maanantai 1. heinäkuuta 2013

Viikoloppua Indietorilla


Anniina pyysi mua seurakseen Helsinkiin Indiedaysin järjestämälle Indietorille, jossa bloggaajat pitivät muotikirppistä ja eri Designerit esittelivät ja myivät tuotteitaan. Anniina isännöi siellä Olympuksen loungea ja  koska oli aivan mahtava tilaisuus päästä näkemään ja tutustumaan pidemmällä asuviin bloggaajiin, ei ollut epäilystäkään ettenkö olis mennyt!:)

Mulla oli lauantaina 12 tunnin työpäivä takana, kun tavaroitettiin uutta liikettä ja heti töistä päästyäni lähdin pakkaamaan kimpsuja ja kampsuja kokoon ja lähdin porukoiden kyydillä kohti Tamperetta. Anniina tuli mua vastaan Kolmenkulman Abc:lle ja siitä jatkettiin matkaa yhdessä.
Ei oltu ehditty ajamaan pitkään moottoritiellä, kun alettiin katsomaan, että mikä ihme tuolla edempänä tiellä liikkuu.. Oli jo hämärää eikä nähty kunnolla, mutta kohdalla huomattiin, että sehän oli isokokoinen koira! Soitettiin hätänumeroon ja ilmoitimme asiasta, jotta poliisit voisivat tulla noukkimaan koiran talteen, ennenkuin joku ajaa sen päälle.:(
Päästiin turvallisesti perille ja höpistiin kuulumisia, vaikka kello oli jo vaikka mitä ja aamulla oli todella aikainen herätys, kun piti lähteä ajamaan Helsinkiin. Saatiin me nukuttua neljä tuntia, kun piti lähteä matkaan!:) Oltiin alussa vähän tokkurassa, mutta pysähdyttiin alkutaipaleella huoltoasemalle ostamaan vähän autoilijan-aamupalaa. Juotavaa jogurttia ja ruis-sipsejä!

Kippis ja kulaus!
Matka meni tosi nopeasti. Meitä huvitti, kun melkein koko ajomatkan aikana meitä seurasi sellainen mies(creepy), joka ensin ohitti meidät, sitten se vaan ajoi niin hiljaa, että me ohitettiin se. Vähän ajan päästä se tulee ja ohittaa meidät taas, hiljentää ja me ohitetaan se..Tällaista jatkui, kunnes tuli risteys, mies ohittaa taas meidät, kääntyy toiselle tielle ja morjestaa meille nauraen!:D Että sellainen autoilijakaveri meillä.

Verkkokauppa.comin kamera-asiantuntija Sami

Saavuttiin Indietorille ja autettiin järjestäjiä kantamaan bloggaajille kirpparipöytiä omille paikoilleen. Siitä se sitten alkoi ja bloggaajia ja Designereita alkoi saapumaan paikalle kokoajan enemmän ja enemmän.:) Me alettiin kiertelemään Olympuksen flaijereiden kanssa pitkin aluetta ja käytiin tutustumassa ja juttelemassa uusille tuttavuuksille!:) En voi sanoin kuvailla, mite mahtavaa oli tavata ihan livenä näitä ihania tyyppejä. On se kuitenkin vähän eri asia, kun saa kasvotusten jutella kunnolla. Kun on tavannut blogin kirjoittajan, saa jollain tavalla vielä enemmän irti lukemastaan blogista! Terkkuja tytöille, oli ihanaa nähdä ja toivottavasti nähdään vielä joskus uudelleenkin!:)

Suloisin Ansku
Ihana Minna
Nähtiin vielä Ihanat  Heidi blogista Searching for the little black dress ja MouMoun Iina. Oli kiva nähdä!

Käytiin skeittaamassa ja meinattiin tehdä  Anniinan kanssa pienet "Front Side Olliet", mut se ei oikein onnistunu, joten yksi näytti meille sitten vähä mallia, miten se tehdään!

Vaikka aamulla olikin vähän pilvinen ilma, se vaihtui äkkiä kuumaan auringonpaisteeseen. Indietorilla oli aivan mahtava meininki ja ihanaa kesätunnelmaa loi kolme eri dj:tä sekä loppuillasta saimme kuunnella myös vähän livemusiikkia.


Käytiin haukkaamassa pientä välipalaa ja huh, onneksi olin tajunnut ottaa hihattoman paidan päälleni. Olin kuvitellut, että koko päivän olisi vähän pilvistä ja tuulista, jotenolin pukeutunut tietysti sen mukaan. Tuolla oli todella kuuma ja tuossa kahvilan terassilla istuskellessamme onnistuin polttamaan päänahkani, joten se on nyt kivan punakka ja vähän arka.

Sitten koittikin aika lähteä ajamaan takaisin kohti Tamperetta.  Molemmilla oli jalat ihan rikki, kun oltiin oltu liikkeellä koko päivä, eikä pahemmin istuskeltu. Nälkäkin jo kurni ja käytiin syömässä täydelliset pasta-ateriat ravintola BellaRomassa, jota mun on muuten aivan pakko suositella! En oo oikeasti koskaan käynyt noin lämminhenkisessä ravintolassa syömässä! Tarjoilijat olivat niin ihania ja ystävällisiä, että hymyä kyllä riitti!:) Ei sellaista perus ravintola kohteliaisuuksia vaan oikein kaverillista ja iloista palvelua!
Saatiin vatsat täyteen ja sitten mun olikin aika hypätä junaan ja kohti omaa sänkyä. Hessu oli mua vastassa juna-asemalla ja yhdessä lähdettiin kotiin päin. Nukuin muuten, kuin tukki.

