keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Mitä minulle kuuluu?

En oo saanut aikaiseksi kirjoittaa tänne pariin päivään mitään, joten jaan tänne vähän viime päivien kuvasaldoa.

004
125
Oon innostunut tekemään aamuisin herkullisia terveellisiä smoothieita. Mun mielestä yksi ihanimmista asioista on syödä herkullinen aamupala ihan kaikessa rauhassa siistissä kodissa lukien samalla uusimpia blogipäivityksiä IPadilta. Sain äidiltä kauniita vaaleanpunaisia tulppaaneja koristamaan meidän keittiön pöytää, tuli ihanan keväinen fiilis, vaikka emme taida vielä vähään aikaan saada siitä nauttiakaan.

2014-01-041
Paita, wetlook legginsit, korkokengät ja rannekorut - HerSecret (saatu)
Uusia ihanuuksia HerSecretiltä Tilasin uudet wetlook legginsit vanhojen tilalle ja tykkään näistä todella paljon!
037
suloiset Soap & Glory kosteuttavat ja pehmittävät vartalovoit täältä ja täältä

018
Bourjois Smile Enhancing Gloss and Brightening Gel huulikiilto

040
Payot kosteusvoide, silmänympärysvoide vitamin e
Mun iho on talvisin todella kuiva ja joudun rasvailemaan sitä aika paljon, jottei iho kiristä tai käsien iho halkeile verille. Sain jokin aika sitten JTBeautyOutlet nimiseltä kosmetiikan verkkokaupalta ihanan piristys paketin postissa, joka sisälsi erilaisia kosteuttavia tuotteita ja huulikiillon.

JTBeauty Outlet myy erilaisia kauneudenhoitotuotteita kivaan hintaan eri merkeiltä, Kosmetiikasta löytyy mm. Clinique, Lancome, Clarins, YSL, Urban Decay, Loreal, Rimmel, Michael Kors sekä eri histenhoito merkkejä mm. Redken, Paul Mitchell, Tigi, Osis+ ja monia muita laadukkaita merkkejä lukeutuen ihonhoitoon, vartalonhoitoon sekä meikkisiveltimiin ja muihin tarvikkeisiin! Löysin itse monia itseäni kiinnostavia tuotteita ja aion kyllä ehdottomasti tilata lähiaikoina jotain pientä kivaa itselleni piristykseksi!Mutta nyt siihen yllätyslaatikon sisältöön:

Soap & Glory vartalovoit olivat mun ehdottomat lempparini ihanan tuoksunsa takia! Olen levittänyt jompaa kumpaa aina suihkun jälkeen kuivalle iholle sääriin ja käsivarsiin ja voi, miten ihanan pehmeä ihosta tulee!:) Tykkään näistä kummastakin tosi paljon.

Bourjois Smile Enhancing Gloss and Brightening Gel huulikiilto ja hampaiden irkastaja geeli. Sauvan toisessa päässä on huulikiilto ja toisessa geeli jota levitetään hampaisiin hymyn kirkastamiseksi! Hampaiden kirkastamisesta en tiedä, mutta tuo huulikiilto on tosi ihanaa ja olenkin käyttänyt sitä useampana päivänä töissä! Mä en yleensä ole mikään huulikiiltojen tai punienkaan käyttäjä, mutta tämä jättää kivan luonnollisen punan ja kestääkin huulilla ihan kivasti!:)

Payot Soothing Reconstructing Care hoitovoide kuivalle iholle. Käytän tätä töissä, koska tämä imeytyy käsiin todella nopeasti eikä jätä inhottavaa tahmeaa oloa iholle.

Boots Vitamin E silmänympärysvoide suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. En ole tottunut käyttämään silmänympärysvoiteita, mutta olen laittanut tätä aina yöksi silmänympärysiholle. En osaa siis vielä sen enempää kertoa silmänympärysvoiteista, mutta iho tietysti tuntuu pehmeämmältä ja kosteutetummalta!

042
Siivosin korulaatikkoni järjestykseen..

052Sekä vähän kotiakin..

010 013 Tilasin Elloksen outletista itselleni kesäksi ihanat timanttitohvelit hintaan 17,90€, joissa alkuperäinen hinta oli 59€. Nämä oli niin kivat ja ihanat jalassa, että aion tilata nämä myös kultaisena sekä mustana!

