keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Vastauksia videolla osa 2.

33 kommenttia:

  1. Voi että oot kyllä ihana ! <3 :D
    välillä tuli niin hymy huulille, kun olit niin "höpsö" :D Tai siis ehkä johtui juurikin tuosta väsymyksestä ja sen kyllä huomaa silmistäkin jo että olit aivan poikki :)
    mahtava blogi !
    juttelit viime videolla, että voisit alkaa tekemään sisustusjuttuja ? Olisiko mahdollista pyytää sua tekemään tuollainen seinäkoriste, joka videolla näkyy seinällä ? :)
    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Tiia ihanasta viestistä♥ Mä olin kyllä ihan töttöröö, mutta tosiaan väsymyksen piikkiin.;) :D

      Tuo meidän seinällä oleva taulu on pikkuisen haastava toteuttaa videolla, kun poikaystäväni sahasi kuviosahalla tuon hänen työpaikallaan, mutta katsotaan, jos joskus voisin tehdä!:)

      Poista
  2. kannatatko siis perussuomalaisia? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kannata oikeastaan mitään puoluetta, kun en seuraa politiikkaa, mutta on heilläkin joitakin hyviä ajatuksia, niinkuin monissa muissakin puolueissa.

      Poista
  3. missä asioissa esimerkiks oot ehdoton?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se riippuu vähän tilanteesta ja asiasta.:) Sanotaanko, että olen tosi itsepäinen.

      Poista
  4. Miten sun entinen poikaystävä petti sua? Olitteko kauan seurustellu ja päättykö suhde heti kun sait tietää, ja miten sait tietää pettämisestä? Millaset välit sulla on nykyään siihen? Millasessa työssä sun nykynen poikaystävä on? Millanen puhelin sulla on :DDD Ja monen vanha Hessu on ja jos oikein muistan niin oot tehny Hessusta postauksen tänne, jos viittit niin linkkaa se tähän kun en löydä sitä :/ Jos noihin vielä vastaat niin kiva :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, näihin en viitsi enää videolla vastata, mutta jos käy, niin kirjoitan tähän.:)
      Entinen poikaystäväni oli siis seksuaalisessa kanssakäymisessä entisen kaverimme kanssa. Olimme mökillä kaveriporukan kanssa ja siellä ne touhus. Yritimme sen jälkeen jatkaa suhdetta, mutta eihän se toiminut, tietenkään. Emme ole väleissä.

      Rakkaani on merivartija, eli hoitaa meripelastustyöt, tekee yhteistyötä tullin kanssa jne.

      Puhelimena mulla on tällä hetkellä Samsung Galaxy mini.:)

      Hessu on 4 ja puoli vuotta ja tässä linkkiä postaukseen:
      http://bebeeh.blogspot.fi/2013/02/koiran-ja-ihmisen-tarina.html

      Poista
    2. Siis ihan kauheaa tuo mitä kerroit! :(mulla tuli niin paha mieli tuost sun puolesta. Onneks olet nyt löytänyt ihanan kumppanin!!!! <3

      Poista
    3. Kiitos♥ Mutta periaatteessa se oli hyvä, että noin kävi, sain opetuksen, ettei kannata olla niin sinisilmäinen ja pääsin tutustumaan maailman ihanimpaan ihmiseen ja kaikki on paremmin, kuin koskaan ennen!:)

      Poista
  5. Minkä kokosia housuja käytät jos esim tuuma kokoja katsotaan esim w26 w27 w28 w29 jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höööm, tähän oon tosi huono vastaamaan, kun en ikinä muista mun tuumakokoja!:D Voi ei.
      Mutta siis, olen 160 pitkä ja vatteissa käytän yleensä kokoja xs/s. Housuissa ehkä enemmän S kokoa.

      Poista
  6. Tosi nätti oot, ihmettelen miten saatki pysyy nuo pikku hiuksetki edestä törröttämättä niin sileesti? Jäi kysymättä muuten että oletko lihonut seurustelun aikana/hoikistunut? :) ja kiva video!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia♥ Lakkaa vain pieni suihkaus tuohon eteen ja kämmenellä vetää kaikki höytyvät taakse, niin kyllä ne siellä pysyy!:)

      Sanotaanko näin, että sekä ja että, mutta harrastamme liikuntaa, joten se ei ole ikinä ollut mikään ongelma.:)
      Monesti seurustelu lihottaa, kun herkutellaan yhdessä vähän enemmän, mutta sitten pitää vaan ottaa tavaksi myös liikkua yhdessä!:)

      Poista
    2. Niin justiinsa :) yhdessä on kiva tehdä molempia! :) tuohon pettämis juttuu, että oletko sen jälkeen ollut mustasukkainen tai epäluuloinen? Miten kokosit ittes? :) <3

