keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kuulumisia kodistamme ♥


Koko näytön kaappaus 4.3.2015 131206.bmp
Käy lukemassa ja katsomassa kuvia kodistamme, ei enää pitkään, kun päästään vihdoin muuttamaan!:)

9 kommenttia:

 1. Voi vitsit oottekin jo pitkällä tossa projektissa! Ja apua miten ihana toi kylppärin tähtitaivas :) Ää teille tulee niin ihana koti ja siihen kun vielä yhdistää sun upeen sisustustyylin niin oi että! Haluaisin päästä kylään ihan vaan ihastelemaan :D

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Erika!:) Mä ootan kyllä niin paljon, kun saan kantaa kaikki tavarat tonne ja nukkua ekan yön omassa kodissa!:D Haha ja tervetuloa vaan kahveelle!

   Poista
 2. Monta makkaria teijän kotiin tulee :) monta lasta haluisit tulevaisuudessa :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ison makkarin lisäksi 2 pienempää huonetta, jotka on sitten kaavailtu tulevaisuudessa lasten huoneiksi.:) Tällä hetkellä ne saavat toimia vierashuoneena sekä tietokone/työhuoneena.

   Poista
 3. Laita kuva/linkki sun unelma tukkaan (jos pitäis päättää blondi tukka) :)

  VastaaPoista
 4. Luin blogiasi ensimmäisen kerran ehkä kaksi vuotta sitten. Rakastuin blogiisi ja aloin lukemaan kaikki postaukset alusta lähtien. Syystä tai toisesta lukeminen jäi, mutta blogisi muistui mieleeni n. vuosi sitten uudestaan, paloin halusta päästä lukemaan taas mielenkiintoisia ja pirteitä postauksiasi. En muistanut blogin nimeä ja tietokoneen selaushistoriastakaan en sitä löytänyt joten jouduin turvautumaan hakuammuntaan, kirjoitin googleen eri nimiä ja yritin löytää blogisi. Tänään taas koneella ollessani aloin etsimään blogiasi ja yhtäkkiä mieleeni muistuikin blogisi nimi :) jee! olen niin iloinen kun löysin tämän taas, ei muuta kuin lukemaan postauksia joita olet tässä parin vuoden aikana kirjoittanut.:) Ja muuten, tuo teidän talo on aivan ihana! ja varsinkin ne ledivalot katossa, rakastan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii, kiitos tästä ihanasta viestistä. ♥ Ihanaa, että löysit takaisin, ihan mieltä lämmittää, että olet kaivannut blogiani.:) Kohta pääsen kunnolla taas postailemaan, kunhan saadaan vaan kaikkia juttuja hoidettua täällä uudessa kodissa!

   Poista
 5. Mihin päin poria tällainen linna rakentuu? :) onko tontti oma vai vuokra, millaisissa hinnoissa tontit liikkuvat? Mikä on valmiin rakennuksen kustannusarvio? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, valitettavasti en vastaa näin henkilökohtaisiin kysymyksiin blogissani, mutta sanotaanko näin, että talomme on jo valmis ja sijaitsee meren lähellä.:) Tontti on oma. Kiitos kuitenkin kysymästä.♥

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.