tiistai 24. huhtikuuta 2012

Hey Sailor! Wanna see my new jacket?


Löysin Prismasta aivan ihanan takin! Tää ilmestyi jo joku kuukausi sitten kauppoihin ja oon aina välillä käynyt tätä sovittelemassa ja toivomassa, josko hinta olis tippunut..Mutta kevään uutuuksista ei tietenkään kovin nopeasti hinta laske. Nyt kuitenkin asiakaspäivillä mä päätin, että nyt meen ja ostan, koska sain aika kivan alen tästä meen Prismasta ja tässä tää nyt sitte on.:)
Takki on sellasta liukasta vettä hylkivää kangasta, kevyt ja malliltaan ja väreiltään aivan täydellinen!
Pohdin punaisen ja sinisen välillä, mutta kyllä tää sininen vaan voitti.:)


 Mulla on tähän takkiin mätsäävät kengätkin, jotka ostin H&M:sta.
Tänään ekaa kertaa uskaltauduin laittamaan jalkaani muut kengät, kuin saappaat.:) Tuntuu ihanalta tuulettaa jalkoja!:D Nyt se kesäjalkinekausi on avattu ja saapikkaat saa heittää talvivarastoon!

Ja parille anonyymille terveisiä, että mulle on ihan sama ostanko mä vaatteitani Prismasta tai mistä. Mulle kelpaa, että ostamani tuote on mun mielestä kiva!:)

Ihanaa tiistaita kaikille!:)

19 kommenttia:

  1. Siis täydellinen malli ja väri. Todella ihana! Kuulostaa hyvältä tuo vettä hylkivä kangas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ehdotonta plussaa materiaalin kannalta!:) Kivampi polkee pyörällä, jos vaikka tulee vesisade, huppu vaan päähän ja go on!:)

      Poista
  2. Siis onko jotku tosissaan tullut valittamaan jostain vaatteiden ostopaikasta? :-D Sullahan on aina tosi kivoja vaatteita, oli ne sitten Prismasta tai jostain ihan muualta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut ne vaan jaksaa:) Ei muuta kun toisesta kosvasta sisään ja toisesta ulos!
      Kiitos paljon♥

      Poista
  3. Silja, tuo on aivan mielettömän hieno takki! Upea päälläsi ja niin ihanat nuo yksityiskohdat! Nyt ei auta muu kuin lähteä katsomaan josko meidän Prismasta löytyisi tuo samanlainen ihanuus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Milla♥ Itse olen ihan myyty!:) Kyllä niitä varmasti löytyy!:)

      Poista
  4. Tosi ihana! :) Näyttää tosi nätiltä päällä ja luulis että joku ihan merkki takki tai jos ymmärrät mitä tarkoitan :). Marketeista löytyy nykyään tosi kivoja vaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä!:) Kukaan mitään tietäis, että tää on Prismasta!:D

      Poista
  5. on ihana takki ja sopii mielettömän hyvin toi sinine väri hiuste väriin! oot tehnyt kyllä hyvän löydön!:)

    VastaaPoista
  6. Mulla itellä ei todellakaan oo väliä mistä ne vaatteet hankin, kunhan istuu päällä hyvin ja on jotain mitä on ettiny :) Ihana takki!

    http://fashionbeautymylife.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä!!:) Sehän se tärkein pointti onkin, että vaikka ostais kaikki vaatteensa Prismasta tai vaikka kirppikseltä, voi olla ihan supermuodikas!:)

      Poista
  7. Moikka! Komppaan täysin muita, TOSI kivan näkönen takki! Oikein semmonen raikas! Hienoja löytöjä kyllä teet Prismasta, itsellä Prismoista on tarttunut mukaan urkkavaatteita ja kenkiä, mutta tämänkaltaisia löytöjä ei ole silmiin osunut!! En vissin ole osannut vaan etsiä! Ja kiitoksia sisustuspostauksista, ne on tosi kivoja! Teillä on kyllä kaunis koti (ja kaunis koira:)

    Terveisin MS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ihanasta viestistä!♥ :) Tässä on niin helppoa katsastella vaatteita, kun meidän liike on samassa rakennuksessa Prisman kanssa:D Osaan kohta varmaan ulkoa kaikki tuotteet..:D

      Poista
  8. Ihana takki, sopii sulle. :) Olet kaunis!

    http://vaatetellen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. ihana takki :) tykkään kaikesta seilori tyylisestä niin paljon!
    ite en osaa oikeen sellasista kaupoista katsoa vaatteita mutta oon aina ihan haltioissani jos joku on tehnyt hyviä löytöjä koska ite en osais. eihän sillä oo mitään väliä mistä se vaate on kunhan on hieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kans yhtäkkiä innostunut hirveästi seilor -tyyppisistä vaatteista!:) Onhan ne ollu jo viimekesänäkin, mut tänä kesänä oon ite vasta syttynyt!:D

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.