keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Hair stuff

 Sain jokin aika sitten Goldwelliltä testailtavaksi neljä suoristus tuotetta.

FREESHAPE hot flex spray -lämpöaktiiviseen muotoiluun ja pitoon.
Tuotetta suihkutetaan pyyhekuiviin/kuiviin hiuksiin, jonka jälkeen föönataan/muotoillaan hiukset muotoiluraudalla haluamallaan tavalla. Suojaa kuumuudelta antaen samalla hieman pitoa hiuksiin.
Hiuksista tuli ihanan pehmeät ja kevyet föönaamisen jälkeen eivätkä ollenkaan raskaat niinkuin useissa muissa tuotteissa. Tuli hyvä fiilis, kun tuli tunne, etteivät hiukset vaurioidu muotoilusta ja föönaamisesta.

Hot Form - Vahvistava ja kuumuudelta suojaava muotoilusuihke pitkäkestoiseen muotoiluun ja silottamiseen. Sopii normaaleille ja hennoille hiuksille(!) Poistaa sähköisyyttä(!) Lämpösuoja jopa 200 asteeseen asti sisältäen myös värisuojan(!).
Noi huutomerkit kuvaa sitä, miten tää tuote teki vaikutuksen muhun jo tuoteselostetta lukiessani! Tuotteesta jäi hyvä fiilis , koska se jätti myös sellaisen kevyen tunteen hiuksiin ja tosiaan silotti hiuksia jo föönatessa. Tykkään tuotteen suihkeosasta, koska sillä tuotetta saa suihkittua kerralla laajemmalle alueelle hiuksiin.
Tuotetta suihkutetaan siis pyyhekuiviin hiuksiin. Suoristetaan/muotoillaan kuivat hiukset muotoiluraudalla.

Color Glow -Hiuksiin jätettävä hoitoaine. Sopii vaaleille ja raidoitetuille hiuksille tuoden säihkyvää hohtoa hiuksiin. Hoitaa hiuksia tekemättä niitä raskaiksi ja suojaa hiusväriä ilman saasteilta. Sisältää lämpösuojan.
Suihkutetaan pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Voi suihkuttaa hiuksiin myös päivän mittaan.
Suihke toi ihanaa kiiltoa hiuksiin ja tuoksui niin hyvältä, että tuntui, kuin olisi just tullut kampaajalta!:) Ihanan kevyt tuote, helpotti harjaamista.

Flat Marvel - Silottava suoristusvoide. Ihanteellinen taipuisille ja kiharille hiuksille, poistaa sähköisyyttä. Lämpösuoja jopa 200 asteeseen sisältäen värisuojan.
Levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, suoristetaan ja kuivataan föönillä ja harjalla, jonka jälkeen hiukset muotoillaan muotoiluraudalla.
Tätä tuotetta en kauheasti ole tykännyt käyttää, koska en tykkää tuotteen voidemaisesta koostumuksesta. Ei sillä, että tuotteessa olisi jotain vikaa, mutta en vaan ole koskaan tykännyt käyttää voidemaisia muotoiluaineita/hoitotuotteita pitkille hiuksilleni. Mulle tulee sellainen olo, että tuote on tarkoitettu koostumukseltaan lyhyemmille hiuksille. Ei aavistustakaan, mistä tämä luulo johtuu.:D
Mutta aivan taivaallinen tuoksu tässä kuitenkin on, että vaikka käyttäis sitten ihan vain tuoksun takia, jos ei muuten osaa/tykkää käyttää!

Ehdottomiksi suosikkituotteiksi pääsivät FREESHAPE hot flex spray ja Color Glow. Nämä tuotteet ovat olleet käytössä eniten ja näiden käyttämisen jälkeen hiuksissa on ollut sellanen kevyt ja hoidettu fiilis! Kakkoseksi ehdottomasti Hot Form -suihke. Tykkäsin tästäkin tuotteesta hirveästi.

6 kommenttia:

 1. Toi Color glow vaikuttaa tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. toi lämpösuoja vaikuttaa kyllä kokeilun arvoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon ainakin ihan ihastunut, kun oon niin tarkka hiusteni suhteen, ettei mene piloille.:)

   Poista
 3. Toi Hot Form vaikuttaa oikeesti sellaselta minkä tuun hankkimaan. Kiitos tästä kun selvensit ikuista epätietoisuutta hyvistä hiustuotteista! :D

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.