perjantai 4. lokakuuta 2013

Perrjantai!


Huh, loppuihan se työviikko viimein! Tätä oon oottanut, että pääsee kotiin ja saa ottaa ihan rennosti! Se olo, kun ei tarvi, lähteä kotoa yhtään minnekään.

Mulla alkaa aina syksy/talvi aikaan kuivua iho ihan hirvesti, joten kävin The Body Shopissa ostamassa Shea vartalovoiteen sekä kookos vartalovoin. Toi kookos tuoksui aivan taivaalliselle, mutta tota Shea vartalovoidetta kokeilin vasta kotona ja se tuoksui mun mielestä ihan miehelle, joten annoin sen sitten poikaystävälleni. Onneksi ostin ton kookos vartalovoiteenkin, että mäkin saan kosteutettua ihoni!:)

Nyt, kun saadaan viettää pitkästä aikaa yhdessä iltaa poikaystävän kanssa ilman mitään menoa, päätettiin lähteä hakemaan vähän namia ja istua alas katsomaan joku hyvä leffa. Me hankittiin taannoin uusi tv olohuoneeseen, jossa on 3D mahdollisuus ja lasit tuli mukana. Viimeksi katottiin siitä Piin elämä ja voin kertoa, että oli aivan huikea elokuvakokemus 3D:nä, samoin kuin Avatar! Jos muuten, ette oo kyseisiä elokuvia nähneet vielä, niin suosittelen ehdottomasti katsomaan!:)

Haettiin Bubba -aineksia ja fiilistellään meidän Kreikan matkaa

Ihanaa perjantai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa! :) viettäkää oikein kiva ilta! <3 3D telkku on ihan paras, meillä on myös semmoinen ja on se vaan niin jännä kapistus :D

    VastaaPoista
  2. aivan IHANA tuo pinkki huppari! :) ja mitäs tuohon drinkkiin tuleekaan, siis missä suhteessa? :p

    VastaaPoista
  3. Mä ostin luontaistuotekaupasta ihan rehellistä luomukookosöljyä ja aion hoitaa sillä kasvojen kuivia läikkiä, huulia ja ekstra-kuivia kantapäitä! Ja mikä parasta, sitä voi syödä!! :D Käyn aina vaivihkaa lusikan kärjellä nappaamassa vähän kookosöljyä. ;) Sitä kun saa luvan kanssa syödä jopa 3-4 rkl päivässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha ihana!! Tää sun kommentti sopi tähän niin osuvasti, kun noissa mun ostamista purkeissa lukee takana, että ei sovellu syötäväksi!:D pitäis varmaan kans kokeilla tota, mitä saa syödä!

      Poista
  4. Bubba! Onko tuo joku versio pina coladasta? Ainekset näyttävät kovin tutuilta ;)
    Toi Body Shopin kookos on ihanaa, mutta neitsytkookosöljy, kuten yllä Kiki kommentoi on oikein hyvää kuivalle iholle. Mä oon käyttänyt sitä kohta toista vuotta ruoanlaitossa / smoothieissa yms. ja ihonhoidossa ja hiuksissa.. Tosiaan kannattaa ostaa sellainen purkki mitä voi syödä! :D Cocovin öljy esim. on hyvä. Ihanaa viikonloppua sinne! :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.