maanantai 4. marraskuuta 2013

Viikonloppu mahtavassa seurassa



Anniina ja Pete olivat meillä täällä Porissa lauantaista sunnuntaihin ja he tulivat jo aikaisin päivällä, jotta kerettäis tekemään mahdollisimman paljon kaikkea yhdessä. Silti tuntui, ettei aika riittänyt mihinkään ja paljon jäi tekemättä! Onneksi Tampere ja Pori ei oo oikeesti niin kaukana toisistaan ja näkeminen on ihan järjestämisestä kiinni, joten seuraavaa kertaa innolla taas odotellessa!

Aluksi hengailtiin vähän aikaa meillä ja lähdettiin aika pian taksilla keskustaan, sillä kaikilla alkoi olemaan jo kova nälkä. Miten musta tuntuu, että jokaisessa postauksessa kaikilla on aina kauhea nälkä ja kokoajan pääaiheena on se ruoka?!:D Anyway, ensin piti tietysti käydä napsimassa asukuvat ja päätettiin mennä Porin etelärantaan joen äärelle, koska syksyiset maisemat ovat aika karuja alastomine puineen.






Pojat siinä odottelee kärsimättömänä, että päästäis jatkamaan matkaa ravintolaan

Hetken aikaa arvottiin, että mihin mentäis syömään. Aluksi mielessä oli Amarillo, jonka jälkeen meinattiin mennä Panimoon, mutta lopuksi päädyttiin kuitenkin Amarilloon, mikä kaduttaa meitä vähän jälkeenpäin, sillä ruoka oli aikamoinen pettymys tällä kertaa.:/

Amarillo on aina ollut sellanen luotto paikka, josta on saanut hyvät ruoat ja vatsat täyteen, tunnelma on ollut rento ja on ollut kaikin puolin mukavaa. Tällä kertaa täytyy antaa pitkä miinus ravintolalle. Tilattiin Anskun kanssa puoliksi Chick Sampler -annos, josta pitäisi riittää hyvin kahdelle ihmiselle jaettavaksi. Mä oon syönyt tän annoksen monta kertaa ennenkin kavereiden kanssa puoliksi ja ollaan saatu vatsat hyvin täyteen, mutta nyt meen annos oli niin pieni, että olis ollut parempi, jos me oltais otettu itsellemme ihan omat ateriat. Ranskalaisia oli varmaan 10 kappaletta, kanafileet minikokoa ja muutkin komponentit puolitettu niin, että meille jäi ihan kauhea nälkä vielä syömisen jälkeen. Samoin oli poikien annokset ja vitsailtiinkin, että pitääkö sitä ihan totta lähteä Hesen kautta kotiin..
Kerrottiin asiasta tarjoilijalle, kun hän tuli kysymään, onko ruoat ok, eikä hän reagoinut asiaan millään tavalla, nauroi vain ja lähti pois. Toinen tarjoilija sentään vähän pahoitteli, mutta kaikille jäi vähän paska fiilis tosta, kun asiaa ei hoidettu niin, kuin olis pitänyt. Laskusta alennettiin vähän, mutta mun mielestä asian olis voinut hoitaa kuntoon jo alussa, kun kerrottiin ruoasta. Olis tuonut vaikka lisälautasella ranskalaisia lisää.





Ei kuitenkaan annettu Amarillo reissun pilata meidän iltaa, vaan jatkettiin jälkkärille Kirjakauppaan ja ennen lähtöä vielä Huntersiin juomaan kirsikkakaljat! 

Ei tosiaan menty ihan Hesburgerin kautta kotiin, mutta alettiin melkein heti tekemään meillä ruokaa, kun kaikkien vatsat kurni edelleen! Onneks oltiin varauduttu iltapalaan ja pojat teki meille pizzaa ja halloumsalaattia, kun me käytiin Anskun kanssa Hessun kanssa pienellä iltalenkillä.

Anniina teki mulle lenkin jälkeen dekoltee-niska hieronnan ja voi luoja se oli ihanaa! En meinannut enää haluta nousta ollenkaan, kun pojat huusi, että ruoka on valmis ja heti syömään..mä olisin niin voinut jäädä makaamaan siihen koko loppuillaksi! Oli aika raukea olo ja ruoka oli myös kympin arvoinen suoritus! Eipä jäänyt enää nälkä!







Tein meille jälkiruoaksi tollasta suussasulavaa "kakkua", jossa oli niinkin yksinkertaiset komponentit, kuin marenkia, tuoreita mansikoita ja kermavaahtoa. Tehtiin tätä samaa mun työkavereiden kanssa silloin eräs ilta ja oli yhtä hyvä menestys tälläkin kertaa, kun jälkkäri ehti olla varmaan 5minuuttia pöydässä, kunnes kaikki oli syöty!:D Ihan täydellistä!

Pelattiin Mario Partya, juotiin viiniä ja lopuksi katottiin halloweenin kunniaksi kauhuelokuva, joka oli niin surkea, että Ansku jaksoi katsoa sitä ensimmäiset 5 minuuttia ennenkuin nukahti, Pete puoli tuntia ja me poikaystävän kanssa katottiin silmät ristissä elokuva loppuun asti, vaikka se ei todellakaan ollut katsomisen arvoinen.:D





Herättiin aika hyvissä ajoin aamulla ja alettiin tekemään meille pientä aamubrunssia. Kaikki mahtavat ideat syntyy yleensä hetken mielijohteesta ja saatiin yhtäkkiä päähän, että lähdetään yhdessä Tampereelle Ideaparkkiin shoppailemaan! Pete ei ikävä kyllä päässyt mukaan, kun häntä odotti vielä työt, mutta me mentiin sitten kolmisteen.

