maanantai 8. syyskuuta 2014

Höpö höpö

2014-09-042
Moi! Mitenkäs te voitte? Mä oon täällä ihan silmät ristissä, kun olin lauantaina töissä ja sieltä melkein suoriksi lähdettiin viettämään kaverin synttäreitä, eikä tullut juurikaan nukuttua! Viime yönä taas taivaalla möllötti täysikuu, mikä piti hereillä, vaikka olisi väsyttänytkin. Kuuhulluus on mun mielestä aika erikoinen asia, sillä vaikka ei olis tietoinen koko täysikuusta, se pitää kyllä hereillä! Mä en tiedä pahempaa, kuin se, että väsyttää ihan kamalasti ja tietää, että aamulla olisi aikainen herätys eikä saa millään nukahdettua, jotenkin ne silmät ei vaan pysy kiinni ja kohta jo alkaa särkemään päätäkin.  Kaiken lisäksi A on töissä eikä tuu kotiin yöksi, joten tulossa varmasti taas yksi uneton yö lisää..puuh! Muita kohtalontovereita?

Kuvissa näkyvä valkoinen playsuit on muuten Mart Of Chinalta. Mä luulin aluksi kuvien perusteella, että tää on sellasta vähän tukevampaa kangasta, mutta kun paketti saapui ja pääsin sovittamaan tätä, kangas osoittautuikin melko läpinäkyväksi ja asu soveltuu mun mielestäni lähinnä kotioloihin ilta-asuksi. Kivaa tässä playsuitissa on se, että tämä ei tosiaan ole mekko, vaan sellainen mukava shortsiasu!:)

Hei muuten! Kiinnostaisiko teitä nähdä postausta, jossa esittelen mun syksyn toivelistaa? Eli mitä kaikkea olisi toiveissa hankkia näin syksyksi ja viileämmiksi ilmoiksi. Mä itse oon tykänyt lukea näitä toisten blogeista ja olisi tosi hauska tehdä vastaavanlainen itsekin!
Mutta oikein ihanaa illanjatkoa! Mä tässä yritän vähän suunnitella meidän kämppää, kihlajaisjuhlia, häitä ja halloweenia samaan aikaan!:)
027

10 kommenttia:

  1. Ihana asu. Itsekin tuota vain kotiasuna pitäisin. Olet kyllä niin kaunis että miehelläsi on varmasti tuskaa myös olla siusta erossa edes yötöiden muodossa. ;) itse valvon osittain öitä kuukauden ikäisen vauvan kanssa mutta ei haittaa kun on niin ihana.
    Tee postaus syksyn toivelistasta. Ehkäpä itsekin saisin ideoita kun vaatekaappiin tahtoo uutta äitiysvaatteiden tilalle. Omiin mittoihin kun oon takaisin päässyt. Olen aika saman kokoinen kun sie. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti, täällähän ihan punastuu! ♥ En muuten sitten nukkunut viime yönä!:D Vaikka ikävä kalvaa, niin toisaalta aina pysyy yllä sellainen pieni kipinä, kun ei näe toista ihan jokapäivä ja osaa arvostaa yhdessäoloa entistä enemmän.:)
      Ja vauvan takia valvoisin minäkin aivan mielelläni.♥
      Kiva kuulla, että tuollainen postaus kiinnostaisi!:) Ihanaa syksyä!

      Poista
  2. Ihana playsuit, näyttää kyllä kuvissa aivan mekolta! ♥ Toivelista olis oikein kiva, niitä on aina mukava nähdä näin syksyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en varmaan käyttäisi niin paljoa, jos olisi hame muodossa! :) Ihana kuulla, että toivelistapostaus kiinnostaisi, taidampa pistää heti tuon sitten alulle!:)

      Poista
  3. Tuollainen postaus kiinnostaisi kyllä :) olen itse aikalailla samanlainen nukkuja kun sinä :D kyllä toisen vieressä vaan saa paremmat unet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla!:) Munkin mielestä tuollaisia on joskus tosi kiva lukea ja nähdä vähän toisen mieltymyksiä, tyyliä ja löytää jopa välillä vinkkejäkin!
      Joo, ensimmäiset pari yötä tuppaa aina olemaan ne huonosti nukutuimmat yöt ja niinhän siinä tosiaan nytkin kävi, etten saanut nukutuksi, niinkun arvelinkin.:( Onneksi A pääsee tänään yöksi kotiin, niin pääsee vetään sikeitä!:D

      Poista
  4. Ostin kesällä samanlaisen, mutta sen orassin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi kaunis playsuit! Olisin vain toivonut vähän paksumpaa kangasta, jotta sitä olisi voinut käyttää enemmän!:)

      Poista
  5. Aivan ihana blogi. Olet Silja niin ihastuttava ja iloinen tapaus! Kiva päästä lukemaan erilaisia postauksiasi. Kiitos. Terv. Kati.P :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hirmuisesti sinulle, ihana kuulla, että tykkäät lukea höpötyksiäni!:)♥

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.