sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Roses are bronze

En kommentoi tuota eilistä postausta.:D Meillä oli Pian kanssa. hauskaa..
Oltiin siis eilen illalla Pian kanssa ulkona ja oli ihan mukava ilta, lukuunottamatta yhtä tyyppiä baarissa, jonka ansiosta sain palovamman kyynerpäähäni. Onneks tää heitettiin loppujenlopuksi ulos koko baarista.
Aloteltiin siinä Pian luona ja odoteltiin kyytiä,mutta kun siitä ei kuulunut mitään, niin lähdettiin vesisateessa tarpomaan jazz-katua kohti. Ostin tällasen kivan pronssisen ruusu -nilkkakorun. Maksoi pronssiseksi koruksi aika paljon, mutta mun mielestä tää oli niin kiva.:)

 Lähdettiin Baarikaappiin (rock baari\,,,/) sateelta suojaan ja juotiinkin siinä sitten yhdet drinksut, kunnes siihen tuli jotain kaks pimeetä afrotukkasta miestä höpisemään. -_- Ei jaksettu kuunnella niitä Pian kanssa niin me mukamas lähdettiin vessaan ja livahdettiin nopeesti vaan ulko-ovesta ulos.:D Mahtoivat jäädä ihmettelemään, miten naisilla kestää aina tuo vessassa käynti..

Sitte lähdettiin sinne Cabarettiin..Siellä tavattiin paljon kavereita ja tapasin yhen yläaste aikaisen hyvän kaverini Jarin.:) Oli tosi kivaa nähdä pitkästä aikaa..niin ne vuodet vaan vierii, heh.:) 
Olin vähän allapäin sen typerän tyypin vuoksi, joka aiheutti mulle ton palovamman..mutta onneks kaverit sai, ylläri pylläri, suupielet nousemaan taas korviin.:) 

Kaikenkaikkiaan illan saldo:  palovamma, laukku meni rikki, rannekoru meni rikki ja mun valkoiset kengät näyttää nyt tältä:
:s ei kiva.

Odottelen tässä, että äiti tulee hakemaan mua. Meen porukoille, kun tarvitsen tulostinta ja skanneria ja Hessukin on siellä hoidossa nyt.<3 On sitä karvahaalaria kyllä niin ikävä!!


Kuvia illasta laitan tänään illemmalla, kun Pia lähettää ne mulle.

2 kommenttia:

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.