Mä yritin etsiä itselleni pitkävartisia tasapohjaisia, mutta siroja saappaita, mutta mistään ei löytynyt kivannäköisiä malleja.:/  Tilasin jokin aika sitten Zalandolta yhdet, mutta nekään eivät istuneet, joten palautukseen meni. Täytyy etsiä vielä jostain muualta! Tarkoitus olisi päästä vielä ennen joulua käymään jossain reissussa Anskun ja Peten kanssa, jos vaan saadaan aikataulut sopimaan yksiin.:)


Mukavaa viikon alkua!

21 kommenttia:

  1. wow sinulla on upean vaalet hiukset! Olen kateellinen. värjäätkö itse jollain kaupan värillä vai käytkö kampaajalla? :) minulla on myös vaalet hiukset mutta olen yrittänyt löytää ihanneväriä ja sinulla se on! edelleen, olen kade!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon♥ Värjään tyven itse kotona ja tällä hetkellä mulla on luottoväreinä Schwarzkopfin Ice blonde ja Loreal preference sävy stocholm!:)

      Poista
  2. Musta tuntuu, et Amarillo pienentää koko ajan annoksia, ollaan nimittäin kavereiden kanssa huomattu sama juttu... Vuohenjuustoa laitetaan enää puolikas jne. Valitettiin tästä kans tarjoilijalle, ja vastaus oli vaan "joo, nykyään on näin" ja hymy päälle. Ok :D

    Kiva, että teillä oli muuten onnistunut viikonloppu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä ihan naurettavan pieni tuo annos jos kahdelle oli tarkoitettu!:( Laitoin jo palautettakin Amarillon sivuille. Toivotaan, että muuttavat annoskokoja ja asiakaspalvelua sassiin!

      Poista
  3. Tosi kiva asu ja sun hiukset on kyllä tosi kauniit:)
    Mukavaa viikonalkua sinnekin!! <3

    xx Sarina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti♥ Ihanaa loppuviikkoa sinulle!:)♥

      Poista
  4. Noista kengistä mitä etsit niin itse ostin biancosta polveen asti ulottuvat matala pohjaiset saappaat,todella kauniit, sirot ja yksinkertaiset:) kuullosti tosi kivalle teiän viikonloppu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Täytyy käydä metsästämässä, jos mäkin vihdoin löytäisin ne mun kengät!:D

      Poista
  5. Nam toi marenkikakku, täällä vesi kielellä mietin kuinka herkkua se mahtaa ollakaan :D alottelen nyt pienimuotosta karkkilakkoa ja on tää alku kyllä aikamoista tuskaa :P
    Hessun ilme on muuten jotain niin söpöö tossa kuvassa! <3

    Heini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli hyvää!!♥ Täytyy tehdä teillekin seuraavalla kerralla!:D Mä oon kans nyt yrittänyt vähän himmailla tota sokerin käyttöä. Tänään vasta eka kunnon päivä ilman karkkia...x) mitäköhän tästäkin tulee...
      P.S.Koska nähdäään!?:D

      Poista
  6. Näyttää kyllä ihan alkupala annokselta toi teidän chick sampler! Mä oon tilannu kavereiden kanssa ton useesti tampereen amarillossa ja aina on ollu niin paljon syömistä ettei oo jaksettu syödä :o Onkohan se kokki voinu erehtyä jotenki eihän tosta ny saa mitään "isoon nälkään" annosta :D Kai laitoitte kirjallista palautetta? :)

    Kiva kuitenkin että teillä oli muuten hauska vklp, en kyllä epäile sitä yhtään!! ;)
    ps. koska lähetään keilaan taas?
    -Heidii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kyllä näyttää haha!:D Joo laitoin ja linkitin mun ja anskun blogit siihen, että näkee kuvineen kaikkineen ja nää teidän muidenkin mielipiteet! Toivottavasti ottavat kantaa!
      Ja ehdottomasti pitäis nähdä taas pitkästä aikaa, kun oli viimekskin niin kivaa! Mut tosta keilaamisesta en oo ihan varma..;D♥

      Poista
  7. Kannattaa kirjoittaa Amarillon sivujen kautta vielä palaute! Onhan toi nyt harmi että hinnat pysyy samana/nousee ja annokset senkun pienenee :/ kyllä amarillosta tosiaan on ennen nälkä lähtenyt...

    VastaaPoista
  8. Ihana viikonloppu ollut teillä! <3 :) ja niin kauniina olette! :) Hessukin yhtä hienona kun aina :D niin suloinen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, kiitos!:) Hessu on kyllä aina niin söpis!:D♥

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Onneks nähdään taas pian!!♥ Ja sitte reissua suunnittelemaan!

      Poista
  10. Kyllä aina ennenki ainaki ku oon just tuolla samaisessa ja muissakin Amarilloissa käyny, ja tilannu tuon annoksen siskon kanssa, niin on ollu samaa kokoluokkaa ku teillä ja hyvin on nälkä lähtenyt! Eikä oo tosiaan mikään pikkunälkä ollut :DD

    VastaaPoista
  11. Toi "dekoltee" kirjotetaan ensinnäkin ceellä ja toiseks se kirjotetaan oikein näin "decollete" :-) mutta lausutaan just noin "dekoltee" :DD
    T. Kosmetologiopiskelija Porista!

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.