tiistai 5. elokuuta 2014

So hot in here


004

Huomenta! Kiitos paljon kaikille onnitteluista edelliseen postaukseen. Täällä ollaan vaan yhtä hymyä edelleen.:) 
Ollaan tykätty syödä nyt useampi aamupala meidän parvekkeella, kun siellä on hieman viileämpää aamuisin. Aurinko ei paahda tätä puolta talosta vasta, kuin iltapäivästä, jolloin parveke taas muuttuu kuumaksi saunaksi. Yöt on myös aika tuskaisia, kun ilma ei kulje ja tuuletin pyörittää kuumaa ilmaa edestakaisin. Onhan se hienoo, että tällaisia ilmoja on Suomen kesässä, mutta ehkä suurin ongelma on juurikin tämä meidän asunto. Ilmalämpöpumppua tai ilmastointilaitetta ei aiota tähän kämppään enää haaskata, joten nyt on vaan purtava hammasta ja kestettävä.

010 028 030

Haluaisin niin palata taas normaaliin arkeen. Käyttää uunia, tiskikonetta ja imuria normaaliin tapaan pelkäämättä tuottavani lisää lämpöä kämppään, nukkua viileässä ja herätä virkeänä hyvin nukutun yön jäljiltä, pukea erilaisia vaateyhdistelmiä päälleni miettimättä liikaa, että paahdunko kuoliaaksi tässä asussa töissä ja ennen kaikkea lenkkeillä Hessun kanssa ja  että saataisiin poika takaisin kotiin. On ollut kova ikävä. Hessu on ollut evakossa vanhemmillani nyt koko kuuman kauden, koska en halua hänen kärsivän tästä paahteesta. Maalla on kuitenkin viileämpää. Ensi kesänä meillä ei toivottavasti ole enää tällaisia huolia.:) Mä tykkään kyllä lämmöstä, mutta sopivissa määrin. Olen aina ollut sellainen "varjoilija". En viihdy aurinkorannoilla makoilemassa, vaan tykkään mieluummin tehdä jotakin! Saunomista rakastan, mutta sielläkään en viihdy kovin kauaa, kun tulee huono olo ja on päästävä vilvoittelemaan. Ulkomailla lämpöisissä maissa rakastan käydä, mutta siellä ilmasto on niin erilainen, kuin täällä meidän kotimaassa. Siellä voi hengittää ja yleensä, kun siellä ollaan, ollaan lomalla!;)
Syksyltä odotan siis kaikkia edelämainittuja asioita, raksan siirtymistä sisätiloihin, jolloin minäkin pääsen hommiin ja sienestystä!:D Tekee niin mieli itsetehtyä sienisalaattia, kanttarellikastiketta ja muita sieniherkkuja! Täytyy vain toivoa, ettei kuumuus vie vallan koko sienisatoa.
Mutta joka tapauksessa, ihanaa päivän jatkoa ja pitäkäähän pää kylmänä!;)

Onko siellä ruudun takana muita, jotka kaipaavat jo hieman viileämpiä ilmoja?

18 kommenttia:

  1. Ymmärrän sun tuskan helteiden suhteen! Täällä sama homma, koitan koko ajan maata tuulettimen edessä ja käydä kylmässä suihkussa. Sais kyllä tulla jo syksy.. nämä helteet ja loppuraskaus ei sovi yhteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, juuri mietein, että nyt olis varmasti vähän tukalat olot, jos olisi raskaana ja ison vatsan kanssa näillä helteillä, mutta oikein paljon halauksia, voimia ja viileitä tuulahduksia sinne, kohta saat varmasti jo hengähtää!:)♥♥

      Poista
  2. Ihan sydämen muotoisia mansikoita ;) <3

    VastaaPoista
  3. Huh, täälläkin jo odotetaan syksyä innolla! Lämmin keli on ihan kiva, mutta tämä helle menee jo tosi tukalaksi :/ Mulla on vieläpä sairauden takia heikentynyt lämmönsietokyky, joten voin oikeasti aika tuskaisen huonosti välillä näillä keleillä. Mutta hei, mä vasta nyt luin edellisen postauksen ja näin ihanan uutisen! Hurjan paljon onnea kihlautumisesta sulle sekä tietenkin myös A:lle! ♥ Tulin aidosti huippuiloiseksi teidän puolesta.