028
mustat, valkoiset
Sain HerSecretiltä kauniita uusia alusvaatteita Mun mielestä hyvä pukeutuminen lähtee ihan alusvaatteista asti. Se, että alusvaatteet ovat mukavat, niiden täytyy olla mielestäni myös kauniit! Itse rakastan alusvaatteita, joista löytyy kimallusta ja pitsiä ja kauniita yksityiskohtia!

022
Söin herkullisia wrappeja, joihin laitoin täytteeksi salaattia, kirsikkatomaatteja, avocadoa, raejuustoa, kalkkunasuikaleita sekä creme bonjourin aurinkokuivattu tomaatti -levitettä. Herkullista!

001 Herkuteltiin myös yhtenä päivänä paistamalla banaanin puolikkaat tilkassa voita ja fariinisokeria, jotta banaani sai herkullisen makean ja rapean pinnan ja söimme niitä kera kylmän vaniljajäätelön. Aivan taivaallista! Suosittelen kokeilemaan, jos kaapistasi löytyy banaaneja ja vähän tekisi mieli jotain herkkua!

122Lenkkeiltiin Hessun kanssa ja nautittiin lumesta. Hessu tosin jotuu tästä edes käyttämään punaisia sukkiaan aina ulos mentäessä, kun lumi tarraa ikävästi varpaiden väliin, eikä lenkki oikein sen takia kulje.:/ 

001
003 022 010 Kun poikaystäväni lähti taas töihin päin, katselin putkeen neljä elokuvaa ja rentouduin Happy Joen parissa. Elokuva maratonin jälkeen mun pää särki niin vietävästi, kun olin itkenyt niin paljon elokuvien surullisissa ja onnellisissa kohtauksissa, etten kerta kaikkiaan kyennyt tekemään muuta, kuin painumaan pehkuihin särkylääkkeen saattelemana. 

Ihanaa, kohta on taas viikonloppu ja kaikkea ihanaa tekemistä luvassa!:) Ja kohta alkaa myös mun talvilomani, joka saa alun ihanalla reissulla kera ihanien ystävien Anniinan ja Peten! Can`t wait!

44 kommenttia:

  1. Oivoi tulispa se meidän reissu nopeesti, en jaksa odottaa!!!!!!♥

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana koti teillä :) Eksyin vahingossa blogiisi ja aijon lukea sitä vastaisuudessakin! Meillä myös rakennusprojekti meneillään ja Villa Ilo toimii inspiraation lähteenä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmuisesti♥ :) Villa Ilo on kyllä ihana inspiraatio!

      Poista
  3. Nautin katsellessani kuviasi! Lisää tällaisia tunnelmakuvia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla, että tällainen kuvapainotteinenkin postaus on kiva! :)♥

      Poista
  4. Oih miten ihana tuo banneri! Ja rakastan mustia seiniä, itse haaveilen tumman harmaasta makuuhuoneen seinästä, etenkin jos siinä olisi jotain viktoriaanista koristelua! Ja onhan tuo olohuone myös aivan ihanan kotoisan näköinen :) Nyt iski mullekin karkkihimo... :D
    Stella xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihanainen♥♥ hahaa, ite yritän nyt kans vähän hillitä tota mun karkkihimoani:D

      Poista
  5. Onks suomen huippumalli alkanu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, kun tuo oli uusinta.:( höh, sais kyllä alkaa, noita jaksoja oli kiva katsella!:)

      Poista
  6. Oi tuo teidän koti <3 Haha miten suloinen kuva Hessusta, jotenkin niin onnellisen näköinen :) oon samanlainen että itken aina ku elokuvissa sattuu jotain koskettavaa - hyvää tai pahaa. Oi varmasti ihana reissu teillä tulossa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana♥ Hessu on kyl ihan huippu aina noissa kamera poseerauksissaan! :D haha

      Poista
  7. Kivoja kuvia postauksen täydeltä! :) Pakko kokeilla tota banaanijuttua heti huomenna, kuulosti niin herkulliselta nam nam! Mihin päin ootte lähdössä reissuun? Ja muuten vielä yks juttu ihan tän postauksen ulkopuolelta eli onko multa menny ohi se videovastausten viimenen osa vai onko vaan niin, ettei sitä oo vielä tullu? :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos paljon♥ Maistoitko jo banskuherkkua? :) Mitä pidit?:)
      Joo se vika video on jäänyt, kun hukkasin sen mun kysymyslajittelulapun jonnekin.:( Mutta ei kai se haittaa, jos vahingossa sinne eksyisikin joku kysyys, mitä ollaan jo kysytty tjt.:) yritän pistää alulle!

