sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Perjantai on pahin

Paita - H&M, Hame - Seppälä, Kengät - Spirit Store, Laukku - Michael Kors, Rannekoru - SheInSide(saatu blogin kautta), Kaulakoru - H&M

Perjantaina töiden jälkeen lähdin Anniinan ja Lillin kanssa viettämään iltaa, kun he olivat tulleet tänne Poriin pienelle visiitille!:)
Tavattiin keskustassa ja sieltä lähdettiin vähän laittautumaan ennen "baanalle" lähtöä. Poikaystäväni heitti meidät takaisin keskustaan ja koska meillä alkoi olemaan jo hurja nälkä, suunnistettiin Amarilloon, jossa tilattiin Lillin kanssa Bar Samplerit ja Anniina otti Lord Of The Fish -aterian. siidereillä höystettynä.


Syömisen jälkeen päätettiin lähteä yksille Somaan juomaan Pina Coladat. Nää näytti kyllä tosi hyviltä juomilta, mutta maistui aivan kaameilta! Pina Coladat maistuu yleensä ihan taivaalliselta, mutta näissä oli kyllä mennyt jotain pieleen. Yritettiin sinnikkäästi hörppiä juomiamme, kun nää ei kuitenkaan ollut mitään halpoja, mutta lopputulokseksi oltiin jokainen onnistuttu juomaan laseistamme vain noin kahden sentin verran, joiden jälkeen jätettiin drinksut pöydille ja päätettiin jatkaa matkaa Jazz -kadulle. 

Kuinka ollakaan, kadulle päästyämme siellä ei ollut ristin sieluakaan. Kojut olivat kiinni ja satunnaisissa baariteltoissa oli kyllä porukkaa, mutta sielläkin niukasti. Katu oli tosin avattu vasta samana päivänä ja useimmat myyjät tulevat paikalle vasta seuraavana päivänä. Kierrettiin katu päästä päähän ja päätettiin lähteä yökerhoon.
Ja koska oli perjantai, ainoa järkevä vaihtoehto Porin klubeista olisi ollut PK. Ovelle päästyämme poket totesivat, että koska yksi meistä ei ollut vielä täyttänyt 22 vuotta, emme pääsisi sisään. Kiva. Tässä vaiheessa olin jo niin pettynyt, että poru meinas tulla, koska olin halunnut tehdä tytöille kivan visiitin Porissa ja nyt kaikki näytti menevän aivan pepulleen.


Jatkettiin matkaa ja päädyimme lopulta Cabarettiin, joka on mielestäni ihan kiva paikka muuten, mutta perjantaisin, kun ikäraja on 18 vuotta, tulee itselleni aika kalkkiintunut fiilis nuorempien keskellä. Ja meno oli kyllä sen mukaistakin.. Päätettiin, että nyt ei kyllä anneta näiden surullisten sattumien sarjan pilata iltaamme ja lähdettiin tanssilattialle. Loppuilta meni onneksi paremmin ja tanssittua tuli pitkästä aikaa niin, että jalat polttivat! Aika kului hurjaa vauhtia, kun oli hauskaa ja sitten mun olikin aika lähteä takaisin kotiin, oman kullan kainaloon. Tytöt jäivät vielä bilettämään, toivottavsti ilta jatkui mukavasti.:)

Mua harmitti oikeasi niin paljon, kun olin toivonut, että tytöt viihtyisivät täällä, mutta tuntui, että kaikki, mitä olin ajatellut, meni ihan piloille. Toivottavasti he tulevat vielä uudelleen ja saavat vähän paremman kokemuksen Porista, sillä itse ainakin tykkään tästä kaupungista tosi paljon.
Vaikka Pori ei näyttänytkään neideille aivan sitä, mitä olin toivonut ja monet jutut meni mönkään, niin mulla oli loppujenlopuksi tosi ihana ilta.:) Kiitokset tytöille, ootte huippuja ja toivottavasti nähdään taas pian.

24 kommenttia:

  1. Oot kyllä tosi kaunis Silja!:) Sattumuksista huolimatta teillä näytti olevan silti kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti♥ Oli onneksi loppujenlopuksi ihan kiva ilta!:)

      Poista
  2. Harmi, ettei ilta mennyt suunnitelmien mukaan. Se on kyllä ärsyttävää jos jotain odottaa kovasti ja homma meneeki pieleen... teijän olis kantsinu viedä ne pahat drinkit baaritiskille takas ja pyytää baarimikon tekemään jotkut uudet juomat..! outoa ettei noin perinteistä drinkkiä osaa tehdä. aika ihmeellistä että jazz-katu oli niin hiljainen perjantai-illalla..luultavasti ihmiset on mennyt vasta sitten lauantaina paikanpäälle. Toisaalta outoa kun Porissa joskus tapahtuu niin sitten ei jengiä kiinnostakkaan mennä katseleen meininkejä jo perjantaina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Mua vaan aina hävettää mennä valittamaan joistain asioista, mut harmittaa myös, jos ei saa sellaista, mitä olis toivonut/tilannut!:)

