sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Sneak peek into our livingroom..




Mä oon viettänyt tänään suurimman osan ajastani kotosalla Weit -sivustoa selaillen, joulukuvia ihaillen ja joulumusiikkia kuunnellen. Kyllä vaan, muhun on iskenyt joulukärpänen jo näinkin varhaisessa vaiheessa ja nyt eletään sentään vasta lokakuuta! Oon saanut jo poikaystävältäni pientä kuittailua tästä, mutta minkäs teet, kun oot sydänjuuria myöten jouluihminen!:) En mä sentään joulukuusta oo meidän kämppään vielä raahannut..vaikka mieli tekisikin.;)

Eräs lukija kysyi, voisinko esitellä tänne meidän nykyistä asuntoamme, jossa asumme nyt siihen asti, kunnes meidän tuleva omakotitalo on asumiskelpoinen, eli noin parin vuoden jälkeen. Tässä vähän sneak peekiä siis meidän olkkarista, joka on kyllä aivan ihana rentoutumispaikka, kun saa sytyttää kynttilät ja tunnelmavalaisimet päälle, voisin vaan tuijottaa niitä monta tuntia!

Nyt jatkan netissä surffailua, vien Hessun iltalenkille ja alan hörppimään lämmintä kaakaota.:)


33 kommenttia:

  1. Oi miten ihana ja lämmin sisustus - ja noi pallovalot! Oon ihastellut niitä lähiaikoina useissa eri blogeissa, vähän himottais omaankin kotiin saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti.:) Mäkin ihastuin noihin pallovaloihin ihan täysillä!:) Luo sellasta ihanaa tunnelmavaloa ja on ivan näköiset!

      Poista
    2. Mistä noi pallovalot on? Clas Ohlsonilla on noita, mut vaan mustalla piuhalla ja värillisenä :D

      Poista
    3. Mä löysin noi ihan Sokoksesta! Merkki oli Sirius eikä ollu kyllä kalliit!:D

      Poista
  2. tykkään kovasti!! ihanan tunnelmallista :)

    VastaaPoista
  3. Hei pakko kysyä että onko noin kynttilänjalat kaikki ikeasta, myös tuo isoin? Minulla on noi molemmat pienemmät kynttilänjalat kotonani ja olen yrittänyt etsiä yhtä vielä isompaa mikä olisi samanlainen ja en ole löytänyt. Niin onko ikeassa myös noita isoimpia? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kaikki on Ikeasta!:) Munkin on taas pitänyt hankkia ne matalammat!:D

      Poista
  4. Mua on kans purassu joulukärpänen - oon miettiny lahjoja sun muita jo syyskuusta ja vietän pitkiä hetkiä Pinterestissä selaamassa joulukuvia. :D Tampereella on jo jouluvalotki asennettu, jännityksellä odotan koska niissä aletaan pitään valoja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IHANAA, etten oo ainoa!:D haha ♥ musta tuntu, että ihmiset pitää mua ihan hulluna, kun nyt jo haaveilen joulusta! Mun mielestä koko joulun ajasta saa nauttia, eikä vain yhdestä päivästä, sehän on vaan se kohokohta!;)

      Poista
  5. Aivan ihanan näköistä, sulla on kyllä silmää! :)

    Ja hei tämä ei nyt liity tähän postaukseen, mutta haluaisin kysyä sulta yhtä asiaa..Etsin itselleni parhaillaan vihkisormusta hyvin nopealla aikataululla ja valitettavasti myös rajallisella budjetilla. Haluaisin siihen jonkinlaisia kiviä, mutta timantit tunnetusti eivät ole sieltä halvimmasta päästä. Törmäsin eräällä sivustolla sellaisiin vaihtoehtoihin kuin turmaliini ja valkotopaasi. Onko sinulla kokemusta tai tietoa näistä? Kestävätkö hyvin kun kuitenkin kyseessä on vihkisormus joka on päivittäin sormessa. Niillä saisi kuitenkin hintaa kivasti alaspäin ja näyttävät ainakin kuvien perusteella todella kivoilta. Entä valitsisitko itse valkokultaiseen sormukseen mieluummin 14K vai 18K kullan?

    Ja pakko nyt vielä kysyä kun vauhtiin pääsin, että osaisitko kertoa miten valkokultainen (kihla-)sormus kannattaisi puhdistaa/kiillottaa? Suuri kiitos jos viitsit vastata, ajattelin tosiaan kysyä tätä sinulta, koska olen lukenut monesti miten paljon tietoa sinulta löytyy näistä asioista! Mukavaa syksyn jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksestäsi!:)

      Värilliset korukivet sormuksissa ovat aika harvinaisia liikkeissä tänä päivänä, joten en osaa heti sanoa mallistoistakaan, keneltä löytyisi turmaliinia tai valkotopaasia.:( Teettämällä aina saa, mutta silloin yleensä hintahaarukkakin nousee melkolailla, jos ei omista ennestään vaikka romukultaa, jota antaa vaihdossa.