      Poista
  8. Teidän koti on kyllä ihan täydellinen <3 Mulla on kauhea sisustusbuumi menossa, tekisi koko ajan mieli hankkia jotakin uutta kotiin :D Upea tuo makkarin korkea kynttelikkö, wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika♥ Mulla on kans varmaan aina ympäri vuoden kauhea sisustushimo.:D No, ehkä sitten, kun saadaan kämppä pystyyn saan hieman turrutettua sitä!

      Poista
  9. Ihanat lautaset! :D mistä noi on? Haluan ehdottomasti tuollaiset mun tylsien basicien tilalle!
    Ihana blogi sulla ja kaunis koti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti♥ Lautaset on ihan Ikeasta!:) Ollaan kyllä tykätty noista tosi paljon, kivaa vaihtelua perus pyöreiden tilalle, annoksetkin näyttää jotenkin tyylikkäämmiltä noissa! :)

      Poista
  10. Toi banaaniherkku kuulostaa täydelliseltä!

    VastaaPoista
  11. Ihana sisustus talossanne :)

    VastaaPoista
  12. Kuka sen louis vuitton laukku kisan voitti ? Oliks se joku huijaus kun siittä ei oo kuulunu mitään siitä arvonnasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siitä ilmoitettiin heidän facebook sivuillaan!:) Arvonnan voittajan julkistaminen kesti hieman sen takia, kun voittajaa ei oltu saatu kiinni!

      Poista
  13. Yritin pitkään ettiä sun blogista sitä vaahtokarkki suklaa jäädytettävää herkku "mössöö" tai sitä postausta mut en löytäny mistää :( voitko linkkaa sen tähä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://bebeeh.blogspot.fi/2013/12/joulukalenteri-luukku-15.html

      Täällä se on! :) Herkkuhetkiä!♥

      Poista
  14. Aivan ihanan näköinen koti teillä! Ootko tehny ikinä kotipostausta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Edellisestä asunnosta tein, mutta tästä nykyisestä en ole sellaista koko esittelyä vielä tehnyt.:)

      Poista
  15. Hei Silja! Mistä tuo teidän TV-taso on? Etsimme juuri tuon tyylistä, muttei ole sattunut silmään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!:)
      Tv-taso on Porin vaihtokalusteesta joskus ostettu! Sekin liike on muuttunut tässä vuosien varrella, joten en tiedä onko heillä kyseistä tasoa enää mallistossaan? Mutta kannattaa kysellä!:)

      Poista
  16. mustakin kivat alusvaatteet on kaiken a ja o. en haluais kuullostaa ilkeeltä, mutta noi hersecretin alkkarit näyttää joltain halvoilta kiinastringeiltä XD

    VastaaPoista
  17. Hei! Mistä olet ostanut nuo ihanat kynttilänjalat tuossa olohuoneen pöydällä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia,siinä on Ikeasta, Kaipir-sisustuskaupasta sekä Pentikistä ostettuja kynttilänjalkoja!:)

      Poista
  18. Hersecretin mallit näyttää niin epäaidoilta ja kuvat muokatuilta, että huhhuh... Kuvien perusteella: tuskin kauheen monen päälle mahtuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen takia HerSecret tekeekin yhteistyötä monien bloggaajien, myös minun kanssani, jotta vaatteista tulee selkeämpi käsitys "oikeiden" ihmisten päällä! :)

      Poista
    2. Lisäyksenä vielä, että itse olen tykännyt heidän vaatteistaan todella paljon!:)

      Poista
  19. Aivan ihania kuvia! Oon lueskellut blogiasi aikas kauan ja nyt pakko kehua, että blogisi kuuluu suosikkeihini :)

    VastaaPoista
  20. Aivan ihanat nua valkoiset timanttityynyt,mistä olet ne löytänyt?(=

    VastaaPoista
  21. Aivan ihana makkari!! Pakko kysyä nyt kun selailin blogiasi, että mistä tuo täydellinen korkea kynttilänjalka hommeli on ostettu? Etsin samanlaista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti!:) Kynttilänjalan ostin meiltä töistä, eli Timanttiset E. Lindroosilta, mutta emme ole ottaneet niitä enää myyntiin.:( Huomasin kyllä Jotexilla olevan myynnissä tuollaista korkeaa kynttilänjalkaa!:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.