sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Sirkussiideriä ja sambasipsejä

2014-03-23

Ihana viikonloppu takanapäin, kiitos ihanasta seurasta Anniina ja Pete!:)
Sain sittenkin ostettua lippuja Sami Hedbergin showhun(iso kiitos Pori Energialle!) Ansku ja Pete tuli tosiaan meille tossa lauantaina, kun pääsin töistä, hurautin äkkiä kotiin ja lähdettiin aika nopsaan keskustaan, kun lähdettiin vielä ennen shown alkua syömään Miamiin. Ruoka oli jälleen kerran herkullista ja kaikkien lautaset tyhjenivät hetkessä. Miamista on tullut hetkessä mun suosikkiravintolani Porissa!:) Hyvää palvelua, kiva paikka ja mahtavaa ruokaa! Kiitos Nam!

Syömisen jälkeen lähdettiin Promenadiin päin odottelemaan saliin pääsyä, eikä kauaakaan, kun päästiin sisälle ja show alkoi! Hedberg oli kyllä ihan huikea! Sai nauraa oikein kunnolla ja meillä kaikilla olikin illan päätteeksi posket ihan jumissa nauramisesta.:) Liput oli kyllä arvonsa veroiset ja menen kyllä ehdottomasti joskus uudelleen, jos tulee mahdollisuus!

1980480_10202919999937601_1175479676_o 020 1617650_10202920003297685_1288079058_o

Shown jälkeen lähdettiin takaisin meille, korkattiin sirkussiiderit ja sambasipsit ja alettiin pelaamaan Kuva Rappakalja -lautapeliä! Pelailun jälkeen alettiin katsomaan vielä elokuvaa ja päädyttiin The Conjuring kauhuelokuvaan, jota oltiinkin joskus katsomassa syksyllä leffassa.. Olin just ja just päässyt elokuvasta yli ja näin sitten koko yön painajaisia. Heräsin keskellä yötä kylmän hikisenä, tärisin, pelkäsin ja olin ihan varma, että joku tuijottaa mua vessan oviaukossa, kunnes heräsin todellisuuteen ja uskalsin nukahtaa uudelleen. Siinä on oikeesti niin kauhea kauhuelokuva, etten toista oo nähnyt! Hyi olkoon!

028 024 023
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
054 051 055

Aamulla heräiltiin siinä puol kympin aikoihin(paitsi Anniina, joka oli vissiin ollu hereillä jo parikin tuntia ennen meitä muita.:D) ja lähdettiin Anskun ja Hessun kanssa aamulenkkarille. Avattiin sitten grillikausikin, kun päätettiin alkaa grillailemaan aamupalaksi meidän eilisiä ruokaostoksia, jotka meidän piti syödä jo lauantai-illalla, mutta kun kenelläkään ei ollut nälkä, niin ruoat jäi syömättä. Haha, naurettiin, että aika tuhti aamupala, mutta tuli tarpeeseen, kun lähdettiin aika pian syömisen jälkeen katsastamaan vähän Porin keskustaan, josko siellä olisi jotakin shoppailtavaa!

076 083
2014-03-231 2014-03-233
1913205_10202920015898000_928417022_o 093

2014-03-232

Vaikka kierreltiin melkein jokaisessa liikkeessä, ketään meistä ei löytänyt mitään ostettavaa. Ehkä silti ihan hyväkin niin, sillä mun ainakin täytyy vähän hillitä itseani tuolla shoppailurintamalla!

Aika kului ihan hirmu nopeesti, kun oli hauskaa ja pikkunälkäkin alkoi kurnimaan pikkuhuljaa vatsanpohjissa. Päätettiin mennä Amarilloon napostelemaan pienet pikkusuolaiset ja jälkkäriksi tilattiin vielä neljään pekkaan jätskiannos, josta riitti hyvin kaikille. Nyt oli hyvä jatkaa vielä vähän "shoppailua"(kiertelyä kaupoissa nauraen), kunnes oli aika sanoa Anskulle ja Petelle heipat, kun he lähtivät ajelemaan takaisin Tampereelle päin. Toivottavasti nähdään taas pian samba group!