Kävittekö te Indietorilla?:)

27 kommenttia:

  1. Voi apua tota mun autoilukuvaa, se on ihan kaamee!!! :O :DD Mut kiitti viä kun lähdit mukaan, kahden viikon päästä sitten taas uudet kujeet ;)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei toi munkaan autokuva kyl kehuttava oo, mutta oli pakko laittaa.xD haha jee ja sitä viikonloppua taas innolla odotellen!!♥

      Poista
  2. Olis pitäny lähettää sulle ne mun kameralla otetut autokuvat, ne olis ollut sentään siedettäviä, mut toi on aivan jotain järkyttävän kamalaa :DD Joo puhuin Petellekin siitä viikonlopusta ja tulossa ollaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no ei se niin paha oo♥ Ens kerralla lähetä tkaikki kuvat!8D Mahtavaa, että pääsette tulemaan!:)

      Poista
  3. Pieni kömmähdys, MouMouta kirjoittaa Iina, ei Veera :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi nolo minä.:D Oon tottunut kutsumaan usein bloggaajia heidän blogiensa nimillä, kuten esim. MouMou. Kiitos korjauksesta.:)

      Poista
  4. Voi vitsi nainen ! Näin sinut joku pv liiterissä ja siis oot hiukkasen upea naine :) hirmu kaunis livenä :) + tietty muutenkin mutta kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanainen♥
      Ja saa toki tulla moikkaamaan!:) On ihanaa tutustua uusiin ihmisiin!

      Poista
    2. olit miehesi kanssa niin en viitsinyt ja ajattelin että ehkä ei ihan kaupassa viitti mitään blogi hömpötyksiä :) mutta seuraavalla kerralla kerään rohkeutta ja tuun moikkaa :)

      Poista
  5. Bella Roma on kyllä tosi ihana ravintola! <3 aina oon saanu hyvää palvelua! Ja se alkupalapöytä on ihan mahtava!

    Harmi ettei keretty enempää jutteleen! Mun piti raivolla tutkia pöytiä xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi positiivinen ravintolakokemus!:) Että ihan mielellään menis uudelleen!
      Joo siellä oli aika hulinat päällä kirppispöydillä! Aino kerenny varmaan viittä minuuttia olemaan, kun kaikki oli jo myyty!:D haha

      Poista
  6. Teillä on ollut varmasti tosi ihana päivä! Olis niin ihana nähdä suakin joskus Silja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi kivaa!:) Olis kyllä ihana nähdä! Nyt vaan suunnittelemaan jotain reissua jonnekin, että saadaan aikaiseksi!:D

      Poista
  7. Onks toi aito toi sun Louis Vuitton laukku?

    VastaaPoista
  8. kai anniina joi alkoholitonta siideriä kun sentään oli kuskina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anniina oli siiderin juomisen jälkeen vielä viisi tuntia ajamatta autoa, joten eiköhän se yksi lasillinen ehtinyt siinä ajassa poistua kropasta :P

      Poista
    2. Nyt sun pitäis kysyä, että kuinka kauan oli aikaa, että lähdettiin ajamaan autolla.;)

      Poista
  9. ahhah, ai kamala tota kuvaa :D Oli ihana nähdä!! <3

    VastaaPoista
  10. Mistä toi sun valkonen bleiseri on? Ihailin ku on nii nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on H&M:sta!:) Toi on kyllä tosi kiva malli ja ihanaa kangasta, se oli joku Eko mallisto tai joku semmoinen!:)

      Poista
  11. Mut sullahan on se never full kin :0 sullahan on menny ihan kauheesti rahaa niihi kahtee laukkuu :0 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kovasti haaveilee jostain, niin sen eteen tekee mielellään vähän enemmän töitä ja säästää.:) Miehet tuhlaa elektroniikkaan ja minä laukkuun!:D

      Poista
  12. Olet kyllä todella kaunis! <3 Ja vaikuttaa mukavalta päivältä :) Voi hitsit, tuo Red Bull-Mini tuo muistoja mieleen, olin itse 2009-2010 töissä Bullilla ja ajelin tuommoisella ympäri Turkua :D Osaatko sanoa tuolla olleista Red Bull-tytöistä, olivatko helsinkiläisiä vai oliko heitä enemmänkin? :) Jotenkin jännää katsella näitä kuvia :D

    - Madde

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti.♥ Oli kyllä tosi kiva päivä.:)
      Mä en itseasiassa ehtinyt nähdä RedBullin tyttöjä, kuin vilaukselta, kun he tulivat paikalle aika myöhään? Muistan nähneeni joku 2-3 tyttöä, mutten tiedä mistä olivat.:)
      Hihii varmaan aika kivaa oli ajella tolla herkullisella autolla!:D♥

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.