sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Burger

Mun ja lemppari ravintola taitaa kaikkien kokeilujen jälkeen olla Amarillo. Siellä on rento meininki, hyvä palvelu ja erityisesti hyvä ruoka! Toki on niitä kalliimpia piffiravintoloitakin, missä on aivan taivaallista ruokaa, mutta niissä ei tule käytyä kuitenkaan niin usein, joten jätän mainitsematta.:)


Syötiin eilen rillossa open chicken & beef burgerit ja voi nam! Onhan se rasvaista ja epäterveellistä jne. , mutta harvoin kun käy, saa kyllä nauttia!:D 
Tänään aateltiin sitten ite kokeilla vastaavaa, eli tehä tollanen kotitekoinen burger ateria. 




Ei tää ihan Amarilloa voittanut, mutta oli todella hyvä vastus! Tehtiin aivan mielettömän hyvänmakuinen valkosipulikastike ja dipattiin ranskalaisia perunoita ja sipulirenkaita siihen.:) Nyt koko kämppä lemahtaa valkkarilta, mut onneks me ollaan vaan kaksisaan + Hessu tietenkin.:)


Mulla on vielä huomenna vapaa, joten taidetaan parit siiderit juoda kylkiäiseksi.;) Nyt sohvalle pelailemaan Wiitä!:) Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita!

6 kommenttia:

  1. Nam näyttää kyllä tajuttoman hyvältä ja alkuun katsoin että kuva oli ihan ravintolassa otettu! :) olisko mahdollista saada ohjetta, erityisesti tuo kastike kiinnostaisi kun mua ällöttää kaikki kaupan valmiskastikkeet/majoneesit ?

    Jm-blogi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki!:) Pohjana käytimme kyllä yhtä valmismajoneesia, mutta se oli todella hyvää:) Eli pohjana käytimme Tuore Kartanon valkosipuli-kastiketta. Se on sellaisessa mustassa pienessä pussissa oleva kastike. 3 murskattua valkosipulinkynttä, kermaviiliä, yksi turkinpippuri palasina (poista siemenkota) ja ripaus sokeria.:) Maistele välillä aineksia lisäten, niin tiedät kuinka paljon laittaa kermaviiliä ym. Hyvää tulee!

      Poista
  2. myös minä katsoin että kuva olisi ravintolassa otettu! nam! ei pitäisi lukea blogeja näin alkuyöstä, ja vielä nälkäisenä..

    VastaaPoista
  3. miltä osastolta noita sipulirenkaita löytää:D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakasteesta, mis on ranskikset, mozzarellatikut, jalapenopoppersit ym.!:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.