maanantai 1. heinäkuuta 2013

video - teippipidennysten poistaminen

 
 Tein teille pienen videon teippien poistosta, toivottavasti on apua jollekin.:)
p.s. älkää välittäkö tuosta videolla kuuluvasta napsutuksesta, se on automaatti tarkennuksen ääni. En voinut kuvata iPadilla, kun se on poikaystävälläni mukana.:)

47 kommenttia:

  1. Siis vitsit miten hyvältä tuo sun oma tukkakin näyttää, wau!!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KUIN MYÖS!!:D Mitä jos tehdään diili ja ollaan molemmat talvella ilman pidennyksiä?x)

      Poista
    2. Hmmm pitää laittaa harkintaan ;)) Sitä ennen mun pitää saada hiuksiin joku muoto! :D

      Poista
  2. hei pakko kysyä et ootko tavallaan tarkotuksella joskus leikannu noi lyhyet? :-) vai onko ne jouduttu leikkaan esim vaalennuksen jälkeen :-D kun sulla kuitenki ny on ollu pidennykset :-) sori jos oon vähä epäselvä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla oli yhdessä vaiheessa suht pitkät omat hiukset, mutta sitten menin värjäämään sen vähän tummemmaksi ja mua alkoikin kaduttaa se ja vaalensin aika rajusti sen jälkeen. Hiukset meni vähän huonoon kuntoon ja leikkasin lyhyemmäksi. Nyt oon koittanut kasvattaa, mutta leikkautas nilti aina huonot latvat pois, ettei ne katkeile.:)

      Poista
  3. Ei näy mitään videoo :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei?:( Mikäköhän siinä on? Mulla näkyy ja ilmeisesti mnilla muillakin?

      Poista
  4. Sopii paremmin kuin pitkä tukka! :) vautsi miten kiva, oikeesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon.:) Ite en vaan jostain syystä omaksu tätä lyhyttä mallia.:D Ehkä jonain päivänä.

      Poista
  5. Mullakaan ei näy video :'( <3 wau onpa ihanat hiukset sulla nuo omatkin <3 :) hei kuule, mä sain tehtyä blogin :D käy kurkkaan <3 oon vaan niin Uuno kun en oikeasti osaa vielä mitään näitä juttuja xD ja hävettää :D mutta koitan kehittyä :) tein äsken videon mutta enhän minä sitä osaa laittaa :D haukkasin liian ison palan heti alkuun :D oot mahdottoman kaunis :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa, kun perustit blogin! Olet hirmu kaunis!:)♥ Hei mene omassa blogissasi ulkoasu kohtaan-> sieltä lisää gadget-> lukijaluettelo, jotta blogiasi pääsee seuraamaan helposti bloggerin kautta klikkaamalla!:) Hyvin se menee, kunhan pääsee vaan ensin alkuun ja tutustuu!♥

      Poista
    2. Voi kiitos avusta kaunis <3 tuoltahan löyty vaikka mitä säätöjä :D koitin pistää, jospa nyt näkyisi kaikille :)) pitää tutustella ja painella kaikkea niin tietää mitä tapahtuu :D haliit <3

      Poista
  6. Hei kysyisin nyt sulta semmosta, että kuinka kauan yksiä teippipidennyksiä pystyy käyttämään? En tiedä menikö se multa ihan ohi jos videolla jo kerroit, mut siis ostatko ite joka kuukausi uudet (et kyllä varmaan mutta en nyt olllu ihan 100%:sen varma :D )vai kuinka usein ostat uudet? Multa piti nyt kyniä tukka yhtä pitkäksi kun sulla on, koska 6 vuoden mustatukkaisena elon jälkeen halusin vaaleanruskean värin ja se onnistui vain jos annoin ottaa puolet pituudesta pois. Mietin noita teippejä justiinsa, mutta en tiedä sitten jos menevät nopeasti huonokuntoisen näköisiksi. :/ Sulle muuten sopii kanssa tommonen lyhyt malli, wau :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥
      Mulla on ollut parhaimmillaan yhdet pidennykset melkein vuoden, eli riippuu hiusten laadusta ja siitä, miten niitä hoitaa, että kuinka kauan pysyvät hyvinä!:) Vaaleat ovat tietysti rankimmin käsitellyt, eli tummat hiukset pysyy ehkä vähän kauemmin hyvänä.

      Poista
  7. IHANA toi sun oma tukka :0 sopii mun mielestä paremmin ku pidennyksillä :) oot ihan älyttömän kaunis :) ja niin avoin luonteinen ja vaikutat ystävälliseltä ja sellaselta joka ei kulje nokka pystyssä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kauniista sanoista♥
      Mun omat hiukset on vaan niin ohkaset, että jos laitan esim. ponnarin, niin hyvä kun se on mun pikkurillin paksuinen.:D

      Poista
  8. Äh en nää mitään videoo ::(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii, mikäs siinä sitten mahtaa olla.:( Tää näkyy mulla toisella koneellakin.:o

      Poista
  9. Täytyy kyl sanoa että sulla noi pidennykset on tosi luonnollisen näköiset vaikka oma tukka onkin lyhyt!Mulla ne tuppaa jotenkin erottumaan toisistaan etenkin jos niitä ei mitenkään muotoile vaan antaa vaan roikkua..miten kun sulla on teipit ihan tossa pään sivulla asti, miten saat tehtyä esim yläponnarin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon.:)
      Mä oon laittanut noi teipit n. sentin levyisiksi osioiksi, että sulautuis vähän paremmin omien hiusten joukkoon.:) Ja kun hiukset vähän kasvaa teippikohdasta, niin ponnarin saa ihan kivasti laitettua! Jättää vaan tohon sivuillekin vähän hiuksia, että saa peittoon.:)

      Poista
  10. Hitsiku toi video ei näy :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei.:( Koita youtuben kautta nimimerkillä Bebeh, jos sitten onnistuisi?

