sunnuntai 5. tammikuuta 2014

My sunday

002 010
020 012 005

Herättiin tänään vasta yhdentoista aikaan, kun herättiin äitini soittoon, oltaisiin muuten varmaan jatkettu vielä unia. Oli ihanaa nukkua pitkästä aikaa ihan kunnolla, nousta rauhassa ja nauttia aamusta. Kokeilin uutta lahjaksi saamaani suklaakasvonaamiota ja syötiin herkullinen aamupala. Me oltiin sovittu, että mun vanhemmat ja mummo tulisi meille tänään kahvittelemaan siinä neljän aikoihin, kun mummo ei ollut vielä nähnyt tätä meidän nykyistä asuntoa rempattuna, joten alettiin valmistautumaan kauppaan, suunniteltiin tarjottavia ja siivoiltiin kotia.

051
2014-01-05
046
Liivi - SheInSide(saatu), housut - Zara, Kengät - Zara, Rannekoru - Hilfiger, Laukku - LV
Päälle vedin uuden ihanan toppaliivin, jonka sain blogin kautta SheInsideltä. Ihan uskomatonta muuten, että nyt on Tammikuu ja näin lämmin, että tarkenee pelkällä toppaliivillä ulkona, kun pitäisi olla kylmä ja lunta kaikkialla! Jotenkin tosi sekava olo ja hankala miettiä, mitä laittaa ulos päälle, kun välillä jäätyy ja välillä paahtuu!

Kaupasta tultuamme alettiin kokkailemaan ja niinkuin aina, meidän porukat on aina vähän liiankin ajoissa ja meille meinas tulla kiire. Onneksi saatiin kaikki paikat kuntoon ja herkut loihdittua valmiiksi odottamaan syömistä!:)

065 056 053
Suolapaloiksi tehtiin Skagen toasteja ja makeana tarjottiin Mascarpone Mustikka Tiramisua. Oli muuten aika herkkua! Tiramisun ohje:
Ainekset:
3 Munaa
250g Mascarponejuustoa
mustikoita
sokeria
keksejä
vahvaa kahvia

Erottele keltuaiset ja valkuaiset omiin kulhoihin. Lisää keltuaisten joukkoon 3rkl sokeria ja vatkaa vaahdoksi. Lisää mascarponejuusto sekoittaen joukkoon. Lisää myös valkuaisen joukkoon 3rkl sokeria ja vatkaa kovaksi vaahdoksi, jonka jälkeen kaada mascarponevaahdon joukkoon varovasti nostellen.
Murskaa keksejä tarjoiluastioiden pohjalle ja kaada vahvaa kahvia 2rkl jokaiseen tarjoilukulhoon keksien päälle. Lisää kerros jäisiä mustikoita(tai tuoreita)  ja lopuksi mascarponevaahtoa päälle. Tarjoile viileänä!

071 069

Katottiin Voice Of Finlandia, jonka jälkeen vieraat lähti kotio päin ja me suunnattiin Hessun kanssa juoksulenkille karistamaan kilot päivällä syödyistä herkuista. Nyt rentoudutaan elokuvan parissa ja syödään salaattia ja lihaa iltapalaksi...tosiaan, kello on jo puoli yksitoista, mutta ihanaa, kun on vapaata, niin saa ottaa vähän rennommin!:)
Mulla on ollut kiva sunnuntai, vaikka ei sen kummempaa oo tapahtunutkaan, eikä aina tarvitsekaan! Pienetkin asiat ja arkiset jutut voi tehdä päivästä aivan loistavan!

112

44 kommenttia:

  1. Toast of skagen tai toast skagen, mut ei skagen toast :-)

    VastaaPoista
  2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! :) Mä tykkäsin tästä postauksesta tosi paljon.

    VastaaPoista
  3. Mä oon kade. Teillä on ihan hirmusen nätti sisustus - kunpa itsekin osaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitoksia paljon♥ Kyllä varmasti osaat itsekin!:) Mä saan paljon inspiraatiota erilaisista sisustusblogeista ja lehdistä! Sitten vain napsin vinkkejä, jotka miellyttävät eniten ja sovellan omaan kotiini!:)

      Poista
  4. Aivan ihana postaus! Näitä on aina kiva lukea. :-)
    Mukavalta kuulosti teidän sunnuntai. Nuo vapaat, kun saa nukkua oikein kunnolla, on kyllä parhautta! :-)
    Ihanaa viikkoa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, aivan ihana kuulla, että pidit♥ Koitan jatkossa tehdä enemmänkin päivä kanssani- tyylisiä postauksia.:)
      Ihanaa viikkoa sinulle myös♥

