keskiviikko 13. elokuuta 2014

Sä saat mut näkemään asioita, mitä en oo nähnyt aiemmin

Robin - Onnellinen
IMG_7526

Viime aikoina on tapahtunut kaikenlaista ihanaa ja tuntuu, että mun elämässä tapahtuu tällä hetkellä todella paljon. Yhdestä asiasta tulen kertomaan täällä hieman myöhemmin, koska se ei ole ihan vielä loppuunkäsitelty.;) Oon nyt tällä hetkellä vaan niin onnellinen! Tuntuu, että kaikki asiat loksahtelee pikkuhiljaa paikoilleen ja on niin helppoa olla ja hymyillä. En olis kolme vuotta sitten uskonut, että mä olisin nyt tässä elämäntilanteessa. Ihan uskomatonta. Mutta näin sitä huomaa, miten elämä kulkee. Vaikka välillä tuntuu, että kaikki ei mene ihan putkeen, niilläkin asioilla on aina joku merkitys. En mä olis nyt tässä, jos mulle ei olis tapahtunut niitä aikaisempia, ehkä vähän kurjempiakin asioita!

Kiireiltä en ole kuitenkaan välttynyt onnellisesta olotilasta huolimatta ja se näkyykin heti ensimmäisenä täällä blogin puolella. Tällä hetkellä on vaan niin monta rautaa tulessa, että pakko takoa, kun rauta on vielä kuumaa, jos haluaa saada jotain aikaiseksi! Videota ollaan pyydetty, joten katsotaan, jos ehtisin tänään vielä kuvailemaan sellasta ja kertoilemaan siellä sitten vähän lisää ajatuksiani.:) Ihanaa päivää!

IMG_7540 IMG_7523
Mekko - H&MIMG_7511
023a

Mä oon sopivasti onnellinen

38 kommenttia:

  1. Mukavanolonen blogi sulla :) Miten saat ton biisin tollaseks pieneksi palkiksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti!:) Muokkaan youtube -palkin korkeutta html kohdasta pienemmäksi, minulla se on nyt 25, kun normaalisti se on joku 600:)

      Poista
  2. Mulla on aavistus, että te suunnittelette perheen perustamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kyllähän sekin suunnitlemissa on, mutta vasta kun kotimme on valmis, eli nyt ei vielä ole ajankohtaista!:) Vaikkei se minua kylläkään haittaisi.;)♥

      Poista
    2. Aaaaaw, sukat pyörii jalassa kun puhutte tommosia, itselläkin haaveita semmoisesta on.. ♥

      Poista
    3. Vaikka vauva onkin ihana asia, niin ymmärrän hyvin, että ensin koti valmiiksi ennen kuin vauvaa meinataan alulle :)

      Niin moni vaan hankkii lapsia siksi, että on niin ihanaa saada niitä, mutta vanhemmuuteen tarvitsee muutakin.

      Poista
    4. Kiitos teille!:)♥ Juu on se parempi, että kun vauva tulee, on koti valmis eikä tarvitse tuoda vauva-arkea remontin keskelle.:)

      Poista
    5. Niin ja moni muukin asia on hyvä muuttua. Enää ei olla huippuhienoissa vaatteissa ja shoppailla kaikkea kivaa uutta. Muutenkin arvomaailma muuttuu ja asioiden pitää löytää uusi tärkeysjärjestys.

      Raha on asia, jonka käyttöä pitää miettiä uudelleen. Ja oma ajankäyttö muuttuu.

      Poista
    6. Kyllä mä voin ainakin omasta puolesta sanoa, että se arvomaailma on aivan oikeassa kurssissa.:)

      Poista
  3. Oot ihanan positiivinen ja aurinkoinen! Jatka samaan malliin, saat hymyn tänne ruudun toisellekkin puolelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana♥ Tekin ihanat lukijat saatte hymyn huulille

      Poista
  4. Olet(ko) raskaana?;) ei siis sillä, että siltä näyttäisit, mutta tuosta vihjauksesta voisi niin päätellä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulipas monta arvausta raskaudesta!:D hihii Kiitos kovasti, mutta vielä ei ole aika, vaikkei se minua tosiaan haittaisi ollenkaan!^^♥

      Poista
  5. Odottelen vauvauutisia... ;-)

    VastaaPoista
  6. Tuli heti mieleen että oisit raskaana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa nyt taisin tosiaan kirjoittaa niin, että se kuulosti aivan siltä.:D Tosiaan, vielä ei ole vavvan aika:)♥

      Poista
  7. Jos ei vauvan, niin häiden? ;)

    VastaaPoista
  8. Ihanan positiivinen blogi sulla! :) jatka samaan malliin.
    T. Piiiiitkään blogiasi seurannut mutta liian harvoin kommentoinut lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti!♥ Ihana kuulla sinusta! :) Ja kommentoi ihmeessä useammin, minusta on ihana tutustua blogini lukijoihin ja kuulla ihan vaikka teidän kuulumisianne!:)♥

