tiistai 19. marraskuuta 2013

Indiedays Inspiration Day




Viime perjantaina matkustettiin Anniinan ja Katjan kanssa Helsinkiin, jossa järjestettiin lauantaina ensimmäinen Indiedaysin Blog Awards, jossa palkittii blogitaivaan säihkyvimmät tähdet ja jonka takia oon stressannut viimeiset kaksi viikkoa niin paljon, ettei musta oo paljoa irronnut tänne blogin puolelle. Pahoittelen suuresti, mutta olisin  ollut niin sanotusti vähän huonoa seuraa niiden päivien ajan, että parempi vain, kun pysyin poissa!:D

Mulla oli hirveä stressi kaikista vaatevalinnoista ja hädissäni tilasin yhden kauniin luomuksen Nellyltä, mikä ei tietenkään kerennyt tulemaan postissa ja aiheutti mulle niin kovat paineet etsiä jotain päällepantavaa, että pistin kaiken liikenevän energiani siihen. Harmitti kovasti, mutta kyllä sieltä vaatekaapista sitten jotakin löytyi, vaikkakin en kauhean tyytyväinen asuuni ollut. Päivätapahtumaan valitsin rennot löysät vaatteet, joissa oli mukava olla koko päivän ajan, illalla sitten makkarankuori päälle ja korot jalkaan! Illan pääjuhlasta muuten sitten lisää ihan erillisessä postauksessa.:)

Oltiin varattu hotellihuoneet Omenasta perjantaista sunnuntaihin, jotta oltais mahdollisimman skarppina seuraavana päivänä, eikä tulis kiire mihinkään, kun oltiin ilmottauduttu myös päivällä järjestettävään Inspiration Day -tapahtumaan, jossa pääsi tutustumaan toisiin bloggaajiin, tapaamaan yhteistyökumppaneita sekä osallistumaan erilaisiin tapahtumiin, joista mä ja Ansku valittiin mielenkiintoiselta kuulostanut drinkkikoulu!






Drinkkikoulussa ammattilaiset opettivat meille erilaisia maukkaita drinkkejä, joista en varmaan osaa tehdä vieläkään ainoatakaan, mutta hauskaa oli ja kyllähän sieltä jotain pieniä vinkkejä jäi mieleen! Erityisesti tuo pullonokkadelfiini -drinkkikoriste!;) Lopuksi saatiin vielä tehdä itse omat drinkit opettajien avustuksella ja oikein hyviähän niistä tuli!

Drinkkikoulun jälkeen meillä oli vapaata ohjelmaa ja kierreltiin jutustelemassa uusien ihastuttavien tuttavuuksien ja yhteistyökumppaneiden kanssa, otettiin valokuvia ja maisteltiin herkullisia snackseja, joita oli tarjolla sekä fiilisteltiin hyvää musiikkia!







Paikalle tulivat myös suositut ruotsalaiset bloggaajat Angelica ja Andreas, joiden ajatuksia, mielipiteitä ja vinkkejä bloggaamisesta oli kiva kuulla! Andreas tuli muakin moikkaamaan yhdessä vaiheessa, kun Ansku oli jossain räpsimässä kuvia ja siinä yksikseni seistä töllötin sitä suu auki(siltä musta ainakin tuntui..:D) ja menin täysin lukkoon, hymyilin ja mutisin vain jotain yksitoikkoista takaisin!:D Mutta mahtava fiilis jäi, että mutkin huomattiin, hih!

Todella mukava päivätapahtuma ja iloisin mielin lähdettiin goodiebagien kanssa takaisin hotellille valmistautumaan suureen iltaan! Terkkuja teille kaikille ihanille moikanneille, toivottavasti nähdään vielä joskus uudelleen!:) Viimeistään sitten ensi vuoden Blog Awardseissa!:)

15 kommenttia:

  1. Ois ollu niin ihana tulla juttelemaan sulle, mutta aika meni niin hirmu nopeesti :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivä meni kyllä niin nopeasti, mutta toivottavasti tulee pian joku toinen tapahtuma, jossa voidaan nähdä!!:) ♥ Ihanan videon olitte ottaneet päivästä!:)

      Poista
  2. Oli kyllä mielettömän kiva viikonloppu, aika vaan meni niin kauheeta vauhtia että tuntui ettei kenenkään kanssa ehtinyt oikein kunnolla vaihtaa kuulumisia ;) Toivottavasti nähdään kuitenkin pian taas! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin kivaa ja voitais suunnitella ehdottomasti jotain tapaamista taas porukalla!:) ♥

      Poista
  3. Kiva, että uskalsin tulla moikkaamaan teitä, sillä vaikutitte tosi symppiksiltä! ♥ Toivottavasti nähdään taas pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös!! Oli ihana tutustua ja toivottavasti nähdään pian taas uudelleen!:)♥ Vois ihan järkätä jotain!

      Poista
  4. Voi miten kaunis oot ♥ Harmi kun en päässyt paikalle :( Olisin niin halunnut tavata sut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin etsein sua!:( Harmi, ettet päässyt paikalle, mutta ehdottomasti kyllä nähdään vielä joskus!!♥

      Poista
  5. Ihana blogi ja miten kaunis olet! Onneksi Anniinan kautta löysin tämän! :)

    VastaaPoista
  6. Onko tuo Anniina yhtä itsekeskeinen livenä? Se kun ei julkaise normikommenttejakaan, ainoastaan kehut. Sinä vaikutat niin sydämelliseltä, joten on vaikea nähdä että olet tuollaisen ystävä. Lopetin juuri hänen bloginsa lukemisen ja harmi että olikin sulla tämä uusimmissa postauksissa. Täytyy skipata kaikki nämä sitten missä tuo esiintyy. Kiinnostaa vaan tietää, koska moni on niin sanonut - ihan bloggaajienkin suusta olen kuullut vaikka mitä hänestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon sanaton. Ihan oikeastiko tuut tänne kyseenalaistamaan Siljan ystävyyssuhteita ja miettimään et minkä takia kaveeraa sen ja sen kanssa. :D On sullakin pienet murheet.

      Poista
    2. Aina kannattaa tutustua, ennenkuin tuomitsee!:) Mun eräs ystäväni tuomitsi mut joskus ensinäkemältä, kunnes tutustui ja meistä tuli erittäin hyviä ystäviä. Välillä tätä itsekin täytyy itselle muistuttaa, mutta suosittelen!:)

      Poista
  7. hei mistä olet ostanut tuon neuleen? aivan ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!:) Se on ostettu Citymarketin naistenosastolta!:D

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.