      Poista
  5. Voi sun sunnuntai kuulostaa ihanalta! :) Ihana sisustus :) Tykkään varsinkin noista kaikista kynttilöistä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Saija♥ Mä rakastan niin paljon kynttilöitä ja niiden tuomaa ihanaa rentouttavaa ja romanttista tunnelmaa!:)♥

      Poista
  6. Ihana Silja ja ihana postaus! Voisin kyllä muuttaa teille, niin kauniin näköistä teillä aina on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olet ihana!♥ Sun täytyy tulla kyläilemään joskus tänne meille!♥

      Poista
  7. Ihana postaus! :) onko noi sun lenkkikengät niken :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Ne on Adidaksen Clima Cool lenkkarit! Ihan mielettömät jalassa, kun ilma pääsee kiertämään, mutta kylmillä ilmoilla ei oikein kannata käyttää:D

      Poista
  8. Näyttää aivan ihanalta sunnuntailta♥! Niin rento ja mukava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Sunnuntait on kyllä sellasia ihania rentoilupäiviä.:)

      Poista
  9. Oii ihana toi valosysteemi tossa sohvan takana, tai mikä nyt onkaan! Mistä se on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon.♥ Olemme tehneet sen itse.:) Täältä voit lukea taulusta enemmän:
      http://bebeeh.blogspot.fi/2013/03/unique-work-of-art.html

      Poista
  10. Voi että teillä on niin ihana koti, voisin vaikka joka postauksessa katsella kuvia teidän sisustuksesta♥ Meillä on just samanlainen sisustusmaku! :) Haha huomasin että meillä on muuten samanlaiset verhot olohuoneessa kun teillä, tosin värit on vaan toisin päin ja just samanlaiset valot roikkuu verhotangosta! Hauskaa. :)
    Niin ja tosi kiva tuo sun toppaliivi. On kyllä vähän outoa että tammikuussa pärjää paksummalla paidalla ja toppaliivillä.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta viestistäsi!:) Haha me ollaankin sitten sisustuskaksosia!:D ♥ Nuo pallovalot ovat olleet kyllä ihana piristys sisustuksessa ja ihanan tunnelmalliset!:)
      Saisi kyllä tull pieni lumipeite, niin pääsisi nauttimaan hetken aikaa talvesta ja ulkonakin olisi vähän kuivempi ilma, kuin nyt!:) Ihanaa viikkoa sinulle!

      Poista
  11. Ai että! Ikinä en lakkaa ihailemasta tota sun tyylitajua sisustuksessa :) näyttää taas niin upeelta! :)

    VastaaPoista
  12. Heippa, Ootko tehnyt pitkään yhteistyötä Sheinside:n kanssa?
    Oliko se kiinalainen verkkokauppa? Haluaisin kysyä, kun vaikutat hyvin eläinystävälliseltä, että tiedätkö käyttääkö Sheinside angorakaneilta väkivalloin ja kiduttaen revittävää villaa vaatteissaan tai mistä Sheinside:n takkien turkikset on peräisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole tästä asiasta yhtään varma, mutta luulisin kyllä, että suurimmassa osassa heidän vaatteissa käytetään ihan keinoturkista, koska vaatteiden hinta on todella edullinen ja omissa vaatteissani on ainoastaan ollut keinokuitua ja turkista.
      Olen tehnyt SheInSiden kanssa yhteistyötä nyt noin puolisen vuotta.

      Poista
    2. http://www.sheinside.com/Multicolor-Random-Pattern-Real-Fur-Gilet-p-148650-cat-1735.html
      Onkohan tämä... Suoraan sanoen itkettää ajatella kuinka huonosti Aasian maissa eläimiä kohdellaan (lapsityövoimasta puhumattakaan) ja tässä tapauksessa vain sen takia, että me länsimaissa saataisiin edullisia "muodikkaita" vaatteita. Vaikka itse ei jotain tiettyä turkista/angoraa sisältävää vaatetta ostaisikaan, niin jotain muuta yrityksestä ostamalla tulee tukeneeksi tätä toimintaa kuitenkin?