      Poista
  9. Ihania kuvia! Niin kauniin kesäisiä ja tietenkin myös sä olet kauniina kuten aina ♥ Ja tästä postauksesta tuli kyllä muutenkin hyvä mieli - mulla tuntuu tällä hetkellä omassa elämässä olevan kausi, jolloin tapahtuu paljon kaikkea negatiivista, mutta toisten onni piristää ehdottomasti :) Lisäksi se auttaa pitämään mielessä sen, että taas myrskyn jälkeen paistaa varmasti aurinko munkin elämässä eli pitää vain jaksaa pysyä vahvana kaiken keskellä!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista viestistäsi.:) Toivon paljon hyvää sinulle, pysy vaan vahvana, vaikka välillä tuntuu varmasti tosi kurjaltakin, kyllä ne asiat aina paremmaksi muuttuu, kun jaksaa löytää niitä pieniä hyviä ehkä tosi arkiseltakin kuulostavia asioita.:) Hurjasti haleja sinne!♥♥

      Poista
  10. Mä näinkin jo anniinan kuvan missä olet pyytänyt häntä kaasoksi ;) ihanaa! Onnea paljon teille, kuulutte yhteen <3 todellakin näyttää että kaikki tapahtuu kerralla! :D odotan jo innolla postauksia vauva-arjesta ja kaikesta kun sen aika koittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihanasta viestistä♥♥ Ainakin suunnittelua piisaa nyt riittämiin sekä talon että häiden osalta.:D

      Poista
  11. Joko ehdit naimisiinkin?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, en ihan vielä!:D Mutta nyt alkaa kyllä kova suunnittelu!:)

      Poista
  12. Ihanaa on lukea sun onneasi<3 itselläni on nyt hieman kurja jakso menossa ja välillä tuntuu siltä, että tätäkö mun elämä tulee olemaan loppuelämän?...Mutta nyt kun lukee sun blogia, tunnen, että se aurinko paistaa jonain päivänä vielä tähänkin risukasaan :) Onnea hirmuisesti kihlauksesta ja muutenki kaikkea hyvää teille <3 T. Uusi lukijasi Minnis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla, että olet löytänyt blogiini, toivottavasti viihdyt.:) Ja kiitos hirmuisesti ihanista sanoista♥ Kyllä se aurinko paistaa vielä, nyt vaan hammasta purren sen ryteikön lapi, täällä tsempataan tukena!

      Poista
  13. Ihana postaus! Niin hyväntuulinen! Ja kiva nähdä pitkästä aikaa Hessuakin! Onko Hessu jo tullut kotiin vai onko se vielä evakossa helteitä? Hessuhan on teiän iso vauva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Juu nappasin heti Hessun kainalooni, kun ilmat muuttuivat viileämmäksi!:D On niin ihanaa, kun on saanut sen normaalin arjen takaisin ilta- ja aamukävelyineen!:)

      Poista
  14. Kauniita kuvia:) mistä olet ostanut tähtipeiton?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Tähtipiknik-peiton olen löytänyt viime kesänä Prismasta, mutta voihan niitä vieläkin sieltä löytyä!:)

      Poista
  15. Kiitos ihanasta blogista, tätä lukiessa tulee hyvä mieli. :) Eikö olekkin ihana tunne, kun kerrankin elämä näyttää parhaat puolensa ja saa olla niin äärettömän onnellinen. :) Täälläkin tämä kesä varsinkin on ollut niin uskomaton. Me alettiin miehen kanssa heti häiden jälkeen toivomaan lasta, mutta ikävä kyllä se ei vain noin tullutkaan. Kävimme läpi parin vuoden tuloksettomat lapsettomuushoidot ja olimme selittämättömästi lapsettomia. Vihdoin kaiken epätoivon keskellä plussasin tämän vuoden alkupuolella ja nyt odotamme lokakuussa niin toivottua lastamme saapuvaksi. :)

    Toivotan sulle ihania häiden suunnittelua, jaksamista talo projektissa ja rakkaudentäyteistä parisuhdetta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi paljon paljon onnea, oon niin onnellinen teidän puolesta!:) ♥ Vauvan saaminen ei tosiaan ole aina itsestäänselvyys ja itseä on paljon mietityttänyt juuri tämä, ehkä vähän sitä jännittää, mutta toivotaan parasta, kun sen aika on. Kiitos ihanista ja kauniista sanoistasi, tulen varmasti jakamaan täällä blogin puolella jotain maistiaisia tulevista häistä ja suunnitelmista.:)♥

      Poista
  16. Hei Silja! :) Joko sinulla on oma tukka kuvissa? Ei pidennyksiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, näissä kuvissa on joo ihan oma tukka ilman mitään lisäkkeitä!!:) Oon kyllä niin ylpeä ja yllättynyt, että hiukset on ihan yhtäkkiä tullut niin hyvään kuntoon ja kasvaneet!:)

      Poista
  17. Hah, mullakin tuli heti vauva uutiset mieleen! :D :D Niin ihanaa lukea onnellisen ihmisen tekstejä täällä, tulee itsellekkin hyvä mieli vaikka en sua konkreettisesti tunnekkaan :) Kaikkea hyvää teillle :) <3

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.