sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Rolling rolling rolling..


Käytiin eilen illalla kanssa sittemn Amarillossa (jee!!) ja söin siellä Fish & Chips -annoksen. Oli aivan tajuttoman hyvää ja söin itseni oikeesti niin täyteen..:p Syönnin jälkeen lähdettiin kuitenkin hohtokeilaamaan, mikä ei oikeesti ollut paras mahdollinen idea, kun on just syönyt vattan liian täyteen..Vyöryin eteenpäin samalla tavalla, kuin se mun heittämä keilapallo..

 Mutta ihan hauskaa oli, vaikka olinkin ihan surkea!:) Oon keilannut viimeksi, kun olin yläasteella seiskalla, joten voitte vaan kuvitella kuinka monta kaatoa sain!:D Olin varmaan aika naurettava näky..

Nyt ollaan lähössä kauppaan hankkimaan ruokatarpeita. Menussa seisoo tänään veriohukaisia, perunamuusia ja puolukkahilloa! ..Taisin kuulla *yök* -äännähdyksiä jostakin sieltä ruudun toiselta puolelta!:D

Asukuva on eiliseltä aika huono, mutta päällä Burberryn t-paita, sen päällä H&M paita ja jalassa Zaran mustat housut.

4 kommenttia:

 1. Te ootte kyllä Hesmeraldon kanssa niin sulosii. Teissä on yks ero, senkin lisäks et toinen teistä on karvanen. Sä oot kaunis ja Hessu komee <3 Haleja teille sinne ja oikein mukavaa päivän alkua :)

  VastaaPoista
 2. Anon: voi että kuinka ihana viesti päivän alulle!:-) nyt varmasti jaksan tänään hymyillä töissä koko 10h pitkän päivän!:-) kiitos<3

  VastaaPoista
 3. Hyvä että saan sut hymyilemään :)

  VastaaPoista
 4. Tää o niin paras kuva hesmöstä :) Et haluis lähettää sitä mulle?? -Pamp

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.