SILJA


Olen Silja, 29-vuotias ja asun Porissa mieheni sekä Hessu koirani kanssa. Kirjoitan blogia elämästäni, sisutuksesta, kauneudesta, vaatteista. Niistä arjen pienistä iloista, jotka ovat itseasiassa niitä suurimpia!
Intohimojani ovat blogit, kauneudenhoito, laulaminen, sisustaminen ja kaikenlainen askartelu. Tykkään tehdä paljon käsillä ja rakastan tunnetta, kun näkee luoneensa jotain uutta ja kaunista.

Luonteeltani olen monisärmäinen; spontaani, iloinen, utelias, luonnonläheinen, rauhallinen, romanttinen, syvällinen, vilkas, toisinaan hieman ujo, ystävällinen, huomaavainen, hauska.. Rakastan tutustua uusiin ihmisiin.

Rakastan.. aviomiestäni yli kaiken, Hessua, perhettäni, ystäviäni, naisellisia juttuja, blogin kirjoittamista, kauneudenhoitoa, sisustamista, laulamista, ruokaa, vaatteita, shoppailua, kauniita asioita, valokuvausta, simpukoita ja helmiä, luontoa, vilpittömyyttä, aitoja ihmisiä, tuoreita mansikoita, aurinkoa, ukkosta ja salamointia, elokuvia, tyttöjen iltoja, irtokarkkeja, kynttilöitä, kotia..


Tervetuloa lukemaan