tiistai 11. toukokuuta 2010

New Stuff

Oon saanut uusia juttuja ja päätin esitellä ne nyt nopeasti ennen töihin lähtöä. Oriflamelta oli tullut paketti ja se sisälsi tällaisia jutskija:

Huulirasva (tuli kaupan päälle) ja peitepuikko.
Hiusnaamio. Tuoksuu muuten tosi hyvältä!:)
Ja tällanen ehkä maailman suloisin hajuvesi pullo(pullot)! Epäiltiin siskon kanssa tota tuoksua lehdestä, mutta tää on aivan ihanaa. Tuoksuu ihan Escadalta!

Sitte sain myös valkoisen kylpytakin, mutta en nyt viitiny alkaa sitä kuvailemaan.

Ja Sokoksesta ostin viimeviikolla tällaisen:
Täytyy kokeilla joskus paremmalla ajalla näitä. Eli tollanen sabluuna laitetaan kynnen päälle ja lakataan tolla kynsilakalla, jossa on toooosi pitkä suti ja kun  lakka on kuivunut, sabluuna poitetaan. Kyllä mä silti oon enemmän Konad:in kannalla. Paljon helpompaa. Noi Sabluunat on vaan sellasia tarroja ja luulis nyt, että ne ei kauaa kestä, ennenku hajoo..

Mutta palaillaan taas, nyt on mentävä töihin! Moimoi ja heihei.:)

9 kommenttia:

 1. paljon toi hiusnaamio maksoi ?

  ja jos sulla on tietoutta / kokemusta miten noi hiusnaamiot vaikuttaa tukkaan ? itellä niin huonossa kunnossa tukka et mietin oisko tollasista apua vai onko noi ns. "humpunkia"?

  VastaaPoista
 2. hei, oisko mahdollista et tekisit joskus videopostauksen? vaikka esittelisit kämppäs. :P

  VastaaPoista
 3. Anon: Mä en ihan kunnolla muista, kun toi hiusnaamio oli sellanen ale-tuote, mut muistasin, että jotain 3€. :)

  Ja suosittelen kyllä ehdottomasti kaikenlaisia hiusnaamioita, syvähoitoja, kosteuttavia hoitoaineita, lämpösuojia jne. koska mun hiukset on oikeesti voineet -paljon- paremmin, kun käytän kunnon histenhoitotuotteita! Mulla oli ennen ihan kuivat koppura hiukset, mutta nyt ihanan pehmeät ja sileät.:)

  VastaaPoista
 4. Anon: Tottakai!:) Mun on pitänyt tehä videopostaus jo aikaisemmin ja äänittää omaa lauluani, mutta mulla on ollut nyt vähän vaikeuksia muuttaa mov -tiedosto aviksi niin, että kuvakin näkyy. Paraikaa setvittelen, mitä tehdä.:D

  VastaaPoista
 5. onko noi pensselin päädyt sellaisia ohuita kuin esim eyelinerissä ja niillä maalataan kuvioita? :) vähän kiva systeemi, voisin itsekin ostaa!

  VastaaPoista
 6. oho en tainnut lukea kunnolla x) mutta voikohan noilla itsekin piirtää kuvioita kynsiin tavallaan ilman sabluunaa?

  VastaaPoista
 7. Katja: tottakai!:) Mut pikku kuvioiden piirtäminen voi olla hiemna hankalampaa, kun suti on niin pitkä. Ite leikkasin vanhan eyeliner sudin sellaseks pieneksi, nii sillä on kiva maalata kuvioita!:)

  VastaaPoista
 8. toi vaikutta tosi kivalta toi kynsijuttu.mullakin on toi hajuvesi! tuoksuu kyl mun mielest aika hyvälle vaikka en paljoo hajuvesiä käytäkään.

  VastaaPoista
 9. Heh..: Joo se tuoksu on sellanen ihanan hedelmäinen, eikä liian voimakas!:)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.