keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Syksyn toivekollaasi


Nimetön-1.psd
Pitkät neuleet - Bubbleroom, Huivit - Gina Tricot, Kynsilakka - We Care Icon, Saappaat - Guess ja  Anna Field
Mä tein nyt tällaisen syksyn toivekollaasin, niinkuin edellisessä postauksessa uhkailinkin.:) Mä oikeesti rakastan syksyä! Vaikka huomaan selvästi olevani vähän väsyneempi, niin rakastan syksyn raikasta ulkoilmaa, pimeneviä tunnelmallisia iltoja, kirkkaanvärisiä putoilevia lehtiä, kynttilöitä ja kaikkea sitä inspiraatiota, mitä syksy tuo tullessaan! Viilenevät ilmat ovat tuoneet kauppoihin aivan ihania juttuja, jotka kotiuttaisin mielelläni kaappiini. Tässä juttuja, jotka ovat erityisesti jääneet mieleeni:

Mun ensimmäinen toivehankinta vaatekaappiini olisi pitkä neuletakki, jollaisia on näkynyt nyt paljon kauppojen hyllyillä. Sellaista oikeasti pitkää, että se ulottuisi melkein nilkkoihin asti. Mun mielestä nuo pitkät neuletakit on aivan ihastuttavan näköisiä ja sopii asuun, kuin asuun. Pari pehmoista perusneuletta toivoisin myös. Malliltaan se voisi olla sellainen tosi löysä, joka voi vähän paljastaa olkapäitä. Harmaat, valkoiset ja vaaleansininen kolahtaa just nyt!

Toinen toiveeni on saappaat. Mä tykkään käyttää syksy- ja talviaikaan tosi paljon kaikenlaisia saappaita, eikä mulla muita kenkiä yleensä jaloissa näy. Ylipolvensaappaita tai kivoilla yksityiskohdilla olevia kumi- tai nahkasaappaita. Kumisaappaissa ärsyttää, kun niiden käyttö jää kovin rajalliseksi säiden takia, mutta monesti olen törmännyt yksilöihin, joita voisi käyttää ihan muutenkin, kuin vaan sadepäivinä! Talvella tosin saattaa tulla vähän kylmä niissä, kun varpaat jäätyy, mutta vähän lämpöisempinä päivinä ne sopisi oikein hyvin!

Huivit. Mulla oli ennen tosi paljon erilaisia ja erivärisiä huiveja, mutta jossain vaiheessa sain jonkun mielenhäiriön ja annoin yli puolet pois, äidille ja kirppikselle. Nyt kaipaisin kovasti lämmintä pehmeää huivia kaappiini. Valkoista, vaaleansinistä, vaaleanpunaista ja pinkkiä! Mä oon itseasiassa saanut jonkun päähänpinttymän tuollaisesta tosi pinkistä huivista ja siihen mätsäävästä kynsilakasta!:) Kynsilakan itseasiassa jo löysin tänään ruokkiksella Sokoksesta, mutta vielä pitäis saada toi huivi!:D Täytyykin käydä kurkkaamassa, jos noita huiveja ois tullut jo meidänkin Ginaan! Kuvassakin näkyvä We care iconin pinkki kynsilakka sävyssä 21 Perfect hong kong.


Mitä te toivotte vaatekaappiinne syksyksi?



13 kommenttia:

  1. Tuommoiset saappaat on kyllä ollut jo vuoden verran ostolistalla . Taitaa olla sellaiset kengät jotka on aina muodissa :) nahkaisia ylipolvensaappaita olen metsästänyt myös vuoden . Jalat kun on sen verran pitkät ettei meinaa varsi riittää :D kivoja postauksia .♡ oo jääny sun blogiin niin pahasti koukkuun sen raksa videon jälkeen että joka päivä on pakko käydä tarkistamassa tämä ihana blogi !! Joskus myös kaksi tai kolme kertaa päivässä :) odotan niiiiiiiiin innolla teidän talon edistystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Oon etsinyt sopivia ylipolvensaappaita jo puolitoista vuotta, mutta sopivaa mallia ei vaan löydy! Omistin jo ne täydelliset saappaat, mutta käytin ne niin puhki, ettei niitä voi enää käyttää, kun näyttävätkin jo aika pahalta.:( nyyh
      Ja kiitos ihan hirmuisesti!! ♥ Ihana kuulla, että tykkäät lukea höpötyksiäni!:) Toivottavasti viihdyt jatkossakin ♥ Meidän talo alkaa olemaan pikkuhiljaa ulkoa jo valmis, ensi kuun alussa tulee ikkunat ja sitten aletaan pääsemään pikkuhiljaa jo sisähommiin! En malttaisi minäkään odottaaa! :D

