perjantai 9. tammikuuta 2015

Päivitystä!

tämä
Kotimme valmistuu hurjaa vauhtia, käykäähän kurkkaamassa mitä kaikkea on jo ehtinyt tapahtua!:) (klikkaa kuvaa)

13 kommenttia:

  1. Näyttääpä teillä jo upealta siellä! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat laatat!! :) Tulee tosiaan spa mieleen!

    VastaaPoista
  3. Upee! En malta oottaa miltä näyttää valmiina, toivottavasti laitat sillonkin vielä kuvia:) Ihan kateellisena täällä ihastelen, tulee varmasti niin upee koti:)
    -jela

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos!♥ Ehdottomasti laitan kuvia ja sitten alkaa taas niitä kaikenlaisia sisustusjuttuja tulemaan!:) Mä en oo niitä nyt tehnyt vähään aikaan ollenkaan, kun inhoan tätä meidän tämän hetkistä asuntoa niin paljon, ettei oikeen oo innostanut tähän oikein panostaa.:D

      Poista
  4. Kävinkin jo kommentoimassa, näyttää hyvältä! :)

    VastaaPoista
  5. Moi! Mistä oot ostanut noita riviera maisonin astioita mitkä oli edellisessä postauksessa? Niin ja todella ihana talo teille tulossa, kävin kurkkaamassa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porista niitä saa sellaisesta liikkeestä, kuin Sisustus Deconella!:) Muuten RM jälleenmyyjiä näkee varmasti netin kautta!:) Ne on kyllä niin ihania♥
      Ja kiitos kovasti!:)

      Poista
  6. Ihanaa kun päivität myös tuota toista blogia :) Ja ihan huikeeta miten nopeasti aika on mennyt - vastahan tuo projekti alkoi ja kohta pääsette jo muuttamaan!
    Oliko tuo teidän talonne muuten minkä kokoinen (tän oot joskus kertonut mutta en nyt yhtään muista) ja minkä kokoinen tontti teillä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että oot tykänny meidän raksablogiakin lukea!:) Nyt alkaa tulemaan vähän enempi sinnekin postauksia, kun talo alkaa olemaan kohta valmis!:) Mä oon kyllä kans ihan ihmeissäni, miten nopeesti tää rakennusaika on mennyt, ihan uskomatonta! Meidän talo on 170 neliötä + talli ja varasto 50 neliötä ja tonttimme on hehtaari.:)

      Poista
  7. Ihan huippua ollu lukea teijän remppablogia :) Näyttää kyllä niin upeelta <3

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.