuon jälkeen. Olet hurjan kaunis, osta ihmeessä oikean sävyinen meikkivoide! :D

      Poista
    3. No, kuten sanoin, mä piirrän mun kulmat niin, miten mun omat kulmakarvat menee ja kulmat ovat parhaimmillaan silloin, kun nyppii hajakarvat pois ka korostaa luonnollista lookkia.:)

      Ja olen täällä kyllä ennenkin maininnut, mutta kuvaan yleensä meidän eteisessä, jossa loistaa lämpimänsävyinen hehkulamppu, joka näyttää, kuin olisin ihonväriltäni oranssi. Kyllä mä ihan luonnonvalossa normaalinväriseltä näytän ja ihan muidenkin ihmisten mielestä.:) Voin ottaa kuvat vaikka pimeessä, luonnonvalossa, keinovalossa ja nähdään, kuinka vaihdan väriä!;) Aika kameleontti oon

      Poista
  11. Näistä vastauksistasi voi helposti päätellä sinun kuuluvan juuri niihin bloggaajiin jotka kykenevät ottamaan vastaan ainoastaan positiivista palautetta. Tehdessäsi tällaisen meikkipostauksen otat sen tietoisen riskin, että lukijoiden joukossa on kauneusalan ammattilaisia ja muitakin hyviä meikkaajia, jotka kenties näkevät ulkopuolisen silmin nämä piirteesi hiukan eri tavalla ja haluavat antaa neuvoja. Sanot piirtäväsi kulmat niin, kuin ne "luonnollisesti menevät" ja korostaaksesi "luonnollista lookkia". Lopputulos on ainakin omaan silmääni luonnollisesta kaukana. Kulmakynän sävyn tulisi olla lähellä luonnollista hiustesi sävyä (= meillä suomalaisilla usein, kuten myös sinulla näkyy olevan ns. maantienharmaa), mutta kylmäkynäsi näyttää olevan perus ruskea, mikä näyttää todella luonnottomalta ja suhteessa ihosi ja hiustesi väriin myös liian tummalta.

    Yhteenvetona, opettele ottamaan myös sitä rakentavaa palautetta vastaan. Tarkoitus ei ollut loukata, vaan tuoda esiin niksi, millä saisit kulmistasi nätimmän näköiset. Ja kyllä, antamassasi linkissä kaikki kulmakarvat ovat erilaisia - mutta silti niissä täyttyy ns. "ihanteellisten kulmakarvojen" kriteerit, toisin kuin sinun piirtämissäsi kaarissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan mielihyvin vastaan rakentavaa palautetta, mutta en tiedä, onko keltatautiseksi kutsuminen sellaista tai muutenkaan, kun palautteen antaminen on sitä tasoa, että aletaan haukkumaan tai sututaan, kun olen itse taas toista mieltä, kamera ja valot kuitenkin vääristää todellisuutta jonkin verran.:)
      Mutta kiitos viestistäsi. Tuossa olen samaa mieltä, että kulmakynän sävy voisi olla hieman ruskeanharmaaseen päin, mutta en ota siitä mitään paineita. Ei tähän kuitenkaan kukaan kuole!:)
      Mutta kiitos kommentistasi.

      Poista
  12. Sun oma ihon sävy on ihan mielettömän kaunis! Munkin silmään tuo sun käyttämä meikkivoide on aavistuksen liian tumma ja selvästi liian keltapohjainen sun punertavalle iholle.

    Ite tykkäsin ennen tosi paljon tosta True Match -meikkivoiteesta. Sen koostumusta on kuitenkin muutettu radikaalisti, ja mun iho on nykyään niin kuivakin, että toi on aivan hirveetä mun iholla. Nyt sitä on sitten yksi täysinäinen purkki tuolla tyhjänpanttina.. :/ Pitää kokeilla, josko siitä saisi käyttökelpoisen sekoittamalla sitä kosteusvoiteeseen.

    VastaaPoista
  13. hei mikä sävy sulla on toi meikkivoide =)

    VastaaPoista
  14. Mistä tota ripsipidennysjuttua saa? Ja miten se tarkalleen toimii?:) (video ei toiminut ipadilla)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.