torstai 13. maaliskuuta 2014

Good waves


Mr Probz - Waves
Ihanaa, viikonloppu lähenee jälleen! Ollaan vuokrattu lauantaiksi työporukan tyttöjen kanssa mökki keskeltä metsää ja mennään sinne rentoutumaan ja viettämään laatuaikaa kera ihanien ihmisten, ruoan, juoman ja saunan. Tällaset irtiotot työkavereiden kanssa on mun mielestä ihan mahtavia, niin hienoa, miten upeiden ihmisten kanssa saa työskennellä ja kun voi viettää vapaa-aikaakin näiden seurassa.:) Kiitos siis pimut!

En muuten muistanut linkittää Villa Hundvik blogini uutta postausta tänne, joten tästä pääsette lukemaan uusimmat rakennusprojektimme kuulumiset!
111 103

Kävin hakemassa jokin aika sitten postista HerSecretin paketin, joka sisälsi taas toinen toistaan ihanempia vaatteita. Oon kyllä ihan rakastunut tähän vaatekauppaan! Löydän itse ainakin sieltä aina vaikka mitä kivaa, kauniita mekkoja, neuleita, legginsejä ja kenkiä.. Yksi uutuuksista näkyykin asukuvissa nyt päällä. Tilasin tämän saman neulemekon mustana, koska tykästyin tähän niin paljon. Mun mielestä noi strassit/niitit ja ketjut selässä ovat ihana yksityiskohta!

Mä oon kyllä niin täynnä energiaa, että huomaa kyllä, että kevät on tulossa!:)  Vai onko se jo täällä? Voiko niin vielä sanoa, kun on kuitenkin vasta maaliskuu ja luntakin säätiedotusten mukaan vielä tulossa? MUTTA uusi lumi on aina vanhan loppu.;)

Aurinkoista torstaita kaikille!


14 kommenttia:

  1. Mullakin on niin keväinen fiilis että! Tuli lunta tai ei, uskon jo pelkästään tän valoisuuden pitävän pirteämpänä ja energisempänä :) Pidähän/pitäkäähän hauskaa lauantaina!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nyt on onneksi luvattu taas ihanan lämpimiä kelejä, joten taitaa se kevät vihdoin tulla oikeastikin! :D

      Poista
  2. Nätin näköinen toi sun paita/mekko mikä nyt onkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, itse tykkään myös tästä tosi pajon!:)

      Poista
  3. Oi tosi kaunis neulemekko! :) ohan mahtavaa kun saa nauttia jo niin lämpimistä keskeistä ja auringosta :) siitä saa niin paljon virtaa ja energiaa :) huipulta kuulostaa tuo teidän mökkihomma. :) mukavaa mökkeilyä siis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta viestistäsi jälleen♥ Oot aina niin ihanan aurinkoinen ja saat hymyilemään:) ♥

      Poista
  4. Ihana tuo neule. Itsekkin oon miettinyt vaatteiden tilaamista tuolta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, suosittelen kyllä lämpimästi!:) Oon tykännyt tosi paljon heidän vaatteistaan!

      Poista
  5. Kevättä rinnassa myös täällä! :) Ja se mieletön vaikutus mikä sillä mielialaan ja jaksamiseen onkaan <3
    Mielenkiinnolla siirryn seurailemaan talonrakennustanne myös uuden blogisi puolelle! Varmasti on rankka rupeama teillä edessä, voimia ja tsemppiä! Blogin perustaminen aiheen ympärille on todella hyvä ajatus; voitte sitten parin vuoden päästä lueskella ja muistella sen hetkisiä ajatuksia ja tunnelmia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla!♥ Pian tulossa taas uutta postausta rakennusblogin puolelle, oon kyllä ihan pyörällä päästäni tästä kaikesta, mutta innolla odotan, mitä tuleman pitää! :)

      Poista
  6. upee toi mekko!! tuola sivuilla lukee et vastaa kokoi s-l ni mitä mieltä oot, meneekö l-kokoiselle? toi näyttää sulle kyllä ihan passelilta ja sun mekkos taitaa olla s?

    VastaaPoista
  7. Upea neule! ♥ Noi metalliset yksityiskohdat kruunaa ton kyllä hirmuisen nätisti ♥

    VastaaPoista
  8. tää ei liity tähän postaukseen mutta mitä kokoo ne sun dr denim mustat housut on? ja minkä kokosia farkkuja käytät normisti niinku 26 27 28 29 tuumasia ? kun oon ostamassa just dr denimeitä ja aattelin mitenkä niissä menee ne koot.. noi koko taulukot valehtelee aina ihan sikana..

    VastaaPoista
  9. aivan upee neule! <3

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.