tiistai 4. maaliskuuta 2014

Iltaa!

014 024
020 007

Heipparallaa ja mukavaa tiistai-iltaa! Ollaan just tekemässä pieniä iltapalaleipiä meille, kun kumpikaan ei oo vielä ehtinyt syömään mitään ja vatsat kurnii siihen malliin! Ei oo parempaa, kuin käpertyä oman kullan kainaloon sohvalle katsomaan Hell`s Kitchenia ja Hessu jalkojen päällä lämmittämässä.
Yllä muuten tämän päivän rentoa työasua. Löysin Elloksen outletista nuo Svea tennarit, joita olin himoinnut varmaan vuoden ja nyt ne maksoi 40€, ku normaalihintaisina nää on siinä satasen paikkeilla! Meinasin tipauttaa silmät päästäni ja pakkohan ne oli nyt sitten hankkia, kun en ennen ollut raaskinut! Nää on niin mukavat jalassa, kun pohjalliset on muotoillut, eikä tuntien seisomisen jälkeen jalat särkeneet yhtään niin paljon, kuin normaalisti.

Oltiin muuten tossa viime perjantaina katsomassa Porin Promenadisalissa Niko Kivelää, kun saatiin poikaystäväni kanssa liput isosiskoltani, kun hän ei itse päässyt paikalle. Oli kyllä vatsalihakset aika hellänä tämän jälkeen ja kiva, kun kerrankin pääsi katsomaan yhtä kuuluisista Stand up koomikoista!:) Vielä, kun Hedbergiä pääsisi katsomaan, mutta paikat on aina hyvin pitkälti täyteen buukattu, kun tämä mies jossain päin suomea esiintyy! Ootteko te käyneet katsomassa stand-uppia?:)

002

20 kommenttia:

  1. Olen menossa katsomaan reilun viikon päästä Leikolaa ja sitten 22. päivä Hedbergiä. Olisin kanssa halunnu nähdä Kivelän, mutta sillon olin liian myöhässä hankkimassa lippuja. Stand up on tosi kivaa :)

    -Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua niin harmittaa toi Hedberg, kun näin ton mainoksen ihan liian myöhään, nyt sieltä on varmasti jo kaikki paikat menny!:/ Hööh Stand up on ihan mahtavaa! Ihailen kyllä noiden ihmisten taitoa suuresti, jotka stand uppia osaa vetää!:)

      Poista
  2. Aivan ihanat nuo kengät! Tuo sun paita näyttää myös tosi kivalta :) En oo koskaan ollut katsomassa stand upia, mutta oon monta kertaa ajatellut että pitäisi ehdottomasti mennä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Reetta :) Ihastuin kylä noihin kenkiin ja ihan mahtavat jalassa.:)
      Ja ehdotomasti kantsii mennä! Tollanen esitys vaikka keskellä viikkoa piristää kummasti!:D

      Poista
  3. Hieno asu!:) Kerran oon Stand-up showta ollut katsomassa. Se oli Treellä sellainen, missä oli muutama eri koomikko esiintymässä samassa showssa ja yksi niistä oli Sami Hedberg. Tuostakin tosin on jo pari vuotta aikaa, että olis kiva pitkästä aikaa mennä taas!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) varmaan ihan huippua, kun on monta esiintyjää:D Nyt vaan väijymään kaikkia tulevia esityksiä, niin saa nauraa taas vatsalihakset kipeiksi!

      Poista
  4. Hedberg kandee kattoo, joka pennin väärti :)

    Itse olen käynyt komediafestivaaleilla, missä näkee parin tunnin aikana monta esitystä. Ne ovat huikeita! Jos Porissa on jotain tälläistä kesällä, suosittelen ostamaan liput :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuvitella! :D Se mies on kyllä sellanen, että vaikka vaan katsoo päin niin alkaa jo naurattaa!:D Ihan mahtava!

      Poista
  5. Hedberggi on itseasiassa joku päivä tulossa taas Poriin :) en just muista mikä päivä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli muistaakseni 22. päivä, mutta aivan varmasti jo täyteen buukattu! Vois kyllä vielä tarkistaa jos pari lippua oliskin jäänyt :D

      Poista
  6. Pikkujouluna olin muutaman ystävän kanssa katsomassa pyhä kolminaisuus stand up showta. Siellä oli Niko Kivelä, Ilari Johansson, Jape Grönroos ja sit joku neljäs. Promenadissa oli tää show.

    -12 joulukuussa olin katsoos Sami Hedbergiä Hämeenlinnassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan ihan huikea show!:) Vitsi, täytyy kyllä itekin alkaa kattelemaan enemmän noita esitysten ajankohtia, piristää kyllä kummasti, kun saa nauraa niin että melkein sattuu!:D

      Poista
    2. Sami on kyllä aivan huikee, naurettiin kyllä vatsat kipeiksi :)

      Samoin toi pyhä kolminaisuus stand up oli mielettömän hyvä. Päästiin siellä jopa mukaan showhun, kun meistä heitettiin muutamaa vitsiä :)

      Poista
  7. Voi kakka ku ei noita kenkiä ollu enää.. ;( Ihana blogi sulla! <3 Tilasin muuten itelleni ekaa kertaa elämässäni klipsipidennykset kun mulla niiin ohuet vaaleat hiukset.. Sain inspiksen sun blogista.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, ihana kuulla♥

      No voi hööh joku muukin oli hokannut kenkien edullisen hiinnan, mutta löysin myös tällasen sivuston:
      http://www.sportamore.fi/tuotteet/?q=svea#/tuotteet/?gender=3&tag=keng%C3%A4t&q=svea
      Tuolla oli kans kivan hintaisia kenkiä!:)

      Poista
  8. Kiitos! :) Täytyypä käydä kurkkaan.. :)

    VastaaPoista
  9. Hei! Hokasin tuola yhessä kohtaa että
    Olit tilannut klipsipidennykset Rapunzelista.. Olitko niihin tyytyväinen ja pysyikö kauan hyvänä?? Tilasitko ihan ne original vai ne european osiossa olevat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon itseasiassa tilannut aika ailla kaikki pidennykseni aina Rapunzelista ja oon ollut todella tyytyväinen!:) Suosittelen siis lämpimästi!
      Klipsit on olleet aina original laatua, mutta teippipidennyksissä käytin usein European laatua, joka on kyllä kestävämpi, kun hiuksia ei ole niin rajusti värikäsitelty ja kestävät siksi pidempään.:)

      Poista
  10. Miten teidän taloprojekti on alkanuy sujua? Milloin aijotte alottaa talon rakentamisen? :)

    muuten olisi mukava jos tekisit taas jotain videoita?? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toukokuussa olisi tarkoitus aloittaa kunnolla, vielä odotellaan virallisia piirustuksia.:)
      Täältä http://villahundvik.blogspot.fi/2014/03/tonttia-raivaamassa.html voit lukea lisää projektin etenemisestä!:)

      Ja videota voisi taas pitkästä aikaa kuvailla:))

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.