lauantai 31. maaliskuuta 2012

Skumppaa ja vaahtokarkkeja

Olen tänään lähdössä viettämään iltaa kavereitteni kanssa, joita en oo nähnyt vähään aikaa muuton, rempan, töiden ja vapaapäivien ristiin menemisen takia. Ootan kyllä innolla tulevaa iltaa! Ikävä on ollut kova ja juteltavaa riittää!:)

Tässä asussa oon lähdössä liikkeelle:
 Hame GT, Vyö H&M, Toppi GT, sulkakorvikset GT ja rusettirannekoru H&M


Me pidetään sellanen skumppa-vaahtokarkki ilta.:) Nyt on niin helppoa, kun asuu keskustassa, lähteä ulos, kun ei tarvitse murehtia kyydeistä takaisin kotiin. Kaikki löytyy kävelymätkan päästä eikä tarvitse taiteilla koroilla ulkona, kun on jo turvassa kotona!:)


Maanantaina meen räpsyhuoltoon, kun pitää käyttää siskolta joululahjaksi saatu lahjakortti, ettei se mene vanhaksi.:) Olin unohtanut sen ihan vallan, kun on ollut kaikenlaista! Onneks tänään sit tajusin varata ajan!

Mutta nyt täytyykin jo mennä! Ihanaa lauantaita teille

12 kommenttia:

  1. Siinä varmaan yksi syy miksen jaksa ähteä viihteelle. Mulla baarista 15km kotiin. Taxijonot ei nappaa :D

    Hauskaa iltaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No uskon!:D Taksimaksukin on aika huikee! ja kiitos:)

      Poista
  2. Ihanaa iltaa kaunokainen!<3

    VastaaPoista
  3. Voi oletpa kaunis! Ja ihana asu :)

    VastaaPoista
  4. Sä olet niin ihana! :) Vaikka en sua ihmisenä tunnekkaan, niin sun teksteistä huokuu sellainen tunne, josta voisi saada pienen käsityksen millainen ihminen olet. Tykkään todella paljon samoista asioista kun sinä itse, lisäksi olet todella kaunis ja sun tekstit on todella kivaa luettavaa. :) Sun blogin kun avaa, niin johan on hyvällä tuulella, ihan oikeasti! Kiitos tästä, ja jatkahan blogin parissa vielä kauan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tästä viestistä<3 itse olet ihana! mä en oo ikinä saanut yhtä ihanaa kommenttia, mikä saa näin hymyilemään ja liikuttumaan. kiitos paljon<3

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.