torstai 8. tammikuuta 2015

Talven lempparijuttuja

Heipsan! Ajattelin näin vapaapäiväni kunniaksi koota omia talven lempparijuttujani, jotka on olleet hyväksi havaittuja tai muuten lähellä sydäntä!

IMG_0368 Olen ihan rakastunut näihin kookoksen tuoksuisiin I Love.. suihkusaippuaan ja vartalonkuorimisaineeseen! Jokainen suihkuhetki on, kuin karkkipäivä ja usein tekisi mieli syödä noi, mutta ne ei kai maistu ihan yhtä hyvältä, kuin tuoksuu!? Anyone?:D

IMG_0362 Skyrin uutuus vanilja-suklaamuru rahka. Tää on niin herkkua, että voisin nautiskella tätä monta purkkia päivässä! Tässä Skyrin rahkassa on tosin pikkuisen enemmän sokeria, kuin muissa, mutta on silti todella terveellinen välipala ja erinomainen makeanhimon selättäjä!:-) Suosittelen!

IMG_0377
Jos haluaa pigmenttisen mustan luomivärin, millä oikeasti haluaa mustaa, eikä harmaata, niin täältä pesee! Ansku vinkkas mulle tästä Lorealin Color Riche luomiväristä ja on kyllä ollut ehdoton suosikki siitä asti, kun tämän itselleni hankein!

IMG_0382 Lancomen La vie est belle on tällä hetkellä suosikki hajuveteni. Tämä on se tuoksu, jota metsästin ja kun sen lopulta viimein löysin, on sitä suihkittu melkein joka päivä. Pullostakin varmaan näkee, että on ollut tykätty.:-) Tuoksu on makea, vahva ja sellainen, että tunnistan se missä vaan, jos jollakin on sitä päällä!

IMG_0373
Ruusukulta/punakulta on vienyt täysin mun sydämeni jo viime kesänä. Tykkään sen lämpimästä sävystä enemmän, kuin keltakullan ja tätä sopii yhdistellä hyvin myös hopean värin kanssa, toimii!

IMG_0364 Niinkuin aiemmassa hiuspostauksessani mainitsinkin, Tigin Urban Antidotes sarja on ollut mulle korvaamaton apu saada hiukset kosteutetuiksi ja hyvinvoiviksi. Lisäksi rakastan näitä isoja pakkauskokoja, koska ei tarvitse olla kokoajan ostamassa lisää!

IMG_0387 Carmex huulivoide. Tämä ei tuoksu hyvältä eikä näytä hyvältä, mutta tämä tuote on aivan loistava ja on pelastanut mun halkeilevat huulet monenmonta kertaa, joten suosittelen lämpimästi, jos joku kärsii kuivista huulista!

IMG_0391
Säästäminen. Me ollaan jo kauan aikaa tiputeltu ylimääräiset kolikot lompakosta säästöön ja nyt hankittiin vielä tämmöinen suloinen AmandaB:n possupankki meidän lipaston päälle. Jos nyt ei kolikkoa heru, niin ei millään! Meille onkin kertynyt jo sievoinen summa näistä irtokolikoista ja ajateltiin käyttää rahat sitten jossain vaiheessa joko uuteen kotiin tai häitä varten!:)

IMG_0384
Riviera Maisonin upeat astiat. Näistä kyllä kelpaa syödä A:n kokkaamia gurmee ruokia! Me ollaan saatu kerättyä kokoon jo kiva alku meidän astiastolle ja saimme joululahjaksi vielä lisää.:)

helping-people
Näiden vähän pinnallisten juttujen jatkoksi  lisään tähän listaan vielä vähän syvällisemmän asian, kuin  auttaminen. Pienilläkin jutuilla on suuri merkitys ja kun saa hymyn niin autettavan, kuin omillekin huulille.:) Mulla on ollut tapana auttaa ihan jokapäiväisesti tuntemattomiakin ihmisiä esimerkiksi avaamalla ovia vanhuksille, lastenrattaita työntäville ihmisille tai ihan muuten vain kaikille ihmisille, ikää katsomatta ja see saa olon niin iloiseksi ja tulee hyvälle mielelle, kun on päässyt auttamaan jotakuta edes jollain tavalla!
Istuin jokin aika sitten autossa odottamassa, kun A kävi kaupassa ja näin, kun vanha mummo köpötti hiljalleen rollaattorinsa kanssa viereiselle kerrostalolle ja yritti saada ovea auki niin, että olisi päässyt sisälle ja se näytti todella hankalalta, kun kyseessä oli vielä vanha kerrostalo, jonka sisäänkäynti oli olemattoman pieni. Mitään sen kummempaa ajattelematta vain hypähdin ulos autosta ja kysyin mummolta, että voinko auttaa ja pitää ovea auki, niin hän pääsee helpommin sisälle. Se hymy, mikä tämän vanhan ihmisen kasvoilta loisti, oli uskomaton ja upposi kyllä sydämeen asti, kuin kuuma veitsi voihin! 

23 kommenttia:

  1. Ihana tuo lopputeksti <33 auttaminen on yleensä arjen tilanteessa itselle ihan luonnollinen tapa. Varsinkin kun kuljen busseilla töihin. Harmi vaan, että monesti joudun näkemään myös todella törkeitä tilanteita :(( mutta asiasta kevyempään- tuo hajuvesi jäi kiinnostamaan mua tosi paljon <33 saako niitä mistä ja onko miten hintavia?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia♥ Mua kans harmittaa ja suorastaan pelottaa ne jotkut ihmiset, jotka käyttäytyvät tosi itsekkäästi ja jättävät auttamatta, jos kyseessä on vakavakin asia!:(
      Tuota hajuvettä saa eri kosmetiikkaliikkeistä, emotioneista ja itse oon hankkinut omani Sokoksen kosmetiikka/hajuvesi puolelta:) Omani on 30ml ja maksoin muistaakseni siitä 50-60€ väliltä, silloin taisi olla asiakasomistajapäivät. Tuo on muuten aika tyyris hajuvesi, mutta aivan ihana ja joka pennin väärti! Mun täytyy varmaan ostaa kohta uusi pullo, kun totta kuluu aika hyvään tahtiin!:D

      Poista
  2. Toi auttaminen on mullakin lähellä sydäntä ja varsinkin noille mummoille <3 Ite kans saanut pitää ovia auki näille mummoille. Sit oon muutaman kerran bussissa antanut kolikoita jos jollakin ei oo ollu riittävästi rahaa. Vaikka harvemmin itellä on enää mitään käteistä, mut pidän aina sen verran 10senttisiä mukanani että voin just auttaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Piia♥ Tuollanen pieni auttaminen tekee niin iloiseksi!:)

      Poista
  3. Ihana toi loppu! Voin jotenkin niin kuvitella susta tollaista, vaikutat täällä blogissakin aina niin herttaiselta ja hyväsydämiseltä :) ♥ Auttaminen on mulle itsestäänselvyys ja siitä tulee kyllä oikeesti itselle vähintäänkin yhtä hyvä mieli kuin sille autettavalle. En voi ymmärtää miten usein nykyään törmää tilanteisiin, joissa kukaan ei auta :/ Ja muutenkin tietysti joutuu törmäämään ihmisiin ketkä on jotenkin tosi itsekkäitä ja epäkohteliaita. Tollaisia sunlaisia ihmisiä pitäis olla ehdottomasti enemmän tässä maailmassa, oon todellakin sitä mieltä :)

    Kiitos tosta luomivärivinkistä, taidanpa ostaa tuollaisen! En kyllä kovin ahkera luomivärin käyttäjä oo, mutta joskus kuitenkin tykkään vähän panostaa :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas Erika niin kauniista ja koskettavista sanoista♥ Samaa voisin sanoa sinusta, vaikka emme ole koskaan nähneet, mutta kommenttiesi välityksellä susta huokuu sellanen todella välittävä, sydämellinen niin lämmin ihminen! Kiitos, että oot pysynyt juttujeni matkassa ja jaksat kerta toisensa jälkeen ilahduttaa ja piristää mua kommenteillasi.♥ Haleja!

      Poista
  4. Tuo Skyr maku on kyllä niin HYVÄÄ! Mä olen myös ihastunut ruusukultaan ja ostinkin muutama päivä sitten kaulakorun ja korvikset ruusukultaisena. Kun vaan ehdin niin esittelen ne blogissakin ;)

    Tuo auttaminen antaa kyllä niin hyvän mielen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan loistava maku! Jotenkin sellanen jälkiruokamainen ja uppoo sen takia muhun kyllä ihan täysin!:D Haa, täytyypä kurkkia!;)♥

      Poista
  5. Ihana postaus ja useita monia samoja lemppareita on mulla :) toivoin ja sain tuon La vie Est bellen joululahjaksi :) aiivan mahdottoman ihana tuoksu :P niinpä, auttaminen, kyllä siitä vaa tulee hyvä mieli ja lämmittää sydäntä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä huomasinkin blogistasi, että oot saanut sen lahjaksi!:) On kyllä miehesi osannut valkata ihan täydellisen tuoksun sulle!♥

      Poista
  6. Vau, että sinusta löytyy kallisarvoisia piirteitä. Auttamisen ilo on niin ihana tunne <3 Vitsi kuinka ihania astioita, mulle kans!! <3

    VastaaPoista
  7. Ihana tuo viimeinen kohta <3 Ja säästöpossu ;)
    Onko milloin tulossa postauksia toisen blogin puolelle? Talo-jutut kiinnostaisi kovasti! Ja teidän hääsuunnitelmista lukisin myös mielelläni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina!:)♥
      Hihii, nyt on tullut muutama postaus lisää raksablogin puolelle ja kohta tulossa taas lisää!;)

      Poista
  8. Mun äitillä on tota samaa hajuvettä ja tuoksuu kyllä hyvälle! :) voi hitsinpimpulat kun oot niiiiiin hyväsydämminen ihminen :) ihana kun autat <3 susta oikeesti hehkuu niin paljon ulospäin sellanen persoona mikä haluaa auttaa muita ja ei tahdo kellekkään pahaa :) kumpa susta sais kaverin :) mut asut porissa ja minä tampereella :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos sulle hurjasti kauniista sanoista♥♥ Mä täällä ihan punastun! Ne pienet asiat ja pienet jutut voi kuitenkin olla toiselle niitä isoimpia ja ne ilmeet ja tunne, mitä saa vastalahjaksi on parasta.♥ Eikä Tampere nyt niin kovin pitkällä ole!:)

      Poista
  9. Mulla on sama lempihajuvesi ollut jo jonkin aikaa. Se on vaan niin ihanan tuoskuista! Kerää myös paljon kehuja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös huomannut, että monet on kyllä kehuneet, kun on tuota tuoksua ollut päällä!:) Ja tosiaan itse haistan myös heti, jos joku on tätä suihkinut!:D

      Poista
  10. Olisi Silja ihana nähdö sinuu pitkästä aikaa. Tuli tosta auttamisesta mieleen, et voi vitsit, ku Siljan kanssa niin mukava jutella. Siitä jo 1,5v. kun viimeks nähty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin kanssa, miten aika on niin vaan yhtäkkiä vierähtänyt, olis tosiaan ihana nähdä sinuakin piitkästä aikaa!♥ Ja vaavi ehdottomasti mukaan!:)♥

      Poista
    2. Ootko vielä keskustan Timanttisilla töissä? Me aletaan helmikuun alussa käymään keskustassa vauvauinnissa tiistaisin, niin niinä päivinä sopis nähdä :)

      Poista
  11. mistä noita i love juttuja sais? varsinki tossa kookos tuoksussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omani ostin Sokoksesta, mutta näitä myydään ihan hyvin varustelluissa marketeissakin, kuten Prisma, Anttila jne.:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.