      Poista
    3. Olen aina ollut vähän mustasukkaista sorttia, varsinkin kun entinen antoi siihen aihetta. Nykyisen rakkaani kanssa ei ole ollut ongelmia, kun hän ei anna aihetta olla mustasukkainen mistään.:) ♥ niin sen kuuluu ollakin.
      Olen tehnyt aiheesta postauksen:
      http://bebeeh.blogspot.fi/2013/02/so-thanks-for-making-me-fighter.html

      Poista
  7. Eksyin blogiisi ensimmäisen kerran aikaisemmin tällä viikolla ja nyt toisella kertaa jumituin katsomaan molemmat vastausvideosi. Vaikutat todella mukavalta ja arvot kohdillaan olevalta henkilöltä. :) Muutenkin blogisi vaikuttaa todella kivalta ja oli pakko liittyä heti lukijaksesi vaikken yleensä tee sellaisia ratkaisuja näin nopeasti.

    VastaaPoista
  8. Voi kiitoksia kovasti♥ Ihana kuulla, että blogini ja höpötykseni kiinnostavat!:)

    VastaaPoista
  9. Hyi ihan kamala toi pettäminen :( näiksä omin silmin ton! ;0 kun ne touhus siel.. Kai pääsit heti pois sieltä mökiltä ettei tarttennnu jäädä sinne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nähnyt onneks omin silmin, mutta kuulin ja kaveri kuuli myös..:( Se oli kyllä jotain ihan hirveetä, mitä en kenenkään toivois kokean. Jouduin jäämään mökille, koska en päässyt sieltä pois, kuin vasta seuraavana päivänä. ex ja tää tyttö kyllä lähtivät onneksi..

      Poista
  10. Kauanko olitte seurustellu ku sua petettiin? Oliksä siis valmis antamaan anteeks pettämisen 0.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me seurusteltiin 5 vuotta. Ja olin niin korviani myöten rakastunut silloin, että olin valmis kokeilemaan, jos toimisi, mutta eihän se toiminut, onneksi.

      Poista
  11. Heh, meinasinkin, että mahtaisko teillä olla aikaa tehdä tuollainen koriste, niin maksaisin siitä teille ? :)) on meinaan niin hieno !
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia kovasti!:) Jos olet kiinnostunut, niin laita vaikka meilillä vähän lisätietoja (mittoja) sähköpostiini!:) bebeh@netti.fi

      Poista
  12. Asiasta aivan kukkaruukkuun. :) Oliko ne fudget hyviä kun ostitte. :D Näin instagramissa kuvan ja näytti hyvältä, niin mietiskelin, että pitäisikö itsekkin hakea. :)) Muistatko muuten kävikö pankkikorttimaksu, itellä kun ei koskaan ole käteistä. :)Todella tyhmiä kysymyksiä näin torstaipäivän kunniaksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut oli ihan hyviä makuja, kuten, minttu, suklaa,vanilja, mansikka, bubblegum ja joku mango, toiset oli aika mauttomia ja pikkuisen petyin, kun olisin halunnut, että oikeen maistuu kunnolla nuo maut!:) En muista yhtään kävikö kortti, me maksettiin käteisellä ja aika moni muukin, että voi olla että ei?:o
      Eikä ollut ollenkaan tyhmiä kysymyksiä!:D ♥

      Poista
  13. Tosi ihana video myös tämä :) <3 ei tarvi pyytää anteeksi että on väsynyt kun saa olla kun väsyttää :)) kivaa päivää :)

    VastaaPoista
  14. Tosta ripsienpidennyksestä, että peseks meikit millä aineella ettei ripset lähde/pysyy suorina? Ja mikä pituus sulla on? :) niii ja kuinka tiheästi huollat ne!? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pesen ihan normaalisti kasvopesulla ja sen jälkeen pyyhin Lumenen meikinpoistoliinalla varovasti silmien ympäriltä loput meikit pois.:) Mulla on kyllä pysyny tosi hyvin nää ripset, pituutta löytyy 15mm, 14mm ja 13mm sisänurkista. Huollan aina, kun on tarvetta!:) Joku 3-4vk välein.

      Poista
    2. Okei kiitti tiedosta :) meen laittaa ens ti ripset 2 vuoden tauon jälkee! Tuli sillo aina tosi paha allergia siitä liimasta, toivottavasti nyt onnaa ^^ pidätkö itse taukoja koskaan? :)

      Poista
    3. Voi, toivottavasti nyt ei tulis mitään allergisia reaktioita, ne liimat on kyllä aika tököttejä!
      Nää on kans mun ekat ripsienpidennyksen yli puoleen vuoteen.:) Talvella olen omilla, kun mulla on tosi pitkät omat ripset ja kesällä pidennyksillä, kun ne on niin huolettomat eikä tarvitse meikata niin paljoa!:)

      Poista
  15. Muute ain ku kiroilet nii sanot ei helvekko, ei hitto tai ei saakeli :D
    Oon pistäny merkil, ku sinult usein kuulee jonku noist :D

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.