maanantai 31. maaliskuuta 2014

What I`ve been up to?

2014-02-141
Olen nauttinut kiireettömistä aamuista, laittautunut pitkään, käynyt Jennyllä kynsihuollossa ja ylipäätään rentoutunut kotona.

2014-03-29
Ollaan tehty herkulliset hampit, sämpylöitä myöten home made. Herätty yhä valoisampiin aamuihin pirteinä kuin peipot, pelailtu wiillä, alettiin myös katsomaan Harry Potter -elokuvia alusta, paijattu Hessua, jolla on nyt jalka pipi.:(

2014-03-30q
Ollaan vietetty herkullista siipi-iltaa ystävien luona. Loppuillasta kauhuelokuvaa, mikä osoittautui aika huonoksi, mutta parempi niin, ettei tarvinnut nähdä painajaisia yöllä.;)

2014-03-301j
Hessu sai tyttöystävän Oli kiva katsella, kun nää kaksi suloista otusta temmelsi pihalla.Ollaan myös raivattu tonttia ja hyvältä alkaa näyttämään!:)
 2014-02-19
Vanha puhelimeni meni rikki, joten oli aika hankkia uusi. Goodbye Samsung, welcome IPhone 4s! Vähän erilainen käyttää, mutta kai tämän kohta oppii../ Uusia ihania kevätasusteita ja vaatteita Uudet lemppariluomivärini, joilla saa kivan meikin niin arkeen, kuin juhlaan.



 

13 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Jenny se vaan osaa, ihastelen aina niitä kuvia sen tekemistä kynsistä :) Ja nam, nyt tekee mieli ihan täysin itsetehtyä hampparia! Täytyykin varmaan huomenna tehdä pari ruishampparia vaikka iltapalaks :)

    Erika

    PS.Paranemista Hessulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenny on huippu!:) Ja kantsii ihmeessä tehä itse hamppeja, niiin herkullisia!♥ Perjantaina mennään Hessun kanssa käymään eläinlääkärissä tarkistuttamassa jalka.:/ toivotaan, että paranee pian.

      Poista
  2. mulla olis kanssa tarkotuksena alkaa katsoa alusta nuo kaikki potterit kun sain ne kaverilta lainaksi (: ja nam tuo hamppari näyttää hyvälle! minkä kauhuleffan katoitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Potterit on ihan parhaita!:) Nyt ollaan jo katottu Feeniksin Kiltakin!:D Voi hittolainen, en muista enää sen leffan nimeä! Siinä oli joku ruma naama, joka aina välähti ruudussa ja lapsia! Jos olisin yksin kattonut niin olisin kyllä varmaan ollut ihan kauhusta kankeana.:D

      Poista
  3. Meillä on miehen kanssa joka vuotinen perinne katsoa kaikki Potterit läpi :D Nuo kynnet on superkauniit! Ei tee hyvää katsella tuollaisia kuvia, kun itse on yrittäny pysyä kynsistä erossa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku Potteri taitaakin tulla aina näin pääsiäisen aikohin telkustakin jos oikein muistan?:D Yleensä ne on niitä ekoja!

      Juu, huomenna taas menossa laittamaan uudet kynnet, kyllä näihin vaan jää koukkuun:)

      Poista
  4. Oot täydellinen <3 milloin tulee videopostauksia taas? :) oikein ihanaa kevättä sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piristävästä kommentista ihana♥ Täytyisi tehdä taas pitkästä aikaa, ihana kuulla, että pidät niistä, kun itselle tulee aina ihan hölmö olo niitä kuunnellessa ja katsellessa.:D Ihanaa kevättä sinullekin!

      Poista
  5. Heippa! Onko timanttisormuksen pienentäminen iso operaatio? Vahingoittaako se sormusta?
    Kiitos jo etukäteen vastauksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riippuu, että kuinka paljo sormusta täytyy pienentää ja millälailla timantit ovat istutettu.:) Jos tehdään oikein raju koonmuutos, timantti-istutukset ja sormuksen muoto saattaa kärsiä ja joissakin malleissa se voi olla mahdotonta. Mutta jos kyse on vain puolen tai parin koon muutoksesta, ei ole huolta. Taitava kultaseppä tekee hyvää jälkeä!:)

      Poista
  6. Oih ihanan kimaltelevia luomivärejä! Hessulle pusuja ja pikaisia paranemisia! :)
    Stelliinou's xx

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.