      Poista
  2. Mulla on nyt sellainen päähänpinttymä että haluan uuden jakun, burgundyn värisen! Täältä ei tunnu sellaista mistään löytyvän vaikka kaikkea muuta housuista lähtien löytyykin tuossa kyseisessä värissä muttei jakun jakkua. Mulla onkin suuret odotukset sen suhteen kun kuun vaihteessa lähden reissun päälle Saksaan että jakku löytyisi sieltä. Toinen on kanssa ehdottomasti tuommoinen pitkä neuletakki!! Näillä keleillä tollainen olis aivan mieletön mutten ole onnistunut löytämään vielä sellaista yksilöä jonka materiaalinsa puolesta kelpuuttaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tiedän niin ton tunteen, kun on joku tietty juttu mielessä, eikä sitä löydä niin mistään! Edes nettikaupoista! Mutta varmasti Saksassa on vähän enemmän mahiksia tuon jakun löytymiseen!:) Pidän peukkuja!:D

      Poista
  3. En haluaisi oikeastaan mitään vaatekaappiin, ehkä muutama lämmin neulepusakka voisi olla kiva. Mutta ihmettelen kun ihmiset vuodesta toiseen ostaa uusia vaatteita ja kaapit tursuaa varmasti vanhojakin.

    Saa olla aika pohatta, kun on varaa ostaa vaatteita ja kenkiä koko ajan. Ja jotkut ostaa vielä pelkästään kalliita merkkituotteita. Ei ymmärrä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun tulee uutta vaatetta, täytyy osata luopua vanhoista. Joko myydä tai antaa eteenpäin. Mä olen itse myynyt osan vanhoista vaatteistani ja kengistä, antanut siskolle, äidille ja loppuja tiputtanut uffin vaatekeräykseen.
      Itse en pidä väliä, onko tuote merkillinen vai merkitön, kunhan tuote näyttää hyvältä. Laadussahan sen eron sitten huomaa.:) Laadukkaat vaatteet kestävät pidempään ja näin myös säästää rahaa, kun ei tarvitse olla kokoajan ostamassa uusia! Vähän kun johonkin enemmän panostaa. Varsinkin ne kengät on mielestäni se tärkee juttu!

      Poista
    2. Eihän se mitään säästöä ole jos hetkittäin luopuu vanhoista vaatteista ja ostelee taas vinon pinon uusia. Eikö järkevämpää olisi panostaa vaatteisiin, jotka ovat pitkän aikaa kivoja eikä heti seuraavan syksyn tms tullen ole jo ihan täysin kulahtanut.

      Poista
    3. Senhän takia esim. jotkut hintavammatkin on säästöä, koska kestää seuraavaan syksyyn, sitä seuraavaan jne. :) Mutta eiköhän jokainen tee semmosia hankintoja mitkä tuntuu itselle kivalta, miettikääpä vaikka joitain julkisuuden henkilöitä jotka käyttää jotain vaatetta vaan kerran? Huoh, onpa taas vakavaa ;)

      T. Hmm lihaklöntti/paran. keskustelukumppani ;D

      Poista
    4. Haha niimpä! Sellaista en kyllä yhtään ymmärrä, että ostetaan joku vaate ja käytetään vaan kerran! Mä oon itseasiassa tunnettu siitä, kun mun vaatekaapista löytyy vaatteita, jotka oon ostanut itselleni joskus yläasteella:D Ne vaan on ollut niin kivoja ja pysynytkin ihan hyvännäköisenä, vaikka oon käyttänyt niitä tosi paljon!:)

      Mun äiti on aina sanonut mulle, että kun sillon teininä joskus pyysin rahaa, niin se raha oli oikeasti johonkn tärkeään, pitkäaikaiseen ostokseen ja on ollut tosi hyvillään siitä, etten tuhlannut tai törsännyt mihinkään turhuuksiin.:) Sama jatkuu edelleen. Meillä kun ei ole työvaatteita, niin käytetään omia vaatteita ja ne tietysti kuluu sitten siinä mukana. Vaatetta tarvii aina välillä uusia, ettei kulje ihan homssuisissa tai nukkaisissa vaatteissa töissä!

      Poista
  4. Itse ostin juuri uudet kengät talveksi, mä olen niin kovin viluinen nykyään että mua ei edes kiinnosta miltä näyttää - kuhan lämmittää!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, miksi paleltua talvella kylmissä vaatteissa ja kengissä, kun voi pukeutua lämpimästi ja mukavasti!:)

      Poista
  5. Primebootsit ja Mulberryn klassikkohuivi ois niin unelma syksyksi. :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.