      Lauantaina tosiaan oli vähän erilainen meno jo, kun joka paikka pursui ihmisiä! No, mutta ens kerralla ehkä parempi tuuri..:)

      Poista
  3. Äää luen ihan kateellisena sun ja anskun illoista täällä aina :D ois niin ihana päästä joku kerta mukaan irrotteleen oikeen kunnolla :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun täytyy tulla ehdottomasti joskus mukaan!:) Olis tosi kiva tutustua paremmin!:)♥

      Poista
    2. Ois kyl ihan huippua nähä!<3 kaipaisin kyllä kunnon tyttöjen iltaa missä pääsee juoruaan ja irrotteleen oikeen kunnolla :)! Täytys kyl suunnitella porukalla jotain :)

      Poista
  4. Cabarettiin on lauantaisinkin nykyään vaan K-18. Mielestäni se saisi olla se K-20 taas, sillä siellä on aina juuri niitä 18v. täyttäneitä "teinejä" :D onneksi täytän itse pian 22, niin pääsee PK:hon. Ja miten musta tuntuu, kun itse on ollut 18, niin on ollut paljon aikuismaisempi mitä nykynuoret. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, en tiennytkään tota, että lauantainkin ikäraja on laskettu.:( No se ei taida enää kauhean arvostettu paikka olla muutenkaan enää.
      Mä oon hei miettinyt tota ihan samaa, että tuntui, että oli aikuismaisempaa porukkaa sillon ennen, mutta tietysti se on omaan silmään näyttänyt siltä.:D haha

      Poista
    2. Korjatakseni, Cabaretissa on ke-su aina k18 :)

      Poista
    3. Samaa mieltä! kerrankin joku muukin kertoo huomanneensa saman. Itsekkin olen "vasta" sen 24vuotias, mutta välillä kun eksyy niihiin k-18 baareihin niin ei voi muutakun ihmetellä näiden alle 20vuotiaiden käyttäytymistä. Sillon kun itse olin sen ikäinen, niin ei kyllä samanlailla käyttäydytty, sellaista ylihuomionhakuisuutta ja turhaa kiljumista ja sekoilua enemmän :D eli suosiolla kartan niitä mestoja :)

      Poista
  5. Oottepa ollu taas nätteinä liikenteessä!
    Ite tykkään kans tosi paljon Porista. Monta kertaa siellä on tullu käytyä ja nyt syksyllä on edessä muutto täältä Tampereelta Poriin poikaystäväni kanssa, innolla jo odotan.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kaikkien puolesta.♥
      Ja lämpimästi tervetuloa tänne Poriin, voidaankin sitten joskus lähteä yhdessä rilluttelemaan!:D

      Poista
    2. Jep!:D
      Missä päin Poria sä asustelet tai niinkun millä alueella?
      En tiiä onko liian hlökohtanen kysymys näin blogissa mutta olis kiva tietää.:)

      Poista
  6. Nou worrii, se o Porriii! :D

    VastaaPoista
  7. Todella ihana asu. :) Tykkään tuosta musta, korallin ja kullan yhdistelmästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon:) Mä tykkään kans tosta yhdistelmästä! Sopii kivasti yhteen

      Poista
  8. Eikö susta tunnu yhtään pahalta se miten paljon Anniina on omassa blogissaan haukkunu Poria ja täysin dissannu niitten vierailua siellä? Se on kuitenkin sun kotikaupunki, ja olit varmaan yrittäny parhaas heidän vierailun eteen, joten tuntuu pahalta sun puolesta ettei kaikki menny suunnitelmien mukaan. Se kun ei edes ole sun vika! Omasta mielestäni ainakin sitä dissaamista ois voinu jättää vähemmälle. Ja muutenkin, oli kyseessä sit mikä paikkakunta tahansa, seura ratkaisee! Tämmönen vuodatus tähän väliin, oli vaan pakko tulla kertomaan oma mielipide, kun särähti korvaan se Anniinan postaus.

    Oot ihana ja sympaattisen oloinen tyttö, ja sun blogi on ehdottomasti paras! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon♥

      Ilmeisesti Pori ei oikein ollut Anskun mieleen:/, mutta seuraavalla kerralla, kun hän tulee visiitille, toivon parempaa kokemusta täällä.:) Harmitti, kun hän ei saanut todellista kuvaa, sillä sinä perjantaina oli kyllä oudon hiljaista koko kaupungissa!

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.