sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Lovely time


Heipparallaa! Oon pitänyt pientä hiljaiseloa täällä blogin puolella nyt, kun sain oman kultani kotiin viime perjantaina, joten olen ollut omistautunut vain hänelle.:) Kaksi viikkoa erossa omasta puoliskosta tuntui ihan ikuisuudelta ja oli niin ihanaa käpertyä yöksi jälleen oman kullan kainaloon.♥ 

Viikonloppu on sujunut rentoutumisen merkeissä grillaten hyvää ruokaa, saunoten, nauttien kuumasta auringosta, juoden huurteisia, perheen kanssa oleillen ja ulkoillen. Eli aivan ihanaa aikaa viettäen!
Nyt voin jo melkein huokaista helpotuksesta, että enää viisi työpäivää jäljellä mun kesälomaan ja 9 päivää Kreikan lämpöön. Sain siskoltani taas lainaksi matkalaukkua ja arvatkaa vaan, olenko jo ehtinyt vähän täyttämään sitä?;)

Perjantaina kävin erään ystäväni aivan ihastuttavilla synttäreillä, joillaisilla en oo sitten ollut aikoihin! Niistä lisää ihan erillisessä postauksessa. Nyt kohta nukkumaan, jotta saan nämä viimeisetkin työpäivät kulumaan nopeasti ohitse!;)



15 kommenttia:

  1. Ai vitsit miten hyvältä toi ruoka näyttää<3

    VastaaPoista
  2. Oi voi namnam mitä herkkuja, arvaa vaan tuliko nälkä! :DD Mä oon edelleen sitä mieltä et voisit lainata tuota mun miestä tänne meillekin kokkaileen, tuo Pete kun ei oikein sitä haltsaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa, oli kyllä ihan täydellistä ruokaa.;) :D♥

      Poista
  3. Oot niin super kaunis ja ihana bloggaaja ja jotenki niin ihanan avoin ja susta oikeen huokuu sellai ystävällisyys ja sellanen ihana ihminen :) en osaa selittää :D mut just tollasista tykkään ketkä puhuu avoimesti ja on ystävällisiä jne :) kuinka iso siitä teijän omakotitalosta tulee :) ? Rakennatteko sen ihan ite alust loppuun asti?


    kopsasin tuolta vanhemmasta postauksesta ton kun et ollut vastannu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sulle super paljon ihanasta kommentistasi♥ Piristi niin tätä muuten sateista päivää♥
      Meidän omakotitalosta tulee joku 150-170 neliötä ja aiotaan rakentaa niin paljon itse, kuin vain voi ja taito riittää.:) Mies, kun on myös rakennuspuolen käynyt, niin onneksi tietää noista asioista tosi paljon.:)
      Ja anteeksi, kun vastaaminen on kestänyt, en ollenkaan huomannut tätä, kun oon ollut vähän pois täältä blogista viimepäivinä.♥

      Poista
  4. Milloin seuraava videopostaus kysymyksistä tulee? :) ihaniakuvia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia♥ Video tulee ainakin ennen matkalle lähtöä!:)

      Poista
  5. ootko tilannut sen sun michael korsin laukun ihan viralliselta nettisivulta vai ostanut liikkeestä :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin Tampereen Stockalle Helsingin liikkeestä laukun, koska Treellä ei myydä Michael Korsia.:)

      Poista
  6. Hei osaatko sanoa kauanko esim. Porissa kultasepänliikkeissä kestää kaiverrus sormuksiin? Pohdin vain, että ei millään malttaisi jättää sormuksia sinne kaiverrettavaksi ja hakea toisena päivänä kun matkaa on kuitenkin jonkun verran.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riippuu vähän liikkeestä. Meidän kaikkien kolmen liikkeen kaivertaja on sama, joten yleensä siihen kannattaa varata joku pari-kolme päivää aikaa.:)
      Meidän kaivertaja jäämässä tosin nyt perjantaina kolmen viikon kesälomalle, joten kaiverrukset odottaa vähän aikaa.:(

      Poista
    2. Iso kiitos nopeasta vastauksesta :)!

      Poista
  7. löysin sun blogin vasta ja oon ihastunu :D tää on tosi söpö blogi haha (:

    http://emma-whatmybrown.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.