maanantai 12. maaliskuuta 2012

Jes!


Bubbleroomilta tilaamani valkoinen trenssi tuli ja hieman epäilevänä avasin pakettia, mutta onneksi turhaan, sillä takki oli tosi ihana! Hyvän tuntuista kangasta, sopivan pituinen ja istuva.:)
On hyvä fiilis, kun kaikki, mitä oon tilannut netistä on vastannut odotuksia, jos ei enemmänkin! Vähän sitä aina joutuu jänskäämään, että mitä sieltä oikein tulee, mutta jotenkin ne valinnat on osuneet nappiin.:) Hyvä niin! Nyt saa mun puolesta lumet sulaa ja tulla kevät!


Tänään muuten on ollut tosi nätti keväinen ilma. Aurinko paistaa ja lunta on sulanut aika paljonkin täältä keskustan alueelta. Rakastan, kun hiekka rapisee kenkien alla.

10 kommenttia:

  1. hei vähä hieno takki, oliko kallis?

    VastaaPoista
  2. Onpa nätti takki ja sopii sulle :)

    VastaaPoista
  3. Tää on just sulle tehty, upee!! =) Oon kans kattellu kevääks jotain trenssejä punaisena tai valkosena, mutta en osaa päättää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos♥ Ota MOLEMMAT!:D haha, mä oon kans haaveillu punasesta takista ja saattaa olla et sellanenki täytyy hankkia!:D

      Poista
  4. Ihana takki ♥ ! Mä haluaisin kans jonkunlaisen trenssin mut en oo löytäny sitä oikeaa vielä ;D toivottavasti sen löydän nyt tän kevään aikana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se oikea sieltä vielä löytyy!:) Onnea etsintään!

      Poista
  5. Mukavan raikkaan oloinen kevättakki. Ja kiva jos nettiostokset osuu kohdalle, mikään ei ole ärsyttävämpää kun palautusrumba :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.