maanantai 1. syyskuuta 2014

My SunDay

Päätin tehdä tällaisen vahän erilaisen My Day -postauksen, jossa ollaan hetki hetkeltä matkassa mukana, mitä kaikkea päivän aikana sattui ja tapahtui.:) Kuvasaldo jäi kyllä yllättävän pieneksi, mutta kertokaahan, olisko tällaisia joskus vaihteeksi kiva lukea jatkossakin?:)

noin. 05:30 Herään Hessun liikkumiseen ja raotan hieman silmiä katsoakseni kelloa. Mietin unen sekavin ajatuksin, että pitäiskö nousta jo ylös ja viedä H pihalle, mutta silmät painuu takas kiinni ja nukahdan uudestaan..zzz

noin. 06:20 Herään taas, kun Hessu liikkuu ja nousen viemään sitä ulos vessalle. Silmät ristissä laahustan ulos kääriytyneenä isoihin collarihousuihin ja huppariin, jotta lämpö pysyisi mahdollisimman hyvin vaatteiden sisässä, kuin en olis sängystä ylös noussutkaan. Päätän mennä sänkyyn vielä makoilemaan ja laitan varmuuden vuoksi herätyksen soimaan 09:20 ja kuinkas siinä kävikään, että nukahdin samointein. Univelkaako?

09:33 herään, katson kelloa ja ihmettelen, miksei mun herätys oo soinut, mutta tajuan, että on sunnuntai ja oon laittanut herätyksen pois päältä siten, että se soittaa kaikkina muina päivinä, muttei sunnuntaisin. Nousen ja puen vaatteet päälle ja lähden Hessun kanssa uudestaan ulos, tälläkertaa vähän pitemmälle metsälenkille.
Ulkona on jo vähän vilpoisempi ilma ja vedän keuhkot täyteen raikasta ulkoilmaa monta kertaa. Tuntuu ja tuoksuu ihan mielettömän hyvältä! Kävelen Hessun kanssa lähistöllä sijaitsevalle metsäpolulle ja fiilistelen luontoa. Keskikohdassa polkua on isot vadelmapuskat, joista nappaan aina muutaman herkullisen vatukan suuhuni ennen, kuin jatkan matkaa. Tästä on tullut kaikkien lenkkien kohokohta! Harmi, ettei näitä ole jokaisena vuodenaikana.
Kotiin tullessani en katso kelloa, menen laittamaan Hessulle ruokaa ja istahdan itsekin hetkiseksi nauttimaan aamupalaa..
062
10:55 Menen koneelle, katson läpi saapuneet sähköpostit  ja uusimmat blogikirjoitukset ja alan kirjoittamaan ylös aamun tapahtumia tänne blogiin.
11.32 Havahdun, että kello on jo noinkin paljon, kohta täytyy lähteä ripsihuoltoon A:n veljen tulevan vaimon(olipas hankalasti selitetty:D) luokse. Pakkaan laukkuni ja puen vaatteet päälle, pusuttelen Hessun ja lähden.
11:50 Saavun paikalle ja aletaan laittamaan ripsiä molemmille. Ihanaa saada taas silmät päähän!
14:30 Ripsien laiton jälkeen istutaan vielä pöytään juomaan kupposet kahvia ja teetä. Nauretaan ja hymyllään vauvalle, joka myös nauraa ja katselee kirkkain tarkkaavaisin silmin meitä muita naisia.:D
14:57 Lähden ajamaan kotiin päin, raviradan kohdalla joudun pysäyttämään, kun vastassa on poliisi- ja pelastuslaitoksen autot vilkkuvalot päällä. Pahoin ruttaantunutta auto hinataan pois, autoni ohitse. Tuulilasissa on verta, käännän katseeni pois enkä pysty katsomaan enää uudelleen. Tulee paha olo..
15:05 Tulen kotiin ja vastaan tulee yks iloisimmista ja suloisimmista karvakasoista, mitä tiedän. Käyn koneella lukemassa Tilannehuoneen ja Satakunnankansan nettisivuilta, oliko siellä mitään äsken näkemästäni kolarista ja olihan siellä, kuski ajanut päin aitaa ja paennut paikalta. Tietysti, rattijuoppo.
15:30 Sisko soittaa, että tulevat käymään misystävänsä kanssa kahvilla.
081 085
16:48 Vieraat läks kotio, puhelin piippaa ja saan viestii Jennyltä, että sitä on pistänyt amppari jalkaan. Meidän piti lähteä syömään Amarilloon, mutta siirrettiin sitä, kun toinen ei saa kenkää jalkaan.:D voi rakas
17:14 Menen keittiöön kokkailemaan ruokaa mulle ja Hessulle. Kesäkurpitsaa ja sienipekonikastiketta! Oon hurahtanut kesäkurpitsaan ja oon tehnyt siitä ruokaa jo monena kertana. Annoksesta saa todella maukkaan ja kivaa vaihtelua perinteiselle, vähän raskaammalle pastalle!
078
18:16 Ollaan saatu syötyä ja sain inspiksen lähteä käymään meidän raksalla, kun ei ollut mitään tekemistä. En oo päässyt käymään siellä viikolla, kun oon ollut töissä, joten oli kiva käydä katsomassa, mitä kaikkea on taas ehtinyt tapahtumaan! Hessu sai samalla tehtyä iltalenkkinsä:
noin.19:00 jutellaan isän kanssa pihalla meidän kodista ja kaikista pihasuunnitelmista. Taivaalla lentää äänekäs kanadanhanhiparvi, jota Hessu yrittää saada kiinni hyppimällä ja pomppimalla ilmassa!:D
21:15 Lähdetään ajamaan takaisin kotiin päin. Kotiin tullessa käyn suihkussa, kömmin sänkyyn ja katselen IPadilta sisustus inspiraatiokuvia.
23:00 Katsahdan kelloa ja alan nukkumaan, huomenna taas töitä ja uusi päivä. Ihanaa, A tulee jo ylihuomenna(tiistaina) kotiin, on ollut ihan hirveä ikävä.
101