      Poista
    3. Tämä asia on yksi elämän ikuisista kurimuksista. Sama kysymys nousee esille minkä tahansa vaateketjun kohdalla sekä onko oikein syödä lihaa tai käyttää nahkakenkiä, hanskoja yms.
      Itse yritän elää elämäni hyvin ja auttaa, jos mahdollista. Eläimet ovat minulle tärkeitä, mutta kuka pysyy perillä, missä on eläimiä kidutettu tai ihmisiä?:(

      Poista
  13. Kyllä tiellää näyttää ihanan kodikkaalle ja lämpöselle :) saman tyylistä sisustusta yritän itsekin rakentaa :)

    VastaaPoista
  14. Sulla on kyllä niin uskomattoman kaunis sisustustyyli! :) aina ihan haltioituneena täällä ihastelen kuvia teidän kodista :) <3 muutenkin teidän päivä on vaikuttanut niin mukavalta! :) lepposta illan jatkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoista♥ Päivä oli kyllä onnistunut ja ihanan leppoisa!:) Ihanaa päivää sinulle myös♥

      Poista
  15. Hei niin ja saako kysyä millä oot tuon bannerin tehnyt :)? Tuo on siis niin wau <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti♥ Käytän kuvankäsittelyssä Photoshop 7.0 sekä Picasaa!:)

      Poista
  16. Tosi kiva postaus :)<3 Tälläiset päivä kanssani tyyliset on tosi kivoja :)
    Miten oot saanut tuon youtubevideon noin pieneksi? Kiitos avusta jo etukäteen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Yritän jatkossa tehdä tämäntyylisiä postauksia enemmänkin!:)
      Youtube palkin saa pienemmäksi muuttamalla upotuskoodin height(korkeus) kohtaa pienemmäksi, esim minulla on 25!:)

      Poista
  17. En ole pitkään aikaan käynyt kommentoimassa, vaikka hengessä olenkin aina ollut mukana... Mutta nyt oli kyllä aivan pakko :P Ensinnäkin, ihanaa alkanutta vuotta ihanalle Siljalle! <3 Aivan älyttömän kaunis tuo banneri! Jotenkin henkeäsalpaavan upea!! Yksinkertaisesti WOW! :) Ja hitsi, miten mukavalta sunnuntailta näyttää ja kuulostaa, itsekin kaipaisi tuommoista vapaapäivää... Sä saat näistä postauksista jotenkin välittymään tänne ruudun toiselle puolen aivan erityisen rauhallisuuden/ rentouden fiiliksen! Uskomatonta, miten toisen blogilla voi olla näin suuri henkinen vaikutus :D Olet nro 1 <3

    - Madde

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hirmuisesti näistä kauniista sanoistasi Madde♥ Ja aivan ihanaa kuulla, että blogini saa hyvälle mielelle, kiitos kuuluu myös sinulle ja teille kaikille blogini lukijoille, kun piristätte myös minun päivääni♥ Näistä saa aina lisäintoa blogin kirjoittamiseen!

      Poista
  18. Ohhoh.

    Tuoi mun reaktio, kun klikkailin vaan nopeasti blogeja läpi tarkastaen, onko aamulla ilmestynyt mitään uutta, ja sitten toi uus banneri lävähtää ruudulle. U-pe-a. Niin upea, että oli pakko kommentoida tähän uudestaan. :D

    Ja nyt vasta kommenteista luin, että toi telkkariseinustalla oleva valotaulu on teidän itse tekemä? :OOO Olin aivan varma, että se on jostain sisustuskaupasta ostettu järkyttävän kallis taulu.

    Nyt mä oon vielä enemmän kade.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ihan punastuu!♥ Kiitos mielettömästi ihanista sanoistasi!
      Juu, me ollaan tällainen inspiraatio-pariskunta.:D Tykätään hirveesti tehä kaikkea ja uusia ideoita syntyy päässä päivittäin! Siinä on kyllä onni tosiaan käynyt, että mies on innostunut tällasesta myös!:)

      Poista
  19. Mä täällä kans ihastelen teidän sisustusta, niin ihanan näköistä! Meillä myös samanlaiset pallovalosysteemit olkkarissa :) Ne on niiiiin kivat! Muutenkin kaikki sisustusjutut kiinnostaa muakin ja niitä on toiveissa, jos postausideoita mietit :) Suloinen Hessukin taas poseeraa kuvissa, ihanuus ♥
    Ja OI EI, en kestä tota banneria, kamalan kaaaunis Silja! :)

    ps. Miten näistä mun kommenteista tulee aina tällasia överikehumiskommentteja, mut kun täällä on aina kaikkea niin ihanaa :D

    -jela

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen♥ Hessu on kyllä oikee linssilude.:D Välttelee katsetta, mut silti änkeää jokaiseen kuvaan! haha
      Sisustusjuttujakin tulossa lähiaikoina♥

      Poista
  20. Hei, mistä tuo hieno olohuoneen pöytä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poikaystäväni teki sen itse minulle vuosipäivälahjaksi.:) ♥♥
      http://bebeeh.blogspot.fi/2013/07/rakkaus.html

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.