maanantai 9. toukokuuta 2011

My Dream Weddings

Monet naiset suunnittelevat tai uneksivat jo omista unelmien häistä ja niin päätin minäkin vähän koota omia ajatuksiani unelmien häistä. Omista tietenkin, vaikka niitä ei koskaan ehkä tuliskaan.:)

1. Haluan meriaiheiset häät. Ei mitään haisevia fisubileitä, vaan hiekkaa, simpukoita, vettä... Aah.. Kaikki, ketkä mut tuntee kunnolla, tietää, että rakastan yli kaiken simpukoita :) Olis niin mahtavaa, jos mut vihittäis rannalla!


2. Koristeet. Tällaisia koristuksia maahan sojottamaan, eli maljoja, joissa veden päällä kelluu kelluvia kynttilöitä, pohjalle koristeeksi  hiekkaa, simpukoita ylläri ja kiviä...



3. Hääpaikka. Tunnelmallinen, täynnä ihania pieniä ledivaloja katoissa ja seinissä, jotka tuikkii ja kimaltaa, kuin meri...ja jokapaikkaan koristeluksi ehdottomasti SIMPUKOITA! :D

4. Kakku. Kaipaako tää enää selittelyjä:


5.Sormukset. Kultasepänliikkeessä kun työskentelen, niin väkisinkin tulee tsuumailtua kaikenlaisia sormuksia itsellekin. Sydämeni vei..
Sandbergin kassiopeia malli M-49W. Timantit 0,25ct H(W)-vs, kullan pitoisuus 14K ja rungon leveys 3mm. Tämä olisi kihla.






Ja vihkisormukseksi..
Tillanderin Vuokko 999-1. Keltakultaa, istukka valkokultaa ja timantit yht. 0,17ct. Tämä sormus istuu kuin unelma tuon vk kihlan vierellä.

Sormukset haluaisin kannettavan tällaisessa isossa simpukankuoressa!:)

6.Hääpuku. Mielessä pyörii täydellinen luomus, mutta googlettamalla en löytänyt sellaista. Tässä vähän suuntaa antavaa:
Kevyt, laskeutuva malli ja laahus.
Avoselkä. Suunnitelmissa, että laittaisin sellaset pitkät helmet selkään, en osaa selittää.:D Ei noin, kuin tuossa kuvassa.
Edestä kuin tuo oikeanpuoleinen, eli korostaa povea.

Siinä teille purtavaa simpukan, eiku pähkinänkuoressa! :)

8 kommenttia:

  1. ihania, ihania, ihania kuvia! :) mulla vaihtuu aina vuorotellen talvi, merenranta ja perinteiset kesähäät -teema. heh. harmi kun kaikkea ei ihan yhteen kertaan saa (ja montaa toivottavasti ei koskaan tule) ;)

    VastaaPoista
  2. mitä ihmettä! oon ite just koko aamun haaveillu ja ettiny inspiskuvia hääkakuista ja -kampauksista :p mikä sattuma, et kun tuun kurkkaan niin täälläkin on niitä! :D

    VastaaPoista
  3. Laura: Hahah, sanos muuta!:D On niin paljon ihania juttuja aina niin kesähäihin, syksyhäihin kuin talvihäihinkin :D

    Anon: Se on tää alkukesä, mikä meidän naisten päät sekoittaa;) :D

    VastaaPoista
  4. joku maailman ihanin postaus ! hirveesti anto inspiraatiota, pakko pitää mielessä et sulta lötyy tällanen postaus sit tulevaisuudessa, noi kuvat on niin rakkautta <3 ite en oo kummemmi häitäni vielä miettiny, vasta sit ku tulee ajankohtasemmaks eli kunha on edes kihlasormus sormessa :)

    http://nightcitycat.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Minka: Kiva että pidit postauksesta ^^ <3

    VastaaPoista
  6. Osaatko muuten kertoa, mitä tuo Tillanderin Vuokko maksaa? Kuolaan meinaa ihan sitä samaa vihkisormukseksi... :) Taitaapi vain olla turhan tyyris.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista tarkkaa hintaa, mutta voin tarkistaa sen töissä.:) vähän päälle tonnin se oli.

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.