keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Silkkii

Heippa vaan kaikille! Tässä vähän tämän päivän asua ja naamakuvaa.. Värjäsin eilen pitkästä aikaa (!!) tyvikasvun ja suihkutin hieman liikaa tänäaamuna sitä hopeasuihketta hiusten tyveen ja nyt hiukset näyttävät joissakin kuvissa melko valkoisilta, vaikkei ihan nuin valkoiset ole, että elekää peljäästykö!;) Onneksi väri tasoittuu nopeasti.
Viikonloppuna mulla on taas viikonloppuvapaa ja piti lähteä kanssa  veneajelulle ja piknikille jonnekin saareen, mutta se taitaa jäädä, koska on luvattu ukkosta ja sadetta tänne Porin suunnalle.:( Tyhmää! Ehkä sitten mökille tällä kertaa? Siellä ei ainakaan ukkonen haittaisi.



Paita H&M, toppi GinaTricot, housut Only, kengät ?, vyö Friis & Company, korut Timanttiset
Löysin muuten tuon kivan pitkän paitapuseron H&M:lta viimeviikolla ja ostin saman myös vaaleanpunaisena! Mukaan kuului sellainen ohut musta punosvyö ja vaaleanpunaiseen ruskea, mutta halusin tänään vaihtelua ja kokeilin tuota Friis&Companyn leveämpää kiepsu vyötä ja aika kivalta se näyttää!:) Eikö?

Rakastan ylikaiken tätä vyötä! Tykkään, kun tämän voi kiepsasta ympäri monta kertaa. Tämäkin malli löytyy valkoisena versiona vaatekaapistani!:)
Nämä kengät löysin Prismasta kenkäosastolta. Maksoi ehkä 24€ muistaakseni ja on kyllä tosi mukavat ja kivan näköisetkin vielä!:)

Olisiko teillä muuten jotain erityistä sydämellä, josta haluaisitte ehkä mahdollisesti postausta?


Jukka Poika - Silkkii

9 kommenttia:

  1. OPRI: Voi kuules itse olet se ihana! :) <3

    VastaaPoista
  2. Apua, koska me nähhään!?!? Mä oon vielä elossa, huolimatta kaikesta hulinasta! ;) Et soitellaan, muru ja haluun kuulla kaiken tästä salaperäisest <3:stä !!!

    VastaaPoista
  3. ois kiva jos tekisit sellasen Päivä kanssani- postauksen! :) toi vyö on muuten ihan superhyvännäkönen!!! :))

    VastaaPoista
  4. Anniina: Voi kiitos paljon:) <3

    Anni: Suoraa sanottuna olen ollut hieman huolestunut, kun tiedän minkälainen hulivili oot.:D <3

    Anon: Se voiskin muuten olla tosi kiva idea!:) Vois katsoa, jos viikonloppuna tekis sellaisen, koska tämä tylsä arki on aina niin tylsää.:D Ja kiitos paljon!:)

    VastaaPoista
  5. Voi ihanat hiukset ! :) mä ite haaveilen ihan valkosista hiuksista joten toi hopeashampoo"suihke" vois olla mullekki ihan hyvä ostos :)

    VastaaPoista
  6. hei mikä on tämä ihme hopeasuihke millä saa noin valkosta jälkeä ! Onkse four reasonsin noin hyvä vai onks tää joku eri ? =)) toivottavasti löydät aikaaa vastataaa =)

    VastaaPoista
  7. Anon: Se on juurikin se Four Reasonin Silver Mist -hopeasuihke!:) Kantsii ehdottomasti kokeilla!:)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.