keskiviikko 1. tammikuuta 2014

2014 the year I turn my can`ts into cans and my dreams into plans! ♥

2014-01-01g

Oikein ihanaa alkanutta vuotta kaikille! Toivottavasti tämä uusi vuosi tuo tullessaan uusia ihania kokemuksia ja paljon onnea kaikille! Vietettiin vuodenvaihdetta meillä kotona poikaystäväni ja isosiskoni kanssa. Oltiin kaikki niin väsyneitä, että ei sen koommin jaksettu lähteä edes ulos katsomaan raketteja, vaan toivoteltiin toisillemme hyvät uudet vuodet herkullista ruokaa tehden, elokuvia katsellen ja rentoutuen!

Hessu piti jättää maalle vanhempieni hellään huomaan rakettien paukuttelun takia ja vaikka siellä ei hirveästi ilotulitteita ammuttu, niin Hessu vietti koko eilisen illan ja aamun heidän saunassa lauteiden alla makoillen.:( Voi pikkuista.. Onneksi paukuttelu on nyt ohi ja pelko poissa. Hessulla on muuten tänään viides syntymäpäivä! Haettiin hänet äskettäin takaisin kotiin ja ollaan hemmoteltu täällä kera halien ja herkkujen.

059

Mun jalka voi jo paremmin ja innolla odotan, koska pääsen taas vetämään lenkkarit jalkaan. Herkuttelu on päässyt nyt täysiin mittoihinsa ja olo on sen mukainen, että salaatti maistuu taatusti paremmalta, kuin koskaan ennen!

Joulukalenteriin vielä palaten, iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille mielenkiintoisista ja hauskoista postausehdotuksista! Ihana kuulla, että juttuni ovat teitä piristäneet ja blogiani on ollut mukavaa luettavaa, toivon, että myöskin jatkossa viihdytte juttujeni parissa ja toteutan toivomianne postausideoita mielelläni!:) Victoria`s Secretin Body Mistin itselleen voitti Christina! Paljon onnea! Olen ottanut sinuun yhteyttä sähköpostilla!

18 kommenttia:

  1. Apua Silja oon luullu että oon jotain 18-22v ja sit menin tuolta välilehdestä lukemaan sun tiedot ja iän. :D Luin tosta tekstistä että Hessu on 5v ja aloin miettii että hetkinen, et voi kyllä mikään 18v olla... En tarkoita pahalla, oli vaan hassua kun luulin sua paljon nuoremmaksi. :)
    Meillä on 7kk ikäinen koiranpentu ja se veteli sikeitä koko paukuttelun ajan eikä ollut moksiskaan, onneksi. Uusivuosi on kyllä monelle eläimelle raskasta :/ Oikein ihanaa vuotta sulle ja Hessu-koiralle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihana kuulla, etten sentään oo ihan vielä rupsahtanut!:D
      Kun Hessu oli pentu, niin hän ei pelännyt raketteja, mutta jotenkin, kun ikää on tullut lisää, on alkanut niitä pelkäämään.:( No, onneksi räjäytellään yleensä vain kaksi kertaa vuodessa, venetsialaisissa ja uutena vuotena!:)

      Poista
    2. Ja ihanaa uutta vuotta teille myös!:)♥

      Poista
  2. Ihana banneri! <3 oikein ihanaa ja rakkaudentäyteistä uutta vuotta sinulle ja teille kaikille sekä Hessulle tottakai! Synttärirapsutteluja myöskin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon♥ Taistelin tuon bannerin kanssa jonkin aikaa, kun sommittelin sitä!:) Aivan ihanaa uutta vuotta sinulle myös!♥

      Poista
  3. Hyvää uutta vuotta sinullekkin Silja, olkoon se ihana ja täynnä onnellisia hetkiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa uutta vuotta sinullekin Anette♥ Olisi kiva nähdä taas pitkästä aikaa. Mennään vaikka kaupungille joskus?:)

      Poista
  4. Onnellista ja ihanaa uutta vuotta myös sulle Silja! :) ♥

    Erika

    VastaaPoista
  5. Hessulle synttärionnittelut! :D

    VastaaPoista
  6. Upea uusi banneri. ♡
    Meillä oli kans rauhallinen uusi vuosi. Ehkä hyvä niin. ;-)
    Ihanaa uutta vuotta 2014 Silja! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja ihanaa uutta vuotta sinulle myös!♥

      Poista
  7. ruuat näyttää herkullisilta, tulee ihan vesi kielelle :D voisit laittaa reseptit jakoon!

    VastaaPoista
  8. Eksyin blogiisi taannoin, kun sattumalta bongasin kuvia noista sinun DIY-jutuistasi, olet todella taitava :)
    Sitä piti kysyä, että mistä olet löytänyt nuo Chips & Sweets - kulhot? Olen jossain niitä nähnyt, mutta ne jäi silloin ostamatta ja nyt en ole niihin törmännyt missään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos kovasti!:) Tykkään hirveästi askarrella kaikenlaisia juttuja ja mieli oikein halajaa uusia inspiraatioita!
      Oon bongannut noita kulhoja Askosta ja Porin Mokka -liikkeessä! Porin Askossa ne oli ainakin jokin aika sitten tarjouksessa, joten kannattaa käydä kurkkimassa muuallakin, etteivät vain ehdi myymään tuotteita loppuun!:)

      Poista
    2. Kiitos vastauksestasi!! Täytyypäs kipaista Askoon, kun seuraavan kerran menen naapurikaupunkiin, josta kyseinen putiikki löytyy :)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.