keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Love, champagne, strawberries, marshmallows & James Blunt

060

A oli hankkinut meille liput Pori Jazz 2014 James Bluntin konserttiin. Vaikka olen koko ikäni asunut porissa, en ole koskaan käynyt yhdessäkään Jazz konsertissa, joten odotin aika fiiliksissä tätä päivää!
Ilma oli todella lämmin ja vaikka välillä taivaalta tihutteli vettä, se ei oikeastaan haitannut, paitsi että olin levittänyt iholleni suihkussa pois huuhtoutuvaa itseruskettavaa ja välillä jouduin hankaamaan tuskastuneena iholleni syntyviä läikkiä piiloon.:D

Otettiin taksi keskustaan, kun bussia ei näkynyt eikä kuulunut, vaikka aikatauluissa oli huomio jazz viikon lisävuoroista. Käveltiin Jazz -katu päästä päähän ja kun taivaalta alkoi taas tihkuttamaan vettä, mentiin sadesuojaan ihanaan shampanjabaariin ja tilattiin lasit kuohuvaa kera mansikoiden ja vaahtokarkkien.

050
059
075 055 074 057

Kun sade alkoi hellittämään, lähdettiin kävelemään kohti konserttialuetta. Tänä vuonnahan astui Pori Jazzillekin voimaan sääntö, ettei alkoholia saanut nauttia, kuin aidatulla anniskelualueella. Ihmettelen kyllä, koska festivaali ei ole koskaan tuottanut minkäänlaisia ongelmia alkoholin nauttimisen suhteen, sillä fiilis täällä on aivan erilainen, mitä muilla festareilla. Ihmiset ottavat omat piknik eväät mukaan ja viiniä olisi ollut kiva nauttia omien eväiden kanssa viltillä kivassa suojaisessa paikassa istuskellen. Anniskelualueella tämä kombo ei kuitenkaan toiminut, koska aidatut alueet olivat todella pieniä ja ihmisten jonot kassoille täyttivät nurmikon, jolla olisi voinut istuskella. Meillä oli kuitenkin hyvä fiilis tästä huolimatta, herkuteltiin omat piknik eväät viltillä makoillen, nautittiin olosta ja kuunneltiin muita Jazz esiityjiä, kunnes tuli aika suunnata vähän lähemmäs päälavaa, James Bluntin konserttia.

079 114 127 126 153 135

Tunnelma tuolla oli kyllä aivan huikea! James Bluntin romanttiset ja hyväntuuliset biisit, upea auringonlasku, lämmin sää, hyvä meininki ja oma rakas vierellä. Yhden biisin aikana Blunt pyysi yleisöä laittamaan puhelimiensa taskulampun päälle ja nostamaan kädet korkealle ilmaan.  Valot loistivat, kuin kimalteleva tähtimeri, niin kaunista!

You`re Beautiful


10 kommenttia:

 1. Aivan ihana idea tuo taskulamppumeri. Tunnelma on lähes käsinkosketeltavissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin kaunista!:) Huomasin, että Bluntin keikoilla on todella usein käytetty tuota kikkaa, kun selaa kuvia!:)

   Poista
 2. Voiii, kuulostaa niin ihanalta :) Ja kuvat vain vahvistavat sitä ajatusta! Lisäksi sä olet jälleen kerran ollut niin kauniina, että huh ♥

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upea päivä kerta kaikkiaan!:)♥ Kiitos kovasti♥

   Poista
 3. kuulostaa oudolta, että aidatut alueet olivat pieniä? Itse olin samaisessa konsertissa ja minusta anniskelualue oli lähes koko yleisön kattava, enemmän ehkä olisin antanut palautetta ei-anniskelualueen pienestä koosta. :D konsertti oli joka tapauksessa hyvä ja tuo valomeri oli ihana. :-) hitsi kun en huomannut tuota shampanjabaaria kadulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päälavan edessä, jolla James Blunt esiityi, olikin suuri alue, mutta ei pienempien lavojen edessä tai muilla aidatuilla alueilla.:( Konsertti oli kyllä aivan ihana!:) Myös PetShopBoysin konsertti olis ollut mahtava nähdä! Toivotaan, että ens vuonnakin tulee tuo sama shampanjabaari kadulle!:)

   Poista
 4. Jokos te olette jo kihloissa <3? Ihana pari!

  VastaaPoista
 5. Itsekin olin mun porukoiden kanssa tuolla ja oli aivan mahtavaa. Sain kaikista esiintyjistäkin omaan silmään nähden huippukuvia :) . Niistä jää kiva muisto. Harmi ettei törmätty kertaakaan !

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.