maanantai 3. maaliskuuta 2014

VILA VIP ilta

006

Viime torstaina olimme työporukan naisten kanssa Vilan VIP -illassa, jossa esiteltiin kevään kuuminta muotia ja uutuuksia. Me saatiin ihanan Hannan kanssa esitellä pari inspiraatio asukokonaisuutta, jotka Vilan henkilökunta oli meille koonnut valmiiksi. Oli hauska kokeilla erilaisia asuja, jollaisia ei varmaan itse olisi päällensä ekana valinnut ja tuli positiivisesti yllätyttyäkin, hyvänä esimerkkinä tuo farkkuliivi, joka mätsäsi todella kivasti herkän pitsin kanssa!

Tämän kevään ja kesän ehdottomia hittejä ovat farkku, pitsi, herkät pastellivärit, raidat, seilorihenkisyys sekä pienet yksityiskohdat paitojen selkäpuolella. Myös eläinkuosit ovat edelleen suuressa suosiossa.

2014-02-272
2014-02-273 2014-02-27 2014-02-271

Ihastuin suuresti tuohon Hannan päällä näkyvään peplumhelmaiseen takkiin, joka on aitoa nahkaa ja istui niiin kivasti päällä, että oksat pois! Ihanan tyttömäinen, mutta silti niin rock!

Koko illan saimme tarjouksella ota 3 maksa 2, ja lopuista ylimenevistä -15% alennusta, joten voitte kuvitella, että myymälässä kävi aikamoinen kuhina, kun naisjoukkio sovitteli vaatteita ja kertoili mielipiteitään toisten asukokonaisuuksista! Oli kyllä huikea ilta ja itsellekin tarttui jotakin mukaan, muunmuassa alla näkyvä valkoinen paita, jonka selkäpuolta koristi pienet kullatut napit. Lisäksi ostin yhdet tyköistuvat mustat housut, mustan puolihameen, joka näkyykin Hannalla ekassa kuvakollaasissa sekä mustan kevyen neuleen, jossa kivana yksityiskohtana on myös selkäpuoli auki.

188
193

Vila järjestää mielellään VIP iltoja isommille porukoille, joten jos kiinnostaa rento shoppailu parhaiden ystäviesi kanssa kera alennuksien, kannattaa ottaa yhteyttä oman paikkakuntasi Vila myymälään ja kysellä lisää!:)

12 kommenttia:

  1. Tosi upea tuo keltainen paita, jossa vetoketju takana! Muutenkin huikeita asuja ootte sovitelleet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä tosi kiva! Ja toi yksityiskohta selässä oli makee!:)

      Poista
  2. Mäkin rakastuin ensisilmäyksellä tuohon keltaiseen vetoketjulliseen neuleeseen, ihanan keväisen värinen! <3 Kuulostaa muutenkin ihanalta illalta, täytyykin miettiä, josko keräilisi jonkinlaista porukkaa kasaan ja kysyisi Tampereen Vilasta moista mahdollisuutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollaset yksityiset shoppailuhetket kaveriporukalla on kyllä kiva keksintö Vilalta!:) Sais muissakin kaupoissa suosii tällasta!

      Poista
  3. Makeita vaatteita! Vila on itseni yksi suosikki merkki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilalla on kyllä tosi ihania vaatteita mallistossaan!:)

      Poista
  4. voi ei kuinka kaunis oot ja ihana blogi sulla! sait just uuden lukijan :-))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kritsu ja tervetuloa lukemaan!♥

      Poista
  5. Mikä noitten farkkujen mallin nimi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii, mä en muista kyllä ollenkaan.:/ Täytyy kysäistä työkaverilta, joka osti kyseiset farkut!:)

      Poista
  6. Miksi ihmeessä Emilia on kopioinu suoraan sun lauseita omiin postauksiinsa?! http://emilia-pieniunelmiaelmst.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, no ompas tosiaan samanlaiset lauseet! Ilmeisesti kirjoitukseni oli selkeästi inspiroinut häntä.

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.