tiistai 23. kesäkuuta 2015

☁ ☀☂ Keskikesän huumaa ☂☀ ☁

IMG_1491Heippa vaan ja oikein mukavaa tiistaita!:) Nyt ollan sitten ylitetty keskikesän raja ja öiden pitäisi pikkuhiljaa muuttua pidemmiksi! Mä en pistä vastaan tuota pimenemistä, kun meillä ei oo vieläkään verhoja makkarissa.:D

Meillä oli kyllä oikein mukava juhannus! Arvottiin ihan viime hetkiin asti, että olemmeko meillä vai menemmekö mökille viettämään aattoa, mutta epävakaiden säätiedotusten vuoksi päädytiin jäämään kuitenkin meille. Mua kyllä ihmetyttää, että miten noi säätiedotukset voi mennä noin paljon metsään, sillä luvattujen kaatosateiden ja ukkosen sijaan meillä satoi vain hetken aikaa vettä, kunnes sade lakkasi ja ilma oli tosi lämmin ja aurinkokin näyttäytyi useaan otteeseen!

Ansku ja Pete tuli meille jo aamupäivällä ja aloiteltiin meidän hawaii teemainen juhannus syömällä burritoja meksikolaiseen tapaan.;) Burritot on vaan niin helppoja herkkuja, kun jokainen voi kasata itselle mieluisat täytteet. Me tossa naureskeltiinkin, että aina meillä on ihan kauheat kasat ruokaa ja meidän tapaamiset on aina yhtä syömistä.
IMG_1472
Hessukin oli ihan juhlafiiliksissä, kuten kuvasta näkee..
IMG_1505 IMG_1509
IMG_1522
IMG_1515
Syömisen jälkeen linnottauduttiin meidän terassille nauttimaan siitä sateisesta ukkosenilmasta ja pelattiin teemaan sopivaa -Tohtori Terapia peliä. Jossain vaiheessa peliä oltiin kaikki tuolla psykoosi ruudussa jonossa Peten vastaanotolle..
A:n veli ja hänen vaimonsa Susan liittyivät myöhemmin päivällä joukkoomme ja päädyttiin vaihtamaan traumojen käsittelyt vauhdikkaaseen Haaste peliin, jotta kaikki saisivat vähän esilämmittelyä seuraavaa haastetta varten!
IMG_1535 Susanin tekemän maukkaan juhannus sangrian saattelemana oli aika aloittaa pelätyt ja odotetut kesäolympialaiset! Olin keksinyt 10 erilaista haastavaa olympialajia, miehet vastaan naiset. Ensimmäinen laji oli kananmunaviesti, josta jatkettiin sitomalla sukkahousuihin kynä, joka piti saada pulloon ja lajit jatkui aina täytettyyn vesiämpäriin asti, jossa kellui omena ja siitä täytyi haukata paloja. Olympialaiset kruunasi vesihaasteen jälkeen jauhovati, josta piti noukkia suullaan sokeripala! Voitte vaan kuvitella sitä näkyä, kun ollaan kaikki päätä myöden jauhoissa.:D hahaa! Mua harmittaa, kun näistä ei tajuttu ottaa kuvia ollenkaan, mutta se ainakin kertoo, että hauskaa oli, kun kamerakin unohtui!
juhannus2015
Raskaat olympialaiset vaativat sananmukaisesti verta ja hikeä, joten oli aika rauhoittua ja lähteä grillaamaan herkullisia vartaita grillikodan lämpöön.
IMG_1584 Kun vartaat saatiin päätökseen, huomattiin sopivasti, että kello läheni kahtatoista. Lähdettiin pikapikaa kävelemään rantaan päin ihailemaan kaunista juhannuskokkoa! Oli niin upeeta, kun ranta oli ihan täynnä ihmisiä ja kaikki nauroivat ja oleilivat tuolla vaikka kuinka pitkään! Tuosta on aikaa jo varmaan yli 10 vuotta, kun oon ollut tuolla viimeksi viettämässä juhannusta ja oli kyllä niin mahtava fiilis.
IMG_1593 IMG_1589
Juhannuskokon jälkeen oli aika palata meille, laittaa sauna päälle, iltapalaa ja karaokea kehiin! Pojat eivät huomanneet itseasiassa edes mennä saunaan, kun olivat niin keskittyneitä pitämään meille pienet festarit ja lauloivat aina aamuviiteen asti! Multakin lähti ääni ja raakuin ja pihisin koko viikonlopun, vasta eilen maanantaina ääni oli palannut ennalleen.

