torstai 21. marraskuuta 2013

Shoppailu sunnuntai

Viimeinen päivä Helsingissä, josta piti ottaa kaikki irti shoppailun merkeissä! Herättiin suht aikaisin, laitettiin itsemme kuntoon ja lähdettiin aamupalalle Cafe Engeliin, jossa syötiin vatsamme täyteen ja voi miten ihana aamupala! Tällaisen kun saisi joka aamu, niin lähtisi päivä täydellisesti käyntiin!




Aamupalan jälkeen oli niin iloinen ja raukea olo ja lähdettiin reippaina ulos myrskyyn napsimaan kuvia ja shoppailemaan! Ulkona oli oikeasti niin kova tuuli, että vastatuulessa oli vaikea päästä eteenpäin. Onneksi löysin Mangosta uuden lämpöisen untuvatakin, jonka laitoin heti päälle, niin Anniina sai mun takin päällensä, kun raukka paleli tolla nahkiksellaan!
Tavattiin Annika ja Marika Kampissa ja kierreltiin kauppoja. Mulla oli kerrankin tuuria shoppailussa, kun löysin kaiken tarvitsemani talvea varten. Edellä mainitun takin lisäksi löysin uudet ylipolvensaappaat Biancosta ja toiset kauan himoitsemani kengät ostin Zarasta. Nyt voin hyvillä mielin jättää omat shoppailut sivuun ja hankkia loput joululahjat!:)

Katja ja Anniina





Helsinki on kyllä niin kaunis joulupuvussaan. Olisipa täällä Porissakin yhtä kaunis joulusomistus. Täällä kun kävelykadulla on vain pari valokehikkoa sekä pari hassua joulukuusta, jotka on koristeltu vain puolesta välistä ylöspäin, ettei niille tehdä ilkivaltaa.:( Ärsyttää, kun kaikki hieno ja kaunis täytyy aina tuhota.
Jäätiin Stockan eteen räpsimään asukuvia joulukuusien edustalle ja sain yhteen kuvaan tollasen kivan seuralaisen!:D Ihmeteltiin hetken aikaa, että mitä se oikein tekee tossa, kun luulin, että sil on jotain asiaa, mutta se halus vaan mukaan kuvaan!x)


Ted Bakerilta löytyi ihan mulle tehty laukku! Toi jääkarhu esittää Hessua ja useat täällä tietää, että mä oon kova pingviini fani.:) Oon lapsesta asti kerännyt pehmolelu pingviineitä ja mulla on niitä aika paljon meidän porukoiden luona säilytyksessä! Mulle tuli tästä mieleen hauska juttu, kun pienenä lähdettiin perheen kanssa Norjaan lomamatkalle ja yövyttiin sitten yhdessä hotellissa ja jatkettiin seuraavana päivänä matkaa. No olinhan mä tietysti unohtanut mun pingviinit sinne patjan väliin ja siitökö se poru syntyi. Kaikki muut olis jatkanu kylmästi matkaa, mutta isi kääntyi takaisin yli 100km jälkeen hakemaan mun pingviineitä.

Meidän piti mennä Starbucksiin kahville vielä ennen lähtöä, mutta kun nähtiin se kilometrin mittainen jono siinä edustalla, niin päätettiin suosiolla etsiä joku toinen kahvila. Sitten olikin jo aika lähteä kohti kotia, jotta mä ehtisin vielä mun junaan, joka lähtis Poriin ja aika niukille meni! Juna oli just lähdössä mutta onneks mä ehdein kantamuksineni ajoissa!:D Kotiin päästyäni olinkin jo niin katki, että kaaduin suoraan sänkyyn. 
Ihana viikonloppu kerta kaikkiaan!:) En tiedä voiko tätä nyt enempää hehkuttaakaan!:D Ihanaa!

22 kommenttia:

  1. Huii, miksi näin huonolaatuisia kuvia! Ei selvästikkään ole kamerassa vika vaan nettiin lataamisessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi isot pystykuvat vähän kärsi, kun ne oli pienempiä, mitä mä taas tänne blogii laitan , kun tahdon niiden olevan saman levusia:( Ja toi bloggerin kautta lataaminen heikentää niitä vielä entisestään, mutta en jostain syystä osaa käyttää muita kuvapalvelimia:/ ne on jotenkin niin hankalia! höh

      Poista
  2. Onpas toi eka kuva oikein erityisen kiva kuva susta! :) JA joo, kelpais tollanen aamupala mullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunokainen♥ Joo tollanen aamupala ja SÄNKYYN kiitos :D

      Poista
  3. Millä kameralla kuvaat?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tossa on nyt kahdella eri kameralla kuvattuja, Anniinan olympus minipen ja mun Canon eos1000D (suurin osa vaakakuvista), mä inhoon tota muin kameraa yli kaiken, mutta parempaakaan en nyt tähän väliin pysty vielä hankkimaan.:( :) Hyviä kuvia se ottaa valosassa mut jos on vähäänkään hämärää, niin tulee ihme höttöä.