18 kommenttia:

  1. Kuinka pitkiä ja ohkasia sä oot tehny noista kesäkurpitsoista ja keitit ne sitten vai käytitkö uunissa?

    VastaaPoista
  2. Raastoin sillä raastimen "yksinäisellä" puolella ja paistoin pannulla n. 5 minuuttia!:)

    VastaaPoista
  3. Tää oli tosi kiva postausidea, mä ainakin tykkään lueskella ihan tälläsiä arkisiakin juttuja/kuulumisia :)


    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla!:) Voisi siis jatkossa tehdä tällaisiakin! Vähän vaihtelua ja saa ehkä arkisemmatkin jutut kuulostamaan vähän erilaiselta!:)

      Poista
  4. Tykkäisin lukea vaikka viikoittain :-)

    VastaaPoista
  5. Toi pastan korvike näyttää semmoselta että menee kokeiluun :) Ja niinku muutkin on sanonut niin tämmöisiä postauksia on tosiaan kivaa lueskella silloin tällöin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! On meinaan todella herkullista ja kuitenki vähän kevyempää ruokaa! Ja hei kiva kuulla, että tällasetkin postaukset ois vaihteeksi kivoja!:)

      Poista
  6. Hessu :D Toinen on aika innokkaana tuolla raksalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hän on oikeen innokas apupoika tuolla aina! :D

      Poista
  7. Aivan ihana blogi sinulla! Niin hienoja ideoita ja toteutuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitos kovasti! Ihanaa, että olet löytänyt tänne!:)♥

      Poista
  8. Mistä oot ostanu noi lautasen aluset? oon etsiskelly ite samanlaisia :) ja aivan ihana toi sohvapöytä <3 muistanko väärin vai oliko sun miehen tekemä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöytätabletit on Ikeasta!:) Mä oon tykännyt niistä kans tosi paljon. Juu sohvapöytä on A:n tekemä♥ :) Kiitos

      Poista
  9. Söitkö sä vaan kaksi ruokaa kaksi kertaa päivän aikana? :-o Mä syön 3h välein :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yritän työpäivinä syödä tasaisin väliajoin hedelmiä tai muuta välipalaa, mutta vapaalla ollessani syöminen jotenkin unohtuu, kun on niin paljon kaikenlaista aina menossa.:)

      Poista
  10. Moi Silja! Oon muuttanut Poriin opiskelemaan, osaisitko neuvoa mihin kannattaa mennä laitattaa ripsien pidennykset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti Salon Amelien Jenniä!:) Todella ihana ihminen ja mahtavaa jälkeä!:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.