070

25 kommenttia:

  1. Oii vitsit minäkin niin haluaisin päästä katsomaan Hedbergiä!! :D Oli varmasti ihan huippu! Kivoja kuveja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehee oli kyllä ihan paras!:D Katottiin Youtubestakin Hedbergin show pätkiä ja aijai, kun sai nauraa!:D Kiitos♥

      Poista
  2. hehe ootkos nähny sellasen elokuvan kun sinister? voin luvata että jos the conjuring pelotti tuon verran niin ensin mainitun leffan nähtyäsi et nuku viikkoon :D suosittelen siis jos kauhuelokuvia tykkäät(te) katsoa, ihan huippuleffa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, en oo nähnyt ja googletin! Hyii hemmetti!:D Täytyy laittaa korvan taakse, jos joskus uskallan katsoa! Nyt kun oon yksin kotona, en voi katsoa edes traileria.xD

      Poista
  3. Sami on kyllä hauska :DD Itse kävin muutama vuosi sitten katsomassa ja vois pian taas uudestaan..

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia ja naisia - ja kaikkia! Viikonloppu kuulostaa kivalta :) Ja oot kyllä Silja superkaunis, mä aina kurkin sinne teidän liikkeeseenkin, kun Sokoksessa pyörähdän :D, beauty!
    -jela

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii, kiitos paljon ihanasta piristys kommentistasi!♥♥ Tuli ihana olo, kun olen tänäänkin esimerkiksi ollut omasta mielestäni ihan räjähtäneenä ja huono hiuspäiväkin, piristit kovasti päivääni♥

      Poista
    2. Voi höpöhöpö, tänään itseasiassa siinä liikkeen puolellakin piipahdin ja ihan yhtä kaunis olit kuule! :) (en vaan uskaltanut tunnustautua blogin lukijaksi, haha :D)
      -jela

      Poista
    3. Voi kiitos paljon ihanainen♥ Ja saa toki tulla moikkailemaan!:)♥

      Poista
  5. Voi mistä tuo harmaa mekko on ostettu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M verkkokaupasta tilasin, kun ainakaan meidän Porin H&M liikkeestä ei löytynyt!:) Tykkään tästämyös ihan mielettömästi! Ja maksoi vain 19,90€. :)

      Poista
    2. Mikä koko sinulla on tuosta mekosta? :)

      Poista
  6. Kuulostaapas teidän viikonloppu mukavalta :) Ja oottepa olleet molemmat Anniinan kanssa kauniina liikenteessä :)

    Hyi kauhuleffat, mulla on niin vilkas mielikuvitus, että tuun ihan vauhkoks niistä. Silti jostain syystä aina säännöllisin väliajoin kiusaan itteeni kattomalla sellasia...Mistä lie sekin johtuu :-D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia molempien puolesta!:) ♥
      Sitä mäkin aina ihmettelen, että miks ihmeessä niitä kauhuleffoja pitää katella, kun aina saa kärsiä painajaisista ja pelätä yksin kotona ollessa, mtta jokis silti niissä kiehtoo!:D

      Poista
  7. Hei mistä toi sun musta talvitakki on? Tosi kivannäköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, se on ostettu Zarasta pari vuotta sitten, joten kaupoista ei varmasti enää löydy.:(

      Poista
  8. Voi että olette ihania! :) niin kauniina taas kumpikin <3 postauksesta oikein huokuu kuvin ja tekstein se miten kivaa teillä on ollut :) ja Hessu taas niin suloinen! Ihana kun pistät aina senkin kuvia postauksiin :))

    Ootko muuten ikinä pitänyt/ajatellu pitää blogikirppistä ;)? Täällä ois ainakin yks asiakas jo heti heh :)

    Aurinkoista viikon jatkoa kaunotar <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee kiitos paljon♥♥ Itseasiassa just oon raakannut vaatehuonetta ja suunnitellut blogikirppistä!! :D Jos vaikka saisin piakkoin aikaiseksi!;)

      Poista
  9. Ihanaa ollu teillä :) jumaloin sun kauneuttasi ja muutenki oon saanu susta ihanan kuvan ihmisenä <3

    yksi kysymys, mistä saa niitä sweet kulhoja yms mitä anniinan blogis näky ? :)

    Mukavaa viikkoa teille ja hessulle rapsutuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon ihanista sanoista♥ Ihan puna leviää kasvoille..:)
      Nuo kulhot ostin Askosta! Siellä löytyy muitakinn värejä, mutta nuo valkoiset hopeisella tekstillä pisti kyllä silmään tämmöiselle kimaltavaa rakastavalle.;)

      Ihanaa viikkoa sinullekin ihanainen!♥

      Poista
  10. Tälläinen hölmö kysymys tuosta teidän grillistä, minkä merkkinen se on?:) meillä olisi hakusessa grilli mitä voisi käyttää parvekkeella:)

    Olet ihan uskomattoman kaunis ja blogisi piristää joka kerta!!:)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.