      Poista
  4. ihana toi sun pingviini- tarina! :DD <3

    VastaaPoista
  5. Laita parempi kuva noista ylipolven saappaista :) onko ne sulla noissa kuvissa jalassa :) tai linkitä ne tähän :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä linkki!:)
      http://www.bianco.fi/naiselle/saappaat/pitk%C3%A4t-saappaat/marianna-boot/black/532237

      Poista
  6. Tuo sinun takki on niiiiin upea! Mistä tuonmoisia saa?

    T . Sarianna

    PS: Nyt on pakko päästä Hesaa joulushoppailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mä ihastuin siihen kans niin lujaa!:) Se on Mangosta!:)

      Poista
  7. Ihana ilme sulla tossa kuvassa hullun miehen kans! <3 :D Tuli tosta sun pingviinitarinasta mieleen meiän Siiri, sillä on yks ainut lelu mikä on sille kaikki kaikessa, ja sitäkin on monesti palattu hakemaan puolimatkasta jos on johonkin unohtunu kun ei vaan kestä katella sitä pienen koiran ahdistusta :'D

    Ihanaa nimpparia muuten! :)

    Heini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no aijaa!xD Ai kauheeta..:DD
      Hihi voi pikku Siiriä, ihana!♥ Ja kiitos paljon♥

      Poista
  8. vähänkö sulle sopisi hyvin noi omanväriset hiukset! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samaa mieltä ehdottomasti! Upee tuhkanharmaa sun omaväri. <3

      Poista
  9. Voi miten kaunis oot :) Ja haha suloinen toi pingviinitarina! Mulle kävi pienenä vähän vastaavasti Itävallassa, mutta kyse ei suinkaan ollu pingviineistä tai pehmoleluista muutenkaan vaan mun rakkaampiakin rakkaamista leluistani kävyistä :-D Olin keränny ne vaarin kanssa mökillä Suomessa eräänä kesänä ja mitkään muut kävyt ei tietenkään ollu sama asia kun ne tietyt, joten niitä palattiin sitten hakemaan hotellilta haha!

    Erika

    PS.Ai niin tänään on Siljan nimipäivä, joten paljon nimpparionnea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon nimpparionnitteluista ja kauniista sanoista!♥ Haha ja ihana tuo käpy juttu!:DD ♥

      Poista
  10. Haha tuo setä :D en kestä :D pingviinit on niin mielettömän ihania ettei tosi :) samoin jääkarhut! Panda tao tao on mulle ollut pienenä se tärkein! Aw ja vielä oon heikkona niihin ;) halauksia kaunotar! Ja hyvää viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin kaunokainen♥ Haha joo toi mies oli ihan huippu:D Miks mä aina törmään kaikkiin tollasiin..x)

      Poista
  11. Ihana jouluinen Helsinki<3 Oot kyllä aina vaan niin nättinä, ihan kateeks käy! :) Kannattaa muuten kokeilla kuvien lataamiseen flickriä, se on oikeesti aika helppo vaikka vaikuttaakin hankalalta aluks lisäillä sitä kautta niitä kuvia. Kuvanlaatu pysyy entisellään ja värit ei vääristy mitä blogger välillä tekee. =) Kirjotat googleen tyyliin jotain "miten ladata kuvat flickristä bloggeriin" niin sieltä tulee yksinkertasia ohjeita. Ne saattaa näyttää ihan hirveen monimutkasilta, mutta loppujen lopuks ei oo ollenkaan hankalaa! Eli jos kuvien laadun kanssa tuskailet, niin suosittelen edes koittamaan flickriä! :) Hah, sori kilometrikommentti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä!♥ Mä koitin joskus Flickriä mut se jotenki jäi, mutta täytyis ehdottomasti kokeilla uudestaan! Onko siellä jotain rajaa, kuinka paljon voi ladata kuvia?:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.