maanantai 15. heinäkuuta 2013

Oh, sometimes I get a good feeling, yeah

Tunika/mekko - Turkista, Legginsit - GT, Sandaalit - Seppälästä ostettu vuonna nakki, Vyö, jonka jouduin ottamaan pois, kun olin syönyt vatsani liian täyteen - Lindex
Tänä viikonloppuna on ollut niin hurjasti tekemistä, etten ole kerennyt sanoa edes hep, kun ollaan jo pää kolmantena jalkana juostu paikasta toiseen! Lauantaina mentiin istumaan iltaa poikaystäväni veljen ja hänen tulevan vaimon Susanin kanssa heidän terarrille. Lauantaina oli kyllä niin kaunis sää, että tarkeni hyvin pihalla yö myöhään asti!


Kilisteltiin alkumaljat, jonka jälkeen syötiin ihanaa feta-melonisalaattia, pikkupizzoja ja patonkia. Istuskeltiin, höpistiin, kuunneltiin musiikkia ja naurettiin vatsamme kipeiksi, kun oltiin tuotu mukanamme uusi Kuva Rappakalja -lautapeli, joka oli tosi hauska, varsinkin pienten lasillisten jälkeen!;)


Pelin jälkeen huomattiin, että kello oli jo viisi aamulla:D, joten päätettiin lähteä poikaystäväni kanssa pikkuhiljaa polkemaan pyörillä kotiin, omaa sänkyä kohti. Oli siinä ihan kiva pyöräillä heti aamutuimaan kuusi kilometriä auringon noustessa, kun ulkona ei näkynyt ketään mailla eikä halmeilla ja sai mennä ihan rauhassa! Tämän päivän jälkeen uni kyllä maittoi!:) Kiitokset illasta isännälle ja emännälle, oli mahtavaa!

Tein teille äskettäin videon kysymyksistä, mutta höpöttelyiltäni en huomannut, että videosta tuli vahingossa liian pitkä, eikä YouTube suostu sitä lataamaan, joten valitettavasti joudu siirtämään postausta vähäksi aikaa, jotta voin tehdä uuden.:( Toivottavasti jaksatte odotella, koska kyllä mä ne videot tänne vielä saan!:)

Mukavaa loppuiltaa kaikille, me lähdetään käymään vielä Jazzeilla ostamassa Fudge-paloja.;) Nam nam!

15 kommenttia:

  1. eikös youtubeen pysty lataamaan vaikka kuinka pitkiä videoita? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä mitä se oikeen herjas, mutta onneks nyt onnisti! :)

      Poista
  2. ps.auttaisko tää mitään? :)

    https://support.google.com/youtube/answer/71673?hl=fi-FI&ref_topic=2888648

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. On kyllä! Tää oli pitkästä aikaa, kun jaksoin valvoa noin myöhään!:D

      Poista
  4. Voi miten upeita kesäkuvia ja sinä olet siellä taas kauniina, niin kuin aina!! :)

    VastaaPoista
  5. Voi vitsi miten ihanalta näyttää ja kuulosti toi teidän ilta!:) ihana kesäilta :)

    VastaaPoista
  6. Ihanan värinen toi tunikamekko! :)
    -Katariina

    VastaaPoista
  7. Millainen tuo peli on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on tuollaisia kuvakortteja, joissa on joku ihme vekotin ja jokaisen täytyy arvata/tietää, mitä se voisi tarkoittaa ja kirjoiottaa sen lapulle. Yksi on pelissä "Hämy", joka kerää jokaisen vastauksen ja lukee sitten vastaukset, mukaanlukien oikean, ääneen kaikille, joista sitten pelaajat yrittävät arvata, mikä on se oikea vastaus ja näin kerätään sitten pisteitä ja edetään laudalla.:)
      Tää on oikeesti tosi hauska peli, varsinkin, kun kuvat eivät oo todellakaan niitä helpoimpia ja niistä saa väännettyä vaikka mitä vitsiä! :D

      Poista
  8. Onks toi peli samantapanen kun se sanapelinäkin? Seki peli on kyllä nii hauska, että voi vaikka ostaa! Toi tunika on kyllä nii ihana (:

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.