keskiviikko 21. tammikuuta 2015

HÖPÖTTELYÄ JA ASUKUVAA

kollaasiasu
IMG_0479q
Uusi kansio10
Paita - Hersecret*
Housut - Hersecret*
Saappaat - Zara
Rannerengas - Ti Sento/Fashionstore*
Rannekoru - Guess 
Laukku - Liu Jo*

Heippa ja ihanaa keskiviikkoa! Mulla on tänään vapaa töistä ja olen aloittanut aamuni ensin kirpeällä happihyppelyllä Hessun kanssa pitkin metsiä, jonka jälkeen söin herkullisen kananmuna-banaani-pannarin marjojen kera! Tulin nyt pitkästä aikaa kirjoittamaan tänne blogin puolelle, kun ei ole oikein ollut viimeaikoina aikaa ja valoa kuvata. Meidän talo etenee päivä päivältä vaan hurjaa vauhtia ja eilen on laatoitettu jo eteisen lattia! Laitan kuvia tuonne raksablogin puolelle vielä myöhemmin, kun käyn tänään ottamassa lisää kuvia uusista laatoista!:) Ulkonakin paistaa ihanasti aurinko!

Kuvasin pitkästä aikaa asukuvaakin, kun niitä on aina välillä toivottu! Syy siihen, miksi niitä ei oikeastaan ole pahemmin näkynyt blogissani viimeisen vuoden aikana on se, että täällä kämpässä, missä me nyt asutaan, on aina todella pimeää, vaikka olisi keskikesän valoisin päivä, joten asukuvia on sen takia tosi hankala ottaa.. Nytkin me lähdettiin kuvaamaan jonnekin ihan muualle ja päätettiin ottaa kuvat meidän tulevassa kodissa, kun ulkona alkoi satamaan räntää(kuvat siis otettu jo sunnuntaina).

Mulla on tässä jalassani ehkä maailman ihanimmat housut, jotka sain HerSecretiltä jo jokin aika sitten! Mä tykkään näistä ihan hirveästi, sillä nää on sellaista ihanan napakkaa, mutta joustavaa ja todella mustaa kangasta, joista ei lähde väri! Lisäksi näissä on korkea leveä vyötärö, vetoketju takana, ihanat etu- ja takataskut ja kimaltelevia timanttinappeja! Harmikseni nää on nyt just loppu ja haluaisin niin kovasti toiset tai vaikka kolmannetkin samanlaiset kaappiini! Mä oon sellanen, että jos löydän jonkin toimivan vaatekappaleen, sitä voi olla montakin kappaletta kaapissa tai eri värissä!
Paita on uusi, myöskin HerSecretiltä. Tykkään tosi paljon tämän kauniista pitsisestä selästä ja tyttömäisyydestä!

IMG_0546
IMG_0547
IMG_0532
Mulla on tapana kantaa laukussa aina ihan liikaa tavaraa, joten tykkään, jos laukku on toimiva niin kokonsa kuin ulkonäkönsäkin puolesta. Sain yhteistyökumppaniltani Fashionstorelta valita itselleni jotakin kivaa ja silmäni kiinnittyivät upeaan Liu Jo:n mustaan tilavaan tyylikkääseen laukkuun kullanvärisillä yksityiskohdilla. Huomasin, että tämä malli oli jo loppuunmyyty alessa, mutta tässä hieman eri mallinen, mutta vastaava laukku. Fashionstorella on menossa just nyt tosi kovat talvialet, joten kannattaa käydä kurkkimassa, jos sieltä löysyisi joitain herkkuja mukaan!:)
Edit: nyt oli tullut taas myyntiin tuota samaista laukkua!:) Tuotteeseen pääset TÄSTÄ

Mä en oo kierrellyt talvialen aikaan oikeastaan yhtään kaupungilla ja olen huomannut muutenkin selailevani enemmän nettikauppoja. Ehkä se johtuu siitä, että netistä löytyy mielestäni enemmän sellaista, mitä kaupoissa ei juuri ole ja kun saa shoppailla silloin, kun huvittaa riippumatta ajasta ja paikasta. Joskus on toki ihanaa päästä hipelöimään ihan fyysisesti kaikkia vaatteita  ja sovitella, mutta Porissakaan ei ole niitä kaikkia ihania kauppoja, joista löytäisin itseäni kiinnostavia juttuja eniten.:)

Mitenkä teillä? Kiertelettekö enemmän kaupoilla vai nettikaupoilla?

* tuotteet saatu yhteistyönä


15 kommenttia:

  1. Sulla on ihana tyyli! Ja varmaan ylimääräisiä vaatteita?
    Voisitko joskus myydä vaatteita kirpputorilla ja ilmoittaa "kolonumerosi" niin pääsen apajille ??;;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmu paljon! ♥ Mun pitäis kyllä vähän karsia tota vaatekaappia muuton yhteydessä, eli ilmoitan kyllä heti tänne, jos saan kirpparipöytää aikaan!:D Ihana kuulla, että siellä on yksi kiinnostunut!^^

      Poista
  2. Oii todella toimiva koko musta asu <3 tykkään hulluna!! Ja tuo laukku etenkin, aivan ihana <333!!! Ihana oli huomata sulta postausta <3

    VastaaPoista
  3. Ihana toi laukku, oi että!

    Erika

    VastaaPoista
  4. Onks noi sun omat hiukset! Wau! Ihan asu :) varsinkin toi laukku !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! ♥ Kyllä on ihan omat hiukset, eikä lisäkkeitä mukana, mutta noi on silti toooosi ohuet, vielä vaatii vähän totuttelua olla pelkillä omilla hiuksilla, mutta kyllä se tästä ja tekee tosi hyvää!:)

      Poista
  5. Kiitos asu postauksesta. Oli niin ihana et laukku lähti tilaukseen. Lisää näitä jos vaan ehdit. :) olet todella kaunis omilla hiuksillakin. Toivottavasti häistänne tulee postaus. Olet varmasti upea morsian. A saa olla ylpeä rinnallasi. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, kiitos ihan mielettömästi näistä ihanista ja kauniista sanoista<3 ihana kuulla, että pidit postauksesta, tämä innostaa varmasti kuvailemaan asujuttuja vielä enemmän, kiitos!<3 ihanaa alkanutta viikkoa sinulle!

      Poista
  6. Moikka Silja! Ois viikon päästä reissu Poriin tiedossa, oisko sulla suositella sieltä jotain ruokapaikkoja? :) Hotellina on se Sokos Hotel siinä keskustassa, joten mielellään siitä suht läheltä! :) Ja mites noi shoppailupaikat? Puuvilla tietenkin täytyy katsastaa, mutta onko jotain muuta siinä keskustan suunnilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa, tervetuloa Poriin!:) Mun lemppariruokapaikat on rennoista ravintoloista ehdottomasti Miami ja jos haluaa vähän panostaa, niin Steak & Whiskey house Galle tai Rosenbom! Kaikki ravintolat löytyy läheltä hotellianne.:) shoppailupaikkoja täällä ei olekaan kovin montaa, Puuvillassa kannattaa ehdottomasti käydä, Porin keskustassa IsoKarhussa ja Ratsulassa. Kävelykadulta isokarhun edustalta löytyy myös kauppoja, riippuu vähän, mitä kivaa on aikeissa ostaa.:) Toivottavasti viihdytte ja toivottavasti näistä vinkeistä oli apua!:)

      Poista
    2. Kiitos paljon sulle näistä! :) Pitää käydä vielä googlettamassa paremmin nuo! Varmasti viihdytään :)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.