      Timanttisormukset eivät välttämättä aina ole tyyriitä, se riippuu vähän mallista, kivien koosta ja laadusta. 200-500 eurollakin saa todella nätin siron timanttisormuksen! Suosittelisin tutustumaan esimerkiksi kotimaiseen Kohinoor -mallistoon(kultakeskus), sieltä löytyy ainakin todellla monta kivannäköistä ja edullistakin mallia!:)

      Itse olen valkokullan kannattaja, koska se näyttää mielestäni kauniimmalta, mutta valkokulta tarvitsee vähän enemmän huolenpitoa, kuin keltakulta, koska valkokullan päällä on yleensä rodium -pinnoite, joka tuo valkokullan loisteen esiin ja pinnoite kuluu ajan mittaan (riippuu käytöstä) pois n.1-3 vuodessa, mikä tarvitsisi aina uusia kultasepällä. Keltakulta ei vaadi mitään, paitsi ehkä kiillotusta joskus, jos sormus on saanut paljon kolhuja ja naarmuja ja vaatii ehostusta. Timantti-istutukset kannattaa myös käydä joskus tarkistuttamassa, jotta timantit pysyvät tallessa.:)

      Sormuksia voi kotona puhdistaa hellästi ihan vanhalla hammasharjalla lämpimän veden alla ja tipauttaa tipan fairya sekaan, jotta lika irtoaa kivi-istutusten alta ja saa ne taas säihkymään. Tai tipauttaa kultasepänliikkeistä saatavaan kultakorujen puhdistusnesteeseen. Kiillotus tapahtuu taas kultasepällä.:)

      Toivottavasti näistä oli apua ja löydät kauniin vihkisormuksen♥

      Poista
    2. Vielä lisäykseksi

      14K kultaa käytetään yleisimmin, koska se on hieman kovempaa seosmetallien ansiosta, kuin 18K kulta, jossa on tietysti enemmän kultaa. Tämä on mielestäni ihan henkilökohtainen mieltymys, että haluaako kestäväämän vai arvokkaamman sormuksen.:) Käytöstähän kaikessa on loppupeleissä kiinni.

      Poista
    3. Kiitos nopeasta vastauksesta, tämän takia kysyinkin sinulta - olet selvästi ammattilainen omalla alallasi! :) Täydellinen sormus löytyikin tänään ihan liikkeestä, mutta ajattelin vielä linkittää tähän sen sormuksen mitä ajattelin silloin kun noita kysymyksiä laitoin: http://www.21diamonds.fi/Online/Kultasormukset/Tegan-Juwel/Vaaleanpunainen-Turmaliini/Timantti/Valkokulta-375.html?gP=5&pP=5&bt=1#.UlvKMhA37gw

      En ole itsekään liikkeissä juurikaan törmännyt värillisiin kiviin, mutta tuolla tosiaan pystyy muokkaamaan sormusta (ja hintaa) noilla kivien valinnoilla ja siellä siis vaihtoehtoina mm. nuo turmaliini ja topaasi. No mutta tosiaan, löysin onneksi tänään mieluisan valkokultaisen timanttisormuksen liikkeestä ettei tarvitse tilailla, mutta kiitos kuitenkin todella paljon kun viitsit vastata! :)

      Poista
    4. Ihana kuulla, että löysit mieleisesi sormuksen!♥ Ja ihanaa, että sain olla avuksi, ihan mielelläni vastailen!:)

      Ja tosi kivannäköinen malli tuo, minkä linkitit!

      Poista
  6. Todella hieno toi seinäkello! Mistä tuollaisia saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä ihastuin tohon kans niin palavasti!:) Se on Karlssonin kello, jota myy esim, Stockmann, Sokokset ja sisustusliike Mokka. Tätä on kahta kokoa ja tää on se isompi malli!:)
      Joissakin myydään kopiota tästä, mikä on pikkusen halvempi, mutta vähän heikkolaatuisempi.

      Poista
  7. Miten sä keksit aina noin hyviä sisustusideoita? :) Teiän koti on ihan unelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon.:) Kai jotain sisustus-silmää vaan löytyy.:D

      Poista
  8. Xenian blogista bongasin, että siellä pidetään vauva kuumetta. Siitä tuli mieleeni, että olisi kiva saada sellainen pohdiskelu postaus, esimerkiksi näistä tulevaisuuden haaveista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ihana kuulla, että olis kiinnostusta tästä aiheesta..:) Pistetään mietintämyssyyn!♥

      Poista
  9. Näyttääpä tosi kauniilta! Meidän olohuoneen ns. piensisustus on vielä ihan kesken, kun en oikeen vielä itekään tiedä mitä sinne haluan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl se siit pikkuhiljaa!:D Mullaki tullu aina vaa visioita yhtäkkiä lisää ja nyt kämppä on täynnä kaikkee!xD

      Poista
  10. Aivan ihana olkkari! Meillä on aikast samanlainen maku.. lähestulkoon kaikessa :D sellainen kysymys,että mistä oot ostanu noi pallovalot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon!♥ Pallovalot on Sokoksesta ja merkki Sirius!:) Voi löytyy muualtakin!

      Poista
  11. Ihana olkkari!:) Mistä toi valkonen tuoli ja sen päällä oleva timanttityyny mahtaa olla ostettu?=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!:) Valkoinen tuoli on Etolasta ja tyyny on tilattu H&M:n nettikaupasta!:) Tosin toi tyyny oli jo viimetalven mallia, enkä oo löytänyt enää.:( Haluisin meinaan itekin lisää noita

      Poista
  12. teillä on oikeesti varmaan yks suomen kauneimmista kodeista! saa niin paljon sisustusinspiraatioo kun lukee sun blogia! ihan mahtavia ideoita ja toteutuksia! :)

    VastaaPoista
  13. Moi! Mistä nuo pylväät on ostettu??? Oon etsinyt kaikkialta eikä mistään löydy! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Nää pylväät on ihan ikivanhat, ostettu joskus maskusta. Nää olis kyllä nyt myytävänä, että jos kiinnostaa, niin ota yhteyttä sähköpostilla bebeh@netti.fi :)

      Poista
  14. Moikka! Muistatko mistä nuo lyhdyt on ostettu? :) olen yrittänyt etsiä saman tyylisiä, mutta toistaiseksi huonolla menestyksellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Löysin ne muutama vuosi sitten Prismasta mutta olen nähnyt noita vielä myynnissä, joten voi vielä löytyä!:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.