Aamulla nukuttiin pitkään ja tehtiin herkullinen aamiainen ulos terassille, jossa oli taas niin lämmintä ja aurinkoista! Siinä istuskellessamme saatiin puhelu siskoltani, että lähettäiskö nyt sinne mökille ja alettiin pikku hiljaa pakkailemaan tavaroita ja ruokia kokoon!
IMG_1613 IMG_1619 Kyllä nyt on turvallista!
IMG_1618 Meidän mökki on saaressa, joten jouduttiin tekemään kaksi kierrosta veneellä, jotta saatiin kaikki koirat, ihmiset ja ruoat perille. Me jäätiin Anskun kanssa taas totuttuun tapaan odottelemaan laiturille seuraavaa kuljetusta.:)
IMG_1626 Hawaii tyttönen
IMG_1665
IMG_1672 Mökillä on ihana heittää aivot narikkaan ja ihan vaan olla, lojua laiturilla, kuunnella laineiden liplatusta, onkia, saunoa, grillata ja katsella noiden kohnojen koirien menoa!:D Me ei kyllä ehkä oltu ihan niin hiljaa, kun naurettiin niin paljon, mutta sehän on vieläkin parempaa!
IMG_1640 IMG_1662 Kaadoin vahingossa snapsit vähän täyteen, mutta ei tullut yhtään yli!:D
IMG_1645 Hessun juhannusheila

Oli siis kyllä aivan onnistunut juhannus!:) Illasta alkoi kyllä sitten vihdoin satamaan kaatamalla vettä, mutta ei se menoa haitannut! Oltiin just saatu itseasiassa grillattua ja syötyä, kun alkoi piskottelemaan, onneksi ehdittiin hyvin pois alta!:) Mitenkä teidän juhannus meni?

11 kommenttia:

  1. Hessulla on tosiaan tunnelma ihan katossa tuossa ekassa kuvassa jossa on seppele kaulassa :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahhaa sanos muuta:"D Olis nyt edes vähän hymyillyt

      Poista
    2. Hessun ilme on kyllä tosi hauska! :D "Ei vitsi miten noloa pitää tällaista tyttöjuttua kaulassa..."

      Poista
    3. Toisin kuin tuo dalmatialainen, joka piti tota kukkakoristetta koko juhannuksen eikä välittänyt siitä yhtään, mutta ilmankos, kun hän on tyttö!:D♥

      Poista
  2. Meillä oli ihan perhejuhannus, käytiin minun mummulla ja porukoilla perjantaina ja sitten lauantaina Patun porukoilla ja mummulla. Nyt kun perhettä, niin ei oikeen enää pysty hyvin järjestämään mitään illanviettoja, Venlakaan kun ei ole vielä ollut missään oikein hoidossa ja imetänkin vielä, niin ei voi suorilta käsin viedä mihinkään :)

    Mutta en valita, oli erittäin hyvä juhannus ja sai hyvää ruokaa. Ja mikään ei kyllä voita äitiyttä <3 . Olenhan tähän valmentautunut 13 vuotiaasta saakka ja tähän on sen verran sitouduttava kuin tarve vaatii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin odotan niin innolla sitä vaaviarkea, mutta nyt on vielä hyvä rentoutua ystävien kesken ja nauttia täysillä tästä vapaasta ajasta, mikä tulee tietysti muuttumaan, kun vastuuta tulee lisää.:)♥ Viime yönäkin näin unta, että olin raskaana.:D

      Poista
  3. Mun mielestä on todella mielenkiintoista lukea erilaisista juhannuksenvietoista ja voin ihan rehellisesti sanoa, että teidän juhannus oli yksi parhaista näin kirjoituksen perusteella! :D Paljon kaikkea kivaa, mutta ei kuitenkaan (ilmeisesti ainakaan :D) mitään perskännejä!

    Itse vietin yhden päivän sukulaisten mökillä syöden hyvin, saunoen ja ottaen muutenkin rennosti, ja sitten loppuviikonloppu kuluikin ison kaveriporukan kanssa yhden kaverin mökillä, ihan keskellä ei mitään. Hyttysiä oli enemmän kuin tarpeeksi, mutta muuten oli oikein mukavaa, joskin alkoholi siellä kyllä virtasi yhdellä jos toisella vähän turhan hyvin myöskin. Mutta hyvä fiilis jäi, ensi juhannusta innokkaasti odotellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kauniista sanoista, meillä oli kyllä hirmu hauska juhannus ja niinkuin sanoit, mieluummin pienissä hilpeissä tunnelmissa, kuin örvelökännissä!:) Hyttyset kyllä vaivasivat täälläkin, en tosin huomannut mitään, mutta sunnuntaiaamulla herätessä jalkani olivat ihan täyteen tikattuina hyttysenpistoista.:s

      Poista
  4. Ihanan kuuloinen juhannus teillä! :) Nuo kuvat kertovat jo paljon puolestaan <3 meilläkin oli pienimuotoiset olympialaiset, mutta lajeja puolet vähemmän ;D

    VastaaPoista
  5. Onpa hauskan kuulonen juhannus teillä! Ja ihana, kaunis kokko <3 Mua harmittaa, että en päässyt kunnolla kokon äären tänä vuonna :( Muuten oli kyllä mukava ja rento juhannus!

    Erika

    Ps.Naurahdin tolle Hessun kuvalle, juhlatunnelma selvästi katossa ja sitä rataa... :D

    VastaaPoista
  6. oot hyvä ottaan kuvia näihin! kiva kirjoitus

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.