      Poista
  11. hei paljonko sulla menee tota pidenystä sun tukkaan? :) oon ite ostamassa juurikin teippipidennyksiä ja mietin paljonko niitä tulisi "varata" omaan tukkaan. itelläni kans on vähän ohuehkot nää hiukset :) nättinä oot taas <3 ja kiitos jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostan omat pidennykseni Rapunzelilta ja suosittelen tuota quick & easy -teippipidennystä, koska hiusosoit ovat ohkaisempia, eivätkä näy hyvin oman tukan seasta!:) Noita paketteja tilasin 6kpl, kun yhdessä paketissa on vain 20g hiusta.:) Eli mun päähän mahtui 120g.

      Poista
  12. Jee nyt sain näkymään sen videon! tää oli tosi hyvä ja mulle oli ainakin apua. millä teipinpoisto aineella otat ne pois? ja kauanko annat sen vaikuttaa? mulla menee aina sellaseks repimiseks, kun tuntuu että se teippi jää kun purkka tukkaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyvä!:)
      Mä käytän sellaista poistoainetta, kuin ZeroPiu, mikä on kyllä tosi hyvää! Sitä laitetaan pari tippaa teippikohtaan ja annetaan vaikuttaa ihan vähän aikaa(1min) ja sitten voi vähän hieroa sitä teippikohtaa sormilla, jotta aine pääsee teippien väliin.
      Toivottavasti nyt onnistuisit paremmin, eikä tarvis repiä:)

      Poista
  13. Vitsit toi lyhyt tukka sopii sulle ihan älyttömän hyvin!! :)

    VastaaPoista
  14. Sulle sopii lyhyt tukka tooosi hyvin! Ihanat♥ Kelpuuttaisin itselleni, tällä hetkellä pitkät alaselkään ulottuvat, mutta ois kiva kokeilla lyhyttä mallia vaihteeks :)

    Tuleeko muuten vielä pitkään aikaan postausta rakennusprojektista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon♥ Mä tykkään kyllä pitkistä hiuksista niin paljon, kun ne on niin monipuoliset kampausten suhteen!:)
      Rakennusprojektista ei sinällänsä ihan vielä tuu hirveesti juttua, koska aloitamme rakentamaan vasta ensi vuoden keväällä!:) Kyllä tietty noita suunnitelmia tulee ja ihan lähipäivinäkin!;)

      Poista
  15. Sulle sopii ihan älyttömän hyvin toi omakin lyhyempi tukka :) Upee! :) K

    VastaaPoista
  16. Hei tosi kiva sävy,onko se mikä?
    Ja millä merkillä/sävyllä muuten värjäät juurikasvusi,kampaamossa vai kotona?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värjään tyven yleensä Schwatzkopfin savyllä Ice Blonde ja käytän hopeashampoota taittamaan keltaisuutta pois.:)Eli ihan kaupasta saa!

      Poista
  17. Paljonko noi sun uudet teipit makso ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin noita Quick & Easy teippejä 6pakettia, ja Rapunzelissa oli jokutarjous ota 6, maksa 5 ja siitä sain vielä 10% alennusta.:) Eli joku 130€ se muistaakseni oli? Kannattaa tsekkaila, Rapunzelissa on visiiin nytkin tuo -10% tarjous!

      Poista
  18. leikkaatko siis quick & easy teippi palasenkin vielä pienempään osaan kun sanoit että laitat n. 1cm levysiä osia? :)

    VastaaPoista
  19. Mitä sun miehes sanoo pidennyksistä? Meillä pitää maailman turhimpana, vaikka ite niitä käytänkin :D On muuten samat aseet poistoon kun mullakin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun poikaystävä kyllä tykkää tosi paljon!:) Sanoo tietysti, että oon nätti ilman pidennyksiäkin, mutta pitkillä hiuksilla saa niin kauniita kampauksia aikaan, ettei valita, että näyttää kivalta!:D
      Haha, Muumi on paras!;)

      Poista
  20. Ihana kuunnella kun puhut niiiin Porin murteella :D ootko ihan kotosin Porista? Oon ite muuttanu Poriin tässä keväällä ja vieläkin jään välillä kuuntelemaan ihmistä kun kuulostaa niin erilaiselta ku mun oma puhe:D (vaikka muutin Turusta) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha:D Juu, oon ihka aito Porilainen! Välillä oikeen hävettää tää Porin murre ja varsinkin, kun sen tunnistaa niin herkästi.:D

      Poista
    2. Hahhhah no arvaa paljonko saan täällä kuulla Turun murteestani ;) :D

      Poista
    3. Kyllä säkin kohta alat porilaistumaan, kun kuuntelet meitä tarpeeks kauan!;D haha:D

      Poista
  21. Kauanko sulla oli ollut noi pidennykset käytössä jotka irrotit tossa pois? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli melkein vuoden verran ollut käytössä.:) Se vähän riippuu laadusta ja omasta hoidosta, että miten kauan ne kestää hyvinä.

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.