tiistai 30. heinäkuuta 2013

Lovely B-Day party ❤


Olin viimeviikon perjantaina viettämässä ystäväni Ritan ihanaisia syntymäpäiviä! Kertakaikkiaan aivan ihanat juhlat. Oli niin kiva huomata, kuinka paljon vaivaa hän oli järjestänyt juhlien eteen, jotta kaikki viihtyisivät. Rita oli järjestänyt niin paljon kaikenlaista kivaa ohjelmaa ja tehnyt vaikka mitä herkkuja naposteltavaksi. Olikin hyvä, että lähdin juhliin nälkäisenä.;)
Kinnitettiin silmät sidottuina kruunutarra seinään piirretylle prinsessalle ja pelattiin bingoa, jonka lopussa kaikille jaettiin tikkarit palkinnoksi.

Kuvan ottanut
Ehkä maailman parhaimpia Cakepopseja! Kuvan ottanut
Kuvan ottanut

Kaunis päivänsankari
Naposteltavien jälkeen lähdettiin ulos vähän sulattelemaan. Pelattiin mölkkyä, onnistuin muuten heittämään joka kierroksella pyöreän nollan! Ketään ei siis pystynyt pistämään mua paremmaksi tässä kisassa!;) Puhallettiin saippuakuplia, hulluteltiin ja naurettiin vatsat kippuralla ja piirrettiin asfalttiin liiduilla ihania kuvia. Mä en oo oikeesti pitkään aikaan ollut näin ihanilla syntymäpäivillä, kun oikein tuli lapsuusmuistot mieleen!:D Tää kaikki oli oikeasti niin mahtavaa ja meillä kaikilla oli niin hauskaa, että oikein harmitti, kun puolet meistä joutui lähtemään aikaisin kotiin töiden takia. 
Suosittelen muuten ehdottomasti järjestämään vaikka ihan muuten vain tämän tyyppisen illanvieton, jossa ystävienne kanssa pelailette niitä kaikkia ihania pelejä, joita joskus silloin lapsena pelattiin. Hyppynaru tästä vielä puuttui!Ihan parasta!

Kaunis Anette
Anette ja Niina

Kiitos tytöt jälleen kerran ihanasta illasta.

21 kommenttia:

  1. Voi kuinka kaunis enkeli oletkaan!! ^^ oot niin hoikka tyttö, minkä verran sää painat? :) tuleeko kesällä herkueltua enemmän :))) olisinpa määki noin hoikka ja sievä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi ♥ mä en itseasiassa tiedä paljonko painan tällä hetkellä, en ole ikinä seurannut vaakaa. Lenkkeilyä vaan!:) ja tuleehan noita herkkuja syötyä!

      Poista
  2. Tunnen tuon Ritan äidin ja siskot, aivan ihania! :-) Ja varmasti myös Rita, häntä mä en niin tunne kun ei oo enään asunu kotona :)
    Ja voi miten kauniina oot taas ollut!

    VastaaPoista
  3. Hei! Tiedätkö mistä lovely time postauksessa näkyvä fresh salad kulho on??

    VastaaPoista
  4. Mullaki omakotitalo kuumetta! Onko teillä molemmilla vakkarityöpaikat? :) hei onko muuten hellusi kasvattanut hiuksia?? :) kivan näköiset! Hehe kaikkia sitä huomaaki(::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On molemmilla.:) odotan kyllä niin innolla, että päästään rakentamaan!
      Ei oo kasvattanut? :)

      Poista
  5. Heh, en tiedä katsonko väärin, mutta näyttää niinko hällä olis hiukset ponnarilla? :) Olettko miettineet minkä tyyppistä taloa, onko tontti vuokra vai oma?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo sil on tollane huivi päässä et näyttää vaan!:D
      Talomalli on valmiina ja tontti oma, joten luvat vaan kuntoon ja lainat niin pääsee aloittamaan.:)

      Poista
  6. hehe niin justiinsa :D joo ihania aikoja <3 aijai odotan kyllä itsekkin sitä päivää, ei vaa kummallakaan oo vakkari soppareita nyyh, ps:olen itse pankissa töissä :D

    VastaaPoista
  7. Oot niin mielettömän kaunis! Tällä hetkellä koskaan kaunein näkemäni ihminen, oikeesti! :-) Sulla on myös ihana tyyli♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon kauniista sanoistasi♥ Piristit päivääni

      Poista
  8. Ootko hengissä enään kun et postaile enään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ollaan!♥ Ollut vaan kaikenmista hälinää nyt, kun loma alkoi:) Mutta matkalta palattuani päivittelen taas useammin!

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.