perjantai 25. lokakuuta 2013

Beautiful day

Hyvää iltaa kaikille, mulla on ollut ihan mielettömän kiva päivä tänään! Vaikkei mitään erityistä olekaan tapahtunut, niin olen ollut todella iloinen. Töissä oli hauskaa ja aika meni todella nopeasti. Ajelin töistä kotiin ja näin horisontissa ilotulitusta Ajelin vaan ja katselin ihan haltioituneena taivaalle(kyllä mä tietäkin katsoin ihan vähän..), kun oli niin kaunista. Multa oikeasti tirahti kyyneleet, kun olin niin liikuttunut!:D Ei siis mitään ihmeempää syytä, tajusin vaan, kuinka onnellinen olen tällä hetkellä! Kotona mua odotti ihanat pojat ja pöytään katettu ruoka. Äsken käytiin lenkillä ja nyt istahdetaan sohvalle kuuman glögin kera. Huomenna on vapaa ja saadaan nukkua pitkään ilman herätystä. Olo on niin rauhallinen.


Rannekoru - SheInSide (saatu), Musta paita - Prismasta, Valkoinen toppi - H&M, Legginsit - Zara, Kengät - Tory Burch Elle, Laukku - Michael Kors

Home made mushroom soup

 Ihanaa viikonloppua!

26 kommenttia:

  1. Tee meikkipostaus :) oot niin nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Voisin kyllä tehdä, kun siitä on jo jokunen aika, kun viimeksi sellaisen oon tehnyt!:)

      Poista
  2. Ihana postaus! Oikein tunsi, kun omakin sydämensyke hieman rauhottui! :D

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kun osaat nauttia elämän pienistä iloista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on yllättävästi yleensä niitä tärkeimpiä!:) ♥

      Poista
  4. Kaunis postaus ja kaunis mieli. Tuot hyvää positiivista mieltä näiden postausten mukana. Läheiset on elämässä tärkeintä. Upeaa kun jaat onnen, eikä sitä kätkeä tarvitsekaan. Itsekin onnellinen ja onnen kyyneleet onkin parhautta. Niitä kun vois säilöä ja yrittää säilyttää hetkistä rakkaan kanssa kaiken. Nautitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi♥ Niinhän se on, että kerran täällä pallolla eletään ja jos osaa nauttia niistä elämän pienistä iloista, tuntuu elämäkin kauniimmalta ja ihanammalta! Ihanaa syksyä sinulle! :)

      Poista
  5. Taisi olla Iccon synttäri ilotulitus :D

    VastaaPoista
  6. Ihana Silja <3 Toi on kyllä niin taivaallista, kun tajuaa miten onnekas ja onnellinen onkaan. Välillä tulee stressattua koulu- ja työjuttuja kauheesti, mutta loppujen lopuksi, kun elämän peruspilarit on kunnossa niin sitä jaksaa vähän raataakin :)
    En malta oottaa että nähdään taas! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä! Pitäisi ehdottomasti keksiä joku tapaaminen lähiaikoina, kun ei mekään nyt niin kaukana toisistamme asuta!:)♥

      Poista
  7. Ihana postaus! <3 tänne puolen oikein välittyi tuo rauhan ja rakkauden tunnelma :) oot niin kaunis ulkoisesti kuin myös sisäisesti <3 oikein ihanaa vapaapäivää sinne :))

    VastaaPoista
  8. Ihana postaus ja ihanat noi kengät ;)

    http://nannahx.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Oot söpöläinen!!! ^^ kerro miten saat pidettyä ihon niin heleänä? :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!♥♥ Pieni poskipunan sipaisu tekee ihmeitä!:) hih!

      Poista
  10. Hei ootko värjäyttänyt tota hiustyveä tummemmalla sävyllä? Ja tee ihmeessä meikkipostaus/video, mitä meikkejä käytät (meikkivoide, puuteri, ripsari)? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oon nyt viimeiset kuukaudet värjäyttänyt tyvikasvua vähän "tummemman" vaalealla sävyllä, jotta pääsisin vähän enemmän luonnollisempaan vaaleaan.:)
      Ja kiitos paljon postausideasta!:)

      Poista
  11. Niin hyvä mieli tuli tästä postauksesta!:) Hei.. joko sun poikaystävällä oli ne juhlat, ku puhuit jossain aiemmassa postauksessa, että pitäsit jotkut yllärisynttäri-tyyliset? Olis kiva saada niistä oma postaus.. rakastan kaikkia juhlia nimittäin. :D T. Linda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kuulla!:)
      Juu, juhlia vietettiin viime lauantaina ja voisin tosiaan pientä postausta niistä tehdäkin!:) Oli kyllä tosi onnistuneet!

      Poista
  12. Näytät upealta!!:)kertoisitko mitä tuotteita käytät meikki pohjan tekemiseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Meikkipohjaan käytän ensin kosteusvoidetta (Neutrogenan), jonka jälkeen levitän meikkisiveltimellä meikkivoiteen(IsaDoran Light Touch), lopuksi puuteria isolla kabuki -siveltimellä ja meikkipohjani on valmis!:) Voisin tehdä jossain vaiheessa uutta meikkipostaustakin!

      Poista
  13. Nyt ekaa kertaa lueskelin sun blogia. Ja sull on tosi persoonallinen blogi. Ihanan ilonen ja värikäs! Mulla pisti silmään toi teksti missä kerroit mitä kaikkee ikävääki ihmiset on kommentoinu. Ja Kateellisia ihmisiä löytyy aina! Niin monet koittaa omaa oloaan helpottaa haukkumalla toisia ja sanomalla ilkeesti. Ja ne kommentit kannattaa kyll laittaa toisesta korvasta sisää ja toisest ulos. Se kertoo vaan niitten sanojien huonosta itsetunnosta. Mun äiti aina sanoo et kateus täytyy ansaita! ;) ja muista se. Oot tosi nätti tyttö ja sull on tosi hyvä kroppa. Ja älä ikinä anna satuttaa ittees joittenkin kateellisten randomeitten mielipiteet. Vaa hymy huulin ohitat tollaset kommentit ja nautit vaa itestäs ja elämästäs! Kaikkee hyvää sulle! Go girl!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi♥ Tuli ihan perhosia vattaan, kun luin kommenttisi, kiitos.
      On aivan mielettömän ihana kuulla, että tykkäät blogistani ja sait minusta niin positiivisen vaikutelman. Välillä on rankkaa ottaa vastaan ilkeimpiä kommentteja, jotka on oikeasti tarkoitettu satuttamaan, mutta yritän pitää päätä ylhäällä ja unohtaa pian moiset! Kiitos vielä!
      Ihanaa talven odotusta sinulle♥♥

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.