sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Ihana lauantai ♥




Heippa kaikki! Mulla on ollut takana mielettömän ihana viikonloppu ja täällä vaan edelleen hymyssäsuin ollaan, kun jäi niin kiva fiilis eilisestä! Niinkun oon täällä ennenkin jo hehkuttanut, että mielestäni blogin kirjoittamisen parhaimpia puolia on ehdottomasti uudet ystävät, joihin oon päässyt tätä kautta tutustumaan! Mä olen niin mielettömän onnellinen, etten voi sanoin kuvailla tätä oloa, mikä mulla just nyt on! Haluun siis kiittää teitä kaikkia ihania, jotka ootte tulleet mun elämään, toivottavasti pysytte aina siinä!

Tapasin erään blogini ihanan lukijan, joka otti rohkeesti yhteyttä muhun sähköpostilla ja treffattiin yks kerta kaupungilla. Me oltiin, kuin oltais tunnettu vuosia ja oli niin kivaa ja kun pystyi olemaan toisen seurassa niin rentona! Siitä sitten sovittiin, että ehdottomasti täytyy järkätä joku viikonloppu sellainen peli-ilta, että tutustutetaan meidän miehetkin toisiinsa ja eilen sitten vietettiin iltaa yhdessä meillä.:)












H&A toi tuliaisena luomuvalkkaria ja mun suurinta herkkua FUDGEA! Ihan täydellistä! Kiitos paljon vielä kerran!
Ruoaksi syötiin halloumsalaattia ja coctail pizzoja ja jälkkäriksi tehtiin tollanen herkkupikari, jossa oli vaniljajäätelöä, suklaakeksirouhetta, kermavaahtoa ja tuoreita mansikoita. Maisteltiin ruoan kanssa vähän viiniä ja mä olin niin iloinen, kun löysin kaupasta talvisiidereitä, jotka maistuu ihan joululle! Pelattiin Rappakalja -lautapeliä sekä Wiillä Mario Partya ja mä nauroin niin, että mun posket sattuu vieläkin!:D Illan päätteeksi lähettiin vielä käymään tossa meidän lähellä sijaitsevassa pubissa, jossa vähän lauleskeltiin ja istuskeltiin. Ilta oli niin kiva ja onnistunut, kumpa tällasia päiviä olis joka päivä!:) Tää postaus on täynnä sydämiä, mutta niin tässä kyllä kuuluukin olla!!:D


Maybellinen  Big eyes Mascara -kilpailu on päättynyt ja voittajaksi arvottiin Helmi!:) Paljon paljon onnea sinulle! Lähetän sulle sähköpostia!:)

20 kommenttia:

  1. Hihi, noi Wiin Mario-pelit on kyllä huippuja :) Kuulostaa tosi mukavalta lauantailta, tommosta meilläkin päin tiedossa viikon päästä :D Ihanaa viikon alkua sinulle! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan parhautta!:) Niihin jää niin koukkuun ja joskus ollaan pelattu ihan aamuun saakka!:D
      Kiitos samoin♥

      Poista
  2. Voih, aivan ihanasti kirjoitit Silja <3 Mä ihan herkistyin :') Birdo ja Sieniukkokin on täällä naureskellen muistellut eilistä :D

    Heini

    VastaaPoista
  3. Ihana paita! Mistä? :) oot tosi kaunis :)
    Toi mario party peli on huippu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita on vuosi sitten ostettu Ginasta!:)
      Kiitos paljon ihanainen♥

      Poista
  4. Blogistas on tullut taas todella mielenkiintoinen :)

    VastaaPoista
  5. On ihan pakko ihailla tota molemminpuolista rohkeutta tavata uusia ihmisiä! Arvostan ihan äärimmäisen suuresti sitä, että kyseinen lukija uskalsi ottaa yhteyttä ja sitä, että sä uskalsit siihen lähteä mukaan. Oonkohan mä joku epäsosiaalinen mörrimöykky nykyään, kun mulle toi tuntuis omalla kohdalla tosi epäluontevalta.. Tosin tässä onkin ehkä syy siihen, miksi kyhnään murun kainalossa kotona tai vietän aikani töissä, lenkillä tai salilla - yksin.. :D

    Ja edelleen Silja, olet kauniskauniskaunis! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja jollet ole kuullut vielä Reddvillestä, niin suosittelen lukaisemaan tämän postauksen; http://beliebelieves.blogspot.fi/2013/10/reddville-ilovemyboobs.html ja hyödyntämään Reddvillen tarjoaman palvelun! Omasta mielestäni toi oli ihan mahtava juttu ja nyt koitankin levittää tätä ilosanomaa niille, jotka siitä ei välttämättä vielä tiedä. :)

      Poista
    2. Kiitos todella paljon ihana Pihla♥

      Mä olen itseasiassa ollut joissain määrin ja olen hieman vieläkin todella ujo, mutta näin vanhemmiten oon tullut rohkeammaksi ja aina ajattelen, että turhaan sitä jännittää, hmisiähän me vain ollaan ja vastassa voi kuitenkin olla ehkä elämän tärkeimpiin kuuluvia ihmisiä!:) ♥ Aluksi voi jännittää, mutta äkkiä se epävarmuus purkautuu, kun tapaa ihmisen ja pääsee kunnolla juttelemaan!

      Ja hei, kiitos paljon vinkistä!:)

      Poista
  6. voi vitsi miten ihanan hyväntuulinen postaus <3 ja mitä ihania herkkuja ja niin kaunis sinä! <3

    VastaaPoista
  7. Ihanat farkut sulla ja kaunis meikki!

    Voi kun olisikin mukava tavata uusia ihmisiä, sellaisia omanhenkisiä :) Niitä on niin vähän tullut tavattua vuosien varrella, kaverini ovat kyllä ihania, mutta silti kaipaan ihan ystäviä, jotka ovat samanhenkisiä kuin minä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:)
      Niinhän se sanonta menee, että uusia ystäviä/kavereita/tuttavuuksia ei koskaan voi olla liikaa!:) ♥

      Poista
  8. Onko teillä uusi sohva? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, on kyllä!:) Siitä tulossa itseasiassa vielä vähän enemmän juttua seuraavaksi!:)

      Poista
  9. Oon ihan samaa mieltä, että on niin ihanaa ollut tutustua blogin kautta ihmisiin! Esimerkiksi sinuun ihana Silja ♥ Pitäisi varmaan taas järkätä jotain tapaamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän pitäis niin nähdä taas pian! Ihan tässä alkaa kova ikävä tulemaan!!:)♥♥

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.