maanantai 25. marraskuuta 2013

Ihana maanantai?


Oikein ihanaa maanantai iltaa kaikille! Vai voiko maanantai koskaan olla ihana?:D No mun päiväni on ainakin ollut tosi onnistunut autoni katsastusta lukuun ottamatta. Mulla ja poikaystävälläni on ollut pitkästä aikaa yhteinen vapaa. Nukuttiin aamulla pitkään ja syötiin täyttävä aamupala, napsittiin kuvia, käytiin kaupungilla asioilla ja ollaan nautittu olosta.:)

Käytiin äsken juoksulenkillä ja nähtiin taivaalla jotain tosi omituista.. Se oli sellainen outo rykelmä himmeitä valoja ja se liikkui tosi nopeasti..(?) Naurettiinkin, että se oli varmaan joulupukki rekensä kanssa!:D Siellä se oli jo tiedustelumatkallansa.:) Tarkkasilmäiset huomasi  muuten varmasti jo kuvasta, että tää jouluhullu pystytti jo joulukuusen meidän olohuoneeseen! Mutta se on mielestäni ihan sallittua, koska toi ei ole sellainen "aito" joulukuusi vaan ehkä enemminki pikkujoulukuusi.:) Ihanan tunnelmallista ja maisteltiin vähän joulusiideriäkin sen kunniaksi.

Nyt laitetaan uuniin vähän hot wingseja ja katotaan taas joku leffa. Oltiin muuten sunnuntaina taas elokuvissakin ja käytiin katsomassa Gravity 3D:na. Oli muuten ihan katsomisen arvoinen elokuva ja suosittelen kyllä, jos avaruus aiheiset elokuvat kiehtoo! Aika erilainen elokuva, mitä yleensä!

Mutta ihanaa illan jatkoa!:)

7 kommenttia:

  1. Minkä korkuinen kuusenne on? T. Itse menossa ostamaan tänään, ja tuo näyttäisi sopivan korkealta :D

    VastaaPoista
  2. Ihana Silja <3 hei miten tarkkaan katsot mitä suuhusi laitat? :) Kerro esim tämän päivän pöperöt mitä oot syönyt? :) olet niin solkassa kunnossa aina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon.♥ Me syödään aika paljon poikaystäväni tekemiä kotigurmeeruokia, hän kun rakastaa kokkailua, joten aina tulee kokeiltua jotain uutta, mutta terveellistä!:) Me lenkkeillään myös aika paljon, joten siitä se perushyvinvointi lähtee!:)

      Poista
  3. Ihana kuusi!! Mistä noita saa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HALUAN TIETÄÄ MYÖS

      Poista
    2. Tuo on jo aika vanha kuusi, mutta hankein sen muinoin muistaakseni Cittarista!:) Sieltä vois löytyä!

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.