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hirveästi onnitteluista<3 Mullekin aina tulee niin ihana ja upea olo, kun te lukijat kerrotte kuulumisianne ja oikeasti huomaa, että vaikka ei tunnetakaan, niin viesteistä välittyy, että olette niin mukana ja tukena tässä mun elämässäni<3 Kiitos siitä.:)

      Poista
  4. Oi kyllä! Kaipaan ja kovasti :D aluksi helle oli ihanaa ja olin todella tyytyväinen mutta kuitenkin nyt alkaa jo riittää.. :D tätä on jatkunut liian kauan enkä edes muista millon viimeks olisin nukkunut yön kunnolla, mutta toisaalta, kyllä sitä viileää ja kylmää kohta taas piisaa joten kuten sanoit, hammasta purren on kestettävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niimpä!:D Tää on kyllä ollut niin intiaanikesä! Onneksi nyt näyttää siltä, että vihdoin saadaan vähän viileämpää ilmaa tänne.:) Syksy on myös ihanaa aikaa, kun ei vielä oo niin kylmät ilmat ja voi pukeutua vähän rennommin.

      Poista
  5. Lämmintä meinaa täälläkin olla,makuuhuone onneksi pysyy viileenä,kiitos hirsiseinien :)
    Marjoja yrittänyt kerätä pakkaseen,mustikoita varsinkin mutta ei vaan pysty mustikkapiirakkaa tehdä kun uunia käyttöä yritän kans välttää.
    Mutta eikös se loppuviikoksi vähän vilpostu,niin jaksaa jotain vähän paremmin puuhastella,harmi vain että tuo monesti sateet mukanaan niin ei metsään voi mennä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ootetaan kyllä niin sienikelejä!:)) Nyt onneksi tosiaan näyttää ilma hieman viilenevän, niin voi taas alkaa elää normaaliin tapaan.:D

      Poista
  6. Syksy <3 Oi tule jo! Rakastan kesääkin, ei siinä, mutta samat asiat painavat kuin sinullakin :) Rakastan syksyssä uusia tv ohjelmia, mitä voi katsella vaikka kynttilän valossa, villasukat jalassa viltin alla, toistan, mutta kynttilöitä, kodin sisustuksesta saa erilaisen ja tunnelmallisemman mielestäni syksyllä, juurikin mainitsemasi asuyhdistelmät, ja saatan kuulostaa tylsältä, mutta pidän siitä että arki normalisoituu vaikka loma onkin aina superihanaa aikaa. Rakastan sitä tunnetta kun on perjantai (jos on vkl vapaa) ja tietää että saa vaihtaa vapaalle ja voi vaikka tehdä hyvää ruokaa ja nautiskella hyviä juomia :) Tulipa pitkä kommentti, mutta ahh, syksy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta noi sun sanat! Tänään, kun kävelin töihin, niin ilmassa tuoksui sellanen ihanan raikas syksyinen ilma ja vitsi, miten just nämä asiat tuli mieleen!<3

      Poista
  7. Olet yks mun suosikkibloggaajistani, mutta mun on ihan pakko sanoa, että harmittaa kun vastailuissasi voi kestää viikkokin, täällä me kommentoidaan sinua varten! :) Tämä oli raknetavaa palautetta, ei kritiikkiä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon palautteestasi.:) Mä myönnän tän, koska tää vuosi blogin puolella on ollut muutenkin aika hiljainen verrattuna aikaisempaan. Toivon, että inspiraatio ja energia palais taas ennalleen siitä, mitä se on ollut. Te lukijat ihanilla kommenteillanne piristänne ja tuotte taas sitä hukattua energiaa ja intoa takaisin.:)

      Poista
    2. Tottakai ymmärrystä löytyy siihen, että on taloprojekti meneillään, mikä sattaa olla aika raskas.. :) Kiitos vastaamisesta!

      Poista
  8. Ehdottomasti odottelen syksyä jo ihan innoissani! Kesä on ihana, mutta syksy se on vuodenajoista paras :) Ihanat raikkaat säät, leffojen katselu viltin alla, villasukat, kaakao, kauniit saappaat, ruska; niistä on syksy tehty!

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta!♥ Syksyssä on niin paljon